17 Kasım 2025 Pazartesi


20:21   BAŞKAN SEÇER’IN YÜREK BURKAN KAYBı: DOÇ. DR. ARZU SEÇER’E SON VEDA   16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:35   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:22   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:17   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı   01:05   MERSIN’DE KADıNLAR BISIKLETLE HAYATA KATıLıYOR   19:31   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KILIS’TE SERT ÇıKıŞ: “BU KUMPASA TESLIM OLMAYACAĞıZ, BIR DEVRI KAPATıP YENISINI AÇACAĞıZ!”   17:18    MERSIN’IN GIZLI HAZINESI: TARIHI KILIKYA YOLU DOĞASEVERLERI BULUŞTURUYOR   17:15   “GÜNEŞ BALÇıKLA SıVANMAZ” – MANSUR YAVAŞ’TAN KILIS’TE SERT MESAJLAR   16:57   “HATIMOĞULLARı: MUHALEFETE BASKı BARıŞı SABOTE EDIYOR   15:42   “MECLIS’TE TARIHI AN: GÜLCAN KıŞ’TAN MERSIN İSYANı”   10:05   MERSIN’DE SATRANÇ FıRTıNASı: 9. ULUSLARARASı TURNUVA REKOR KATıLıMLA TAMAMLANDı   23:23   “VAHAP SEÇER’DEN MEZITLI’YE GÜÇLÜ MESAJ: ‘HIZMET BIZIM, DESTEK HALKıN’”  
 
     
   

YILBOR’DA HEDEF İSO BİRİNCİ 500


Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 2008 yılında faaliyete geçen Yılbor Plastik Boru, 2023 Yılında yaptıkları çalışmalar ile İSO Birinci 500 Listesine girmeyi hedefliyor.

 

Tarih : 9 Ocak 2023 Pazartesi 14:24   Okunma : 1773

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 2008 yılında faaliyete geçen Yılbor Plastik Boru, 2023 Yılında yaptıkları çalışmalar ile İSO Birinci 500 Listesine girmeyi hedefliyor.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında 2022 yılında 74. sırada yer alan Yılbor Plastik Boru, 2023 yılında Birinci 500’e girmeyi hedefliyor.

Yılbor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, ‘ Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde toplam 150 çalışanımızla, 65 bin m2’lik alanda üretim yapıyoruz. Yıllık 60 bin ton üretim kapasitesine sahip olan firmamız; inşaat sektörüne yönelik ürünlerin üretimini gerçekleştirmektedir. Firmamızda inşaat sektörüne yönelik alt ve üst yapı grubunda yer alan tüm ürünler giriş kontrolden başlayarak sevkiyata kadar tüm aşamalar EN ürün standartları ve ISO 9000 standartları göz önünde bulundurularak akredite laboratuvar gözetiminde faaliyetler gerçekleşmektedir. Üst yapı grubunda PVC Atık Su Boru & Ek Parçaları, PPRC ve Kompozit Boru & Ek Parçaları üretimi gerçekleştirmektedir. Bununla birlikte, alt yapı grubunda yer alanPE100 ve PVC Temiz Su Borusu imalatı gerçekleştirmektedir’ dedi.

Yıldırım, ‘Yaptığımız çalışmalar ile ülkemizin ihracat, üretim ve istihdam rakamlarına katkıda bulunmaktan onur duyuyoruz. 2022 Yılı içerisinde Nijerya, Katar, Lübnan, Irak, Suriye, Gürcistan, Libya, Türkmenistan, Maldivler, Azerbaycan, Özbekistan, Tacikistan, Fransa, Fas, Sierra Leone, Gana, Etopya, Somali, Yemen, Cezayir, Ermenistan, Nahcivan, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Moldova, Chad, Kıbrıs ve Belçika’ya ihracat gerçekleştirdik. 2023 Yılında bu ülkelere gerçekleştirdiğimiz ihracatı katlayarak üzerine yeni ülkeler koymak için çabalayacağız. İhracat rakamlarımızı da üretimimizin yüzde 70 oranına taşıma hedefindeyiz’ dedi.

Hasan Yıldırım son olarak ise, ‘2023 Yılı için en önemli hedeflerimizden birisi İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan, Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında ilk 500’e girmek. Türkiye’nin en önemli üretim tesislerinin yer aldığı bu listede sektörümüzde Mersin’i temsil etmek ve her yıl bu listede üst sıralara çıkmak arzusundayız’ dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA