10 Şubat 2026 Salı


18:22   DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ MERSIN’DE GÜÇLÜ MESAJLARLA KUTLANDı: BAKLIYAT GELECEĞIN GıDASı   16:14   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "İKTIDARA BOZUK TOHUM MESUT’LA GIDILMEZ, ZEYDAN’LA, MANSUR YAVAŞ‘LA, EKREM BAŞKAN’LA GIDILIR"   16:13   HATIMOĞULLARı’NDAN FIDAN’ıN "SURIYE AYAĞı BITTIKTEN SONRA IRAK AYAĞı DA VAR" SÖZLERINE YANıT: "YAPTıĞı BU AÇıKLAMAYı SÜRECIN RUHUNA UYGUN OLARAK GÖRMÜYORUZ"   13:09   EĞITIM SEN GENEL BAŞKANı IRMAK: TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI, ÖĞRENCILERI VE ÜLKENIN GELECEĞINI KARANLıĞA SÜRÜKLEMEKTEDIR   10:30   PINOKYO’NUN BÜYÜLÜ YOLCULUĞU MERSIN’DE SAHNEYE TAŞıNıYOR: “KUKLACı” YENIDEN PERDEDE!   09:27   MERSIN ROMAN ÖDÜLLERI’NDE EDEBIYAT RÜZGÂRı: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI OLDU   09:17   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN YEŞIL DÖNÜŞÜM HAMLESI   22:36   BAŞKAN SEÇER’DEN MECLIS’TE NET MESAJ: “6 ŞUBAT’ıN YARALARıNı EL BIRLIĞIYLE SARACAĞıZ   17:54   “BU TABLOYLA ÖVÜNÜLMEZ, UTANıLıR!” EMEKLILERDEN İKTIDARA DEPREM, KONUT VE GEÇIM İSYANı   16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"   16:34   YENIŞEHIR’IN ‘MIKROIKLIM’ DEVRIMI AYVALıK’TA GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   16:28   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN KENT DOKUSUNU KORUYAN MÜDAHALE    14:52   MAĞDUR AILELER TBMM’DE… SEVDA ERDAN KıLıÇ: "BU INSANLAR ACıLARıNı TEŞHIR ETMEK IÇIN DEĞIL, ADALETIN YOKLUĞUNU IFŞA ETMEK IÇIN BU MÜCADELEYI VERIYORLAR"   14:50   EMEP’LI MILLETVEKILERINDEN, BAKAN TUNÇ’A: "EPSTEIN BELGELERINDE ISIMLERI GEÇENLER HAKKıNDA BAKANLıĞıNıZCA BAŞLATıLMıŞ BIR INCELEME VAR Mı?"   14:50   DERVIŞOĞLU’NDAN MESUT ÖZARSLAN’A TEPKI: "SIZE VE PARTINIZE DUYULAN SEVGIYE ISTINADEN OY ALıYORSUNUZ O OYU BAŞKA PARTIYE CIRO EDEMEZSINIZ"   14:48   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN, "UMUT DAVASı"NıN GÖRÜLDÜĞÜ ANKARA ADLIYESI ÖNÜNDE KONUŞTU: "UĞUR MUMCU CINAYETININ PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ"   17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"   17:31   CHP’NIN YENI PARTI PROGRAMı BALıKESIR’DE TANıTıLDı: HAZıR OLUN, BIR DEVRIN SONUNA GELIYORUZ  
 
     
   

BURCU KÖKSAL: “BİZ 31 MART AKŞAMI ERDOĞAN`I ÇOK DAHA FAZLA ÜZECEĞİZ, ÇÜNKÜ O 11 BÜYÜKŞEHRİ BİZ YENİDEN ALACAĞIZ”


CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, “Dün, Erdoğan`ın bir açıklaması olmuş ‘İstanbul yeniden` diye ve büyükşehirleri de alacağını ifade ediyor. Biz 31 Mart akşamı Erdoğan`ı çok daha fazla üzeceğiz çünkü o 11 büyükşehri biz yeniden alacağız. Kendisini Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce muhalefete ‘Adayınız kim` diye soruyordu. Şimdi görüyorum ki İstanbul`da, Ankara`da, Mersin`de, Adana`a bırakın aday çıkarmayı CHP`den nasıl daha az fark yemeyip de rezil olmayız diye aday belirlemeye çalışıyor. Çünkü o şehirleri alamayacağını o da çok iyi biliyor. O akşam Erdoğan`ı çok daha fazla üzeceğiz” dedi.

 

Tarih : 3 Aralık 2023 Pazar 16:24   Okunma : 399

HABER: TAMER ARDA ERŞİN- KAMERA: MEHMET MEHMETLİOĞLU

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, “Dün, Erdoğan`ın bir açıklaması olmuş ‘İstanbul yeniden` diye ve büyükşehirleri de alacağını ifade ediyor. Biz 31 Mart akşamı Erdoğan`ı çok daha fazla üzeceğiz çünkü o 11 büyükşehri biz yeniden alacağız. Kendisini Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce muhalefete ‘Adayınız kim` diye soruyordu. Şimdi görüyorum ki İstanbul`da, Ankara`da, Mersin`de, Adana`a bırakın aday çıkarmayı CHP`den nasıl daha az fark yemeyip de rezil olmayız diye aday belirlemeye çalışıyor. Çünkü o şehirleri alamayacağını o da çok iyi biliyor. O akşam Erdoğan`ı çok daha fazla üzeceğiz” dedi.

CHP`nin Antalya`daki TBMM Grubu 28`inci Dönem 1`inci Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, bugün sona eriyor. CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Bucu Köksal, Antalya kampını ANKA Haber Ajansı`na değerlendirdi.

CHP`nin tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay için yeni bir eylemlilik süreci başlatacağını belirten Köksal, şunları söyledi:

“Yargıtay`ın Anayasa Mahkemesi kararını tanımaması, uygulamaması ve bu kararı veren üyeler hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan yargıda darbe olarak nitelendirdiğimiz büyük bir yargı krizi var. Buna ilişkin CHP olarak 21 gün, 500 saat adalet nöbeti tuttuk, TBMM Genel Kurulu`ndan ayrılmadık.

TOPLUMUN HER KESİMİNE YAYARAK ETKİLİ BİR EYLEM PLANINI ORTAYA KOYMAK ADINA MİLLETVEKİLLERİMİZ GÖRÜŞLERİNİ İFADE EDİYORLAR”

Şimdi de önümdeki süreçte bu adalet nöbetini, yargıya yapılan darbeye karşı CHP`nin göstermiş olduğu tepkiyi daha çok kitleselleştirerek, toplumun her kesimine yayarak etkili bir eylem planını ortaya koymak adına milletvekillerimiz görüşlerini ifade ediyorlar.

Önümüzde bir bütçe var, 11 Aralık`ta Meclis Genel Kurulu`na gelecek. 11-24 Aralık bir bütçe maratonumuz var. Bir taraftan milletvekillerimizin bütçe görevlendirmeleri ve akabinde de yerel seçimlere ilişkin aday belirleme yöntemleriyle ilgili illere görevlendirilecek milletvekilli arkadaşlarımız var. Önümüzdeki yol haritasını birlikte sayın Genel Başkanımız Özgür Özel`in başkanlığında çizmeye çalışıyoruz.

BİZ 31 MART AKŞAMI ERDOĞAN`I ÇOK DAHA FAZLA ÜZECEĞİZ ÇÜNKÜ O 11 BÜYÜKŞEHRİ BİZ YENİDEN ALACAĞIZ”

Dün, Erdoğan`ın bir açıklaması olmuş ‘İstanbul yeniden` diye ve büyükşehirleri de alacağını ifade ediyor. Biz 31 Mart akşamı Erdoğan`ı çok daha fazla üzeceğiz çünkü o 11 büyükşehri biz yeniden alacağız. Kendisini Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce muhalefete ‘Adayınız kim` diye soruyordu. Şimdi görüyorum ki İstanbul`da, Ankara`da, Mersin`de, Adana`a bırakın aday çıkarmayı CHP`den nasıl daha az fark yemeyip de rezil olmayız diye aday belirlemeye çalışıyor. Çünkü o şehirleri alamayacağını o da çok iyi biliyor. O akşam Erdoğan`ı çok daha fazla üzeceğiz.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA