1 Mayıs 2025 Perşembe


01:20   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: TELEF OLAN, BU HALKı YıLLARDıR YOKSULLUĞA MAHKÛM EDEN, LIYAKATSIZLIĞI ÖDÜLLENDIREN, GENÇLERI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEYEN ÇÜRÜMÜŞ AKP IKTIDARı OLACAKTıR   22:08   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:41    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   18:02   ALI BABACAN: “İNSANLARıN AKLıYLA ALAY ETMEYIN, DOĞRULARı SÖYLEYIN”   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:55   “YENIDOĞAN ÇETESI" DAVASıNDA TUTUKLU 10 SANıĞA TAHLIYE   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:21   İBB SORUŞTURMASıNDA GÖZALTıNA ALıNAN OTEL MÜDÜRLERI SERBEST BıRAKıLDı   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:54   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ŞAFAK OPERASYONLARıYLA ADALETI KATLETMEYE DEVAM EDERKEN, BIR TARAFTAN DA PAKETLER AÇıYORLAR"  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT, YÖRE DERNEKLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU


Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’deki yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Tarih : 15 Mart 2024 Cuma 13:33   Okunma : 390

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit,gün içinde ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mersin Şubesi, 29 Ekim Kadınları Derneği Mersin Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Mersin Şubesi ile Eğitim-İş Mersin Şubesinin başkan ve yöneticileriyle buluştu. Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Özyiğit, hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşarak STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini aldı. 5 yıldır büyük bir iş birliği içerisinde Yenişehir’e hizmet ettiklerini ifade eden Özyiğit, desteklerinden dolayı STK’lara teşekkür etti.

Başkan Abdullah Özyiğit daha sonra Mersin Kahramanmaraşlılar ve İlçeleri Derneği, Artvinliler Derneği, Hataylılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Mersin Dersimliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Osmaniye Kadirli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Özyiğit’in dernek ziyaretlerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yönetim anlayışlarını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan Hareket ilkesi kapsamında mahallelerde birçok etkinlik düzenleyerek, vatandaşları buluşturduklarını ve Yenişehirli olma bilincine katkı sunduklarını söyledi. Başkan Özyiğit, “Her birimiz, bu kentin birer parçasıyız ve Yenişehirli olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu kentin ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Kentimize sahip çıkacağız. Birlikte yaşadığımız Yenişehir’e sahip çıkacağız.  Bu ilkemizle bir kentlilik, hemşehrilik bilinci oluşturmaya çalıştık. Vatandaşlarımızı bir araya getirdik. 32 mahallemize gezici sinema günleri ve tiyatro günleri düzenledik. Festivallerle binlerce vatandaşımızı buluşturduk. Komşularımızla oturduk, güzel vakit geçirdik.  Bir araya geldikçe daha mutlu olduk.” dedi.

Yenişehir halkının duyarlı ve yardımsever olduğunu ve geride bıraktığımız 5 yılda dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğini söyleyen Başkan Özyiğit, “Yöre derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla büyük bir iş birliği içerisinde çalıştık. Yenişehir halkı deprem süreci başta olmak üzere ülkenin neresinde bir zorluk yaşandıysa elinden geleni yaptı.Mersin’e gelen depremzedelere kapılarını açtı. Mersin’de yaşayan dar gelirli aileler için yeri geldi ev eşyalarını, giysilerini, ayakkabılarını bağışladı. Yenişehir Belediyesi olarak tüm bu süreçlerde üzerimize düşeni yaptık. Halkımızdan gelen hiçbir talebi geri çevirmedik.” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  Yenişehir Belediyesi, Mersin, Abdullah Özyiğit

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA