19 Aralık 2025 Cuma


14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:30   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:01   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:18   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:47   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:34   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:25   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:15   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"  
 
     
   

Narin Güran cinayeti... Baba Arif Güran: ``Türk halkı benim kızıma sahip çıkmıştır. Devlet, katili ortaya çıkaracaktır``


Diyarbakır`ın Bağlar ilçesinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran`ın babası Arif Güran, ``Netice olarak neyin ne olduğunu ben bilmiyorum. Bilseydim, zaten söylerdim. Savcılarımızdan Allah razı olsun. Elinden gelini yapıyorlar. İnanıyorum adalet yerini bulacak. Türk halkı benim kızıma sahip çıkmıştır. Devlet, katili ortaya çıkaracaktır`` dedi.

 

Tarih : 13 Eylül 2024 Cuma 15:58   Okunma : 784

Haber: AHMET ÜN

Narin Güran`ın babası Arif Güran, kızının ölümüne ilişkin gezetecilerin sorularını yanıtladı. Savcılığa verdiği ilk ifadesinin de son ifadesinin de aynı olduğunu söyleyen Arif Güran, ``Temennim kızımın sağ bulunmasıydı. Kızımın şu an bir mezarının olması bile devletin bir çabasıdır`` dedi.

``Yalan haberlerle, dedikodularla kızımın acısını yaşayamıyorum`` diyen Baba Güren, şunları söyledi:

``Devlet kimden şüpheleniyorsa alabilir``

``Rabbim onların da evine bu ateşi düşürsün. Çekirdek bir aileydik. Kim bizden ne istedi. Lüks, şatafatlı bir hayatımız yok. Neticede soruşturma devam ediyor. Siz nasıl bilgi alıyorsanız biz de devletten öyle bilgi alıyoruz. Devlet kimden şüpheleniyorsa... Devlet bugün beni de alabilir, onu da alabilir. Devlet herkesi alabilir. Beni de alabilir. Bu soruşturmanın selameti için devlet herkesi alabilir. Bu soruşturma bitene kadar bütün köy de alınabilir. Netice olarak bu işi devlet çözecek. Ben buna inanıyorum. Devlet kızımın kanını yerde bırakmayacak.

``Valiliğin, bakanlığın yaptığı açıklamalar ne ise doğrudur, başka şeyler yalandır``

Şüphelendiğim biri olsaydı zaten ben jandarma ile paylaşmışım. Ben jandarmadan habersiz bir şey yapmadım. Bu devletin işidir. Benim işim değildir. Devlet Allah`ın izniyle her şeyi çıkarak. Savcılarımız her şeyi çıkaracak. Sadece şu an beklemedeyim. Bazı insanlar, benim ailem içinde çok fazla yorumlar yapıyor. Valiliğin, bakanlığın yaptığı açıklamalar ne ise doğrudur. Başka şeyler yalandır. Oğlum bir defa yakalandı. Bir defa bırakıldı. Bir daha alınır, bırakılır. Bu neticede devletimizin ve savcılarımızın işidir, benim işim değildir. Kim yakalanıyorsa yakalansın. Netice olarak bu soruşturmanın gitmesi için herkes yakalanabilir.

``Biz o kadar bilseydik, kızımızı devletten önce bulurduk``

O şahıs (Nevzat Bahtiyar) her akşam gelip, camide yanıma oturan bir insan. İnsanların çirkin yüzü görünmüyor maalesef. Devlet öyle diyorsa öyledir. Dört beş tane çelişkili ifadeleri var. Bu da savcılarımızın işidir. Biz o kadar bilseydik, kızımızı devletten önce bulurduk. Demek ki devlet bulduğu için bu devletin sorunudur. Benim sorunum değildir. Köy yaklaşık 90 hanelik. 5-6 tane ayrı soy isimde yaşayan insanlar var. Herkes yüzyıllardır bu köyde. Netice olarak neyin ne olduğunu ben bilmiyorum. Bilseydim, zaten söylerdim. Savcılarımızdan Allah razı olsun. Elinden gelini yapıyorlar. İnanıyorum adalet yerini bulacak. Türk halkı benim kızıma sahip çıkmıştır. Devlet, katili ortaya çıkaracaktır. Sosyal medya çok fazla yalan, dolan, küfür... ayıptır. Herkesin bir şerefi vardır. Şu an biz Türkiye Cumhuriyeti`nde yaşıyoruz. Hiçbir şey ortada kalmayacak.``






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA