7 Şubat 2026 Cumartesi


13:38   TÜRKIYE’DE KAYıP ÇOCUK GERÇEĞI MECLIS GÜNDEMINDE: TANRıKULU’NDAN ÇARPıCı SORULAR   11:42   İKI MEŞALELI TARIHI AÇıLıŞ: MILANO-CORTINA 2026 KıŞ OLIMPIYATLARı BAŞLADı   10:22   6 ŞUBAT’ıN ARDıNDAN MERSIN’DE İYILEŞME BULUŞMASı: “UNUTMADAN DEVAM ETMEK”   20:10   ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: TOROSLAR’DA DEPREM DEĞIL İHMAL KONUŞULDU   20:04   TARSUS’TA 6 ŞUBAT’ıN ACıSı UNUTULMADı: KAYBEDILEN CANLAR DUALARLA VE HELVA İKRAMıYLA ANıLDı   19:51   16 YAŞıNDAKI HIRANUR İÇIN ADALET ÇıĞLıĞı: “CEZASıZLıK BITENE KADAR BURADAYıZ”   19:34   BAROLAR HATAY’DA SESSIZ ÇıĞLıK OLDU: 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA ADALET İÇIN ORTAK YAS   18:24   MEP’TEN GÜVENLIK VE YATıRıM VURGUSU: “HUZURLU MERSIN, GÜÇLÜ EKONOMI”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A: DEPREM KONUTLARıNDAN ’FAIZ ALMAYACAĞıZ’ DE AĞıZ DOLUSU TEŞEKKÜR EDECEĞIM   16:29   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı.. ÜMIT ÖZDAĞ, HATAY BAROSU VE HATAY ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BIRLIĞI’NI ZIYARET ETTI   12:28   DANıŞTAY’ıN GÖKÇEK HAKKıNDAKI KARARı... ABB, BÜLENT ARıNÇ’ıN TANıK OLARAK DINLENMESI ISTEMIYLE ANKARA CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı’NA BAŞVURDU   11:27   ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN’DA ŞAMBAYAT BELEDIYESI’NI VE GÖLBAŞı DEPREM ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI   09:22   TAHLIYE EDILEN ZEYDAN KARALAR, HAVALIMANıNDA COŞKUYLA KARŞıLANDı: ADANA’DA YAPACAK ÇOK IŞIMIZ VAR   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ŞIFA YOLUNDA BÜYÜK DAYANıŞMA: “DOSTHANE” 5 YıLDA 5 BINDEN FAZLA HASTAYA UMUT OLDU   08:19   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı... ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN’DA SESSIZ YÜRÜYÜŞE KATıLDı   01:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “212 GÜN ADANA’Yı BAŞKANıNDAN KOPARDıLAR, YAZıKLAR OLSUN”   01:05   ÇELIK’TEN SILIVRI ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: “ZEYDAN KARALAR İFTIRAYLA AYLARCA TUTSAK EDILDI”   01:02   TÜM EMEKLILER SENDIKASı’NDAN İKTIDARA SERT UYARı: BU BIR ANAYASA İHLALIDIR**   22:17   “ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: SEÇER VE ÖZEL 6 ŞUBAT’TA ADıYAMAN’DA”   21:01   BAŞKAN ALI BOLTAÇ ADıYAMAN : “BU ACı UNUTULMAYACAK”  
 
     
   

CHP kadına yönelik şiddet ve toplumsal cinsiyet eşitliği çalıştayı düzenliyor


CHP 17-19 Ekim`de Mersin`de kadına yönelik şiddet ve toplumsal cinsiyet eşitliği çalıştayı düzenleyecek. 14 Büyükşehir belediyesinin Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire başkanları ve 21 İl belediyesinin Kültür ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu başkan yardımcılarının katılacağı çalıştayda ana gündem toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık çalışmalarının yapılması olacak.

 

Tarih : 8 Ekim 2024 Salı 13:25   Okunma : 754

İLEYDA ÖZMEN

CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in Kasım 2025 için erken seçim çağrısının ardından CHP`nin gölge kabinesi parti programı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu çerçevede, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek başkanlığında 17-19 Ekim`de Mersin`de kadına yönelik şiddet ve toplumsal cinsiyet eşitliği çalıştayı yapılacak. Çalıştaya 14 büyükşehir belediyesinin Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire başkanları ve 21 il belediyesinin Kültür ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu belediye başkan yardımcıları katılacak. Ana gündem toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadına yönelik şiddet olacak. 

Belediyelerin kadın hakları, sosyal çalışmalar ve kültür bağlamında kurumsal kapasitelerinin güçlendirilmesi ele alınacak

Üç gün sürecek programın açılış konuşmasını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya gerçekleştirecek. Ardından yuvarlak masa çalışmalarına geçilecek. Toplumsal cinsiyet temelli sorunların tespit edilmesi, sosyal politikaların uygulanmasına dair sorunların belirlenmesi, kültür politikalarının uygulanmasına dair sorunların tespit edilmesi, raporlanması ve giderilmesi konuları ele alınacak. Ayrıca kadını güçlendirici çalışmaların uygulanması, kadınlara yönelik destek ve hizmetler, kadın, sosyal ve kültür politikalarında yenilikçi yaklaşımlar, belediyelerin kadın, sosyal ve kültür bağlamında kurumsal kapasitelerinin güçlendirilmesi gibi konu başlıkları da çalıştayda masaya yatırılacak. Programın devamında yuvarlak masa çalışmalarının sonuç sunumu ve çalıştayın sonuç bildirgesi sunumu da yapılacak.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA