11 Şubat 2026 Çarşamba


01:29   AKıN GÜRLEK ADALET BAKANı, MUSTAFA ÇIFTÇI İÇIŞLERI BAKANı OLDU   18:22   DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ MERSIN’DE GÜÇLÜ MESAJLARLA KUTLANDı: BAKLIYAT GELECEĞIN GıDASı   16:14   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "İKTIDARA BOZUK TOHUM MESUT’LA GIDILMEZ, ZEYDAN’LA, MANSUR YAVAŞ‘LA, EKREM BAŞKAN’LA GIDILIR"   16:13   HATIMOĞULLARı’NDAN FIDAN’ıN "SURIYE AYAĞı BITTIKTEN SONRA IRAK AYAĞı DA VAR" SÖZLERINE YANıT: "YAPTıĞı BU AÇıKLAMAYı SÜRECIN RUHUNA UYGUN OLARAK GÖRMÜYORUZ"   13:09   EĞITIM SEN GENEL BAŞKANı IRMAK: TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI, ÖĞRENCILERI VE ÜLKENIN GELECEĞINI KARANLıĞA SÜRÜKLEMEKTEDIR   10:30   PINOKYO’NUN BÜYÜLÜ YOLCULUĞU MERSIN’DE SAHNEYE TAŞıNıYOR: “KUKLACı” YENIDEN PERDEDE!   09:27   MERSIN ROMAN ÖDÜLLERI’NDE EDEBIYAT RÜZGÂRı: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI OLDU   09:17   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN YEŞIL DÖNÜŞÜM HAMLESI   22:36   BAŞKAN SEÇER’DEN MECLIS’TE NET MESAJ: “6 ŞUBAT’ıN YARALARıNı EL BIRLIĞIYLE SARACAĞıZ   17:54   “BU TABLOYLA ÖVÜNÜLMEZ, UTANıLıR!” EMEKLILERDEN İKTIDARA DEPREM, KONUT VE GEÇIM İSYANı   16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"   16:34   YENIŞEHIR’IN ‘MIKROIKLIM’ DEVRIMI AYVALıK’TA GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   16:28   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN KENT DOKUSUNU KORUYAN MÜDAHALE    14:52   MAĞDUR AILELER TBMM’DE… SEVDA ERDAN KıLıÇ: "BU INSANLAR ACıLARıNı TEŞHIR ETMEK IÇIN DEĞIL, ADALETIN YOKLUĞUNU IFŞA ETMEK IÇIN BU MÜCADELEYI VERIYORLAR"   14:50   EMEP’LI MILLETVEKILERINDEN, BAKAN TUNÇ’A: "EPSTEIN BELGELERINDE ISIMLERI GEÇENLER HAKKıNDA BAKANLıĞıNıZCA BAŞLATıLMıŞ BIR INCELEME VAR Mı?"   14:50   DERVIŞOĞLU’NDAN MESUT ÖZARSLAN’A TEPKI: "SIZE VE PARTINIZE DUYULAN SEVGIYE ISTINADEN OY ALıYORSUNUZ O OYU BAŞKA PARTIYE CIRO EDEMEZSINIZ"   14:48   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN, "UMUT DAVASı"NıN GÖRÜLDÜĞÜ ANKARA ADLIYESI ÖNÜNDE KONUŞTU: "UĞUR MUMCU CINAYETININ PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ"   17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"  
 
     
   

Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit, Esnafla Buluştu. ‘Kimseyi Mağdur Etmeyiz’ Dedi


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Alanya Sokağı ve çevresindeki sokaklarda kaldırım işgallerini önlemeye yönelik ilk adımları attıklarını söyledi.

 

Tarih : 20 Haziran 2019 Perşembe 15:16   Okunma : 509

Sokaktaki esnafın kaldırım işgali konusunda uyarıldığını, seyyar satıcılar için de sabit bir yer tahsis edileceğini belirten Özyiğit, “Vatandaşın rahatça kaldırımda yürümesini sağlayacağız. Buradaki esnafı da mağdur etmek istemiyoruz, köyünde yetiştirdiği ürünü getirip burada satan teyzeyi de, seyyar satıcıyı da mağdur etmek istemiyoruz”  dedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ilçenin en canlı alışveriş sokaklarından biri olan, kaldırım işgalleri nedeniyle hem vatandaşın, hem esnafın mağdur olduğu Alanya Sokağı ve çevre sokakların esnaflarıyla bir araya geldi.
Alanya Sokağı’ndaki bir tantuni lokantasında yapılan toplantıda Başkan Özyiğit’in yanı sıra birim amirleri de katıldı. Çok sayıda esnaf da toplantıya katılarak istek ve şikâyetlerini anlattı.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Alanya Sokağı ile ilgili bazı çalışmalar yaptıklarını, ilk olarak kaldırım işgallerinin önlendiğini söyledi.
 
‘ÇAĞDAŞ BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞTURACAĞIZ’
 
Özyiğit, “Alanya Sokağı ile ilgili esas çalışma 2020’de yapılacak. TEDAŞ,  elektrik hatlarını düzenleme işini 2020’de yapabileceğini bildirdi. Biz de bir yer yapıldıktan sonra yeniden bozulmasın diye 2020’deki çalışmayı beklemeye karar verdik. Burada elektrik hatları düzenlendikten sonra biz çalışmaya başlayacağız. Alanya Sokağı’nı çağdaş bir görüntüye kavuşturmak istiyoruz.  Hatta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ile de konuşuyoruz, alttan mı geçeriz bilmiyorum ama Kushimato Sokağı ile Alanya Sokağı’nı birleştirmek gibi bir düşüncemiz de var” dedi.
 
7 SEYYAR SATICI İÇİN SABİT YER BELİRLENECEK
 
Kaldırım işgallerini önlemekte kararlı olduklarını, bunu yaparken kimseyi kırmamak, incitmemek istediklerini de ifade eden Abdullah Özyiğit şunları söyledi:
“Bu sokaklarda seyyar satıcılık kalkacak. Esnafın kaldırımı işgal etmesi bitecek. Vatandaşın rahatça kaldırımda yürümesini sağlayacağız. Buradaki esnafı da mağdur etmek istemiyoruz, köyünde yetiştirdiği ürünü getirip burada satan teyzeyi de, seyyar satıcıyı da mağdur etmek istemiyoruz.  Uzun süredir burada olan 7 seyyar satıcı için trafiği aksatmayacak uygun bir yer belirleyeceğiz. Onları çok sarsmayacak küçük bir işgaliye bedeli belirleyeceğiz. O arkadaşlarımız da kendilerine ayrılan o yerde müşterilerini çekebilecek çalışmalar yapacaklardır. Önümüzdeki günlerde Alanya Sokağı’ndaki görüntü kirliliğini, tabela ve tente karmaşasını da önleyecek çalışmalar yapmak istiyoruz. Tabelalara ve tentelere bir ölçü ve renk standardı getirelim. Burayı daha güzel, daha düzenli bir görünüme kavuşturalım. Bunu esnafımızla birlikte konuşacağız.”
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit toplantının ardından Alanya Sokağı’nda incelemelerde bulundu. Özyiğit, işgalden arındırılan kaldırımların yayaların rahatça yürüyebileceği duruma getirildiğini belirterek esnafa duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.





Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA