4 Şubat 2026 Çarşamba


10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”   14:42   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN DEVLET BAHÇELI’YE TEPKI: "ARTıK ATATÜRK’ÜN KURDUĞU TÜRKIYE CUMHURIYETI ILE ÖCALAN VE PKK’NıN ŞARTLARıNA TESLIMIYET ARASıNDA BIR SEÇIM ZAMANı"   14:41   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, EPSTEIN DOSYASı VE TÜRKIYE’DEKI KAYıP ÇOCUKLARı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   11:25   6 ŞUBAT’ıN ÜÇÜNCÜ YıLıNDA ADıYAMAN’DA ANMA SEFERBERLIĞI: GENEL BAŞKAN 4 ŞUBAT’TA KENTTE OLACAK   10:15   17 YAŞıNDA GIRIŞIMCILIK: AKDENIZ BELEDIYESI GENÇLERIN HAYALLERINI ATÖLYEYE DÖNÜŞTÜRÜYOR   10:10   SELIN İZLERI SILINIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAHILLERE 150 KAMYONLUK TEMIZLIK OPERASYONU   09:55   3 YıL GEÇTI, HATAY HÂLÂ AYAKTA KALMA MÜCADELESINDE: KONTEYNER KENTTE HAYAT DURDU   09:50   HATAY’DAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “VAN’DA 6 YıL UZATıLAN MÜCBIR SEBEP, ASRıN FELAKETINDE 3 YıLDA BITIRILDI”   09:23   BERAT KANDILI’NDE MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN PAYLAŞıM: BÜYÜKŞEHIR’DEN 13 İLÇEDE 15 BIN KANDIL SIMIDI   09:14   TARSUS’TA BERAT KANDILI’NIN BEREKETI SOKAKLARA TAŞTı   07:56   SAADET PARTISI’NDE MERSIN MESAJı: BOZYAZı VE ANAMUR KONGRELERINE YOĞUN KATıLıM   16:36   BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI ÇEBI: "BAŞKANıMıZ SAYıN MEHMET MURAT ÇALıK’A YÖNELIK UYGULAMALARA ARTıK SON VERILMELI"   16:35   ÖZGÜR ÖZEL GAZIANTEP’TE... ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "SANDıK GELIYOR, HESAP ORADA GÖRÜNECEK"  
 
     
   

29 Ekim Kadınları Derneği`nden Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması ve erken seçim kampanyasına destek


CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Milletvekilleri Sibel Suiçmez ve Aliye Ersever, 29 Ekim Kadınları Derneği`ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Şenal Sarıhan ve dernek üyeleri, CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması ve erken seçim için başlattığı imza kampanyasına destek verdi.

 

Tarih : 25 Nisan 2025 Cuma 16:36   Okunma : 292

(ANKARA) -CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Milletvekilleri Sibel Suiçmez ve Aliye Ersever, 29 Ekim Kadınları Derneği`ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Şenal Sarıhan ve dernek üyeleri, CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması ve erken seçim için başlattığı imza kampanyasına destek verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, milletvekilleri Sibel Suiçmez ve Aliye Ersever, 29 Ekim Kadınları Derneği`ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Şenal Sarıhan ve üyeleri, CHP`nin Ekrem İmamoğlu`nun özgürlüğü ve erken seçim talebiyle başlattığı kampanyaya destek verdi.

Dernek üyeleri, kampanya kapsamında sembolik olarak 29 imza ile İmamoğlu`na ve halk iradesine sahip çıktıklarını bildirdi.

29 Ekim Kadınları Derneği Başkanı Şenal Sarıhan, "Bizler Cumhuriyet`in kazanımlarını savunmak, halkın seçme ve seçilme hakkını korumak için buradayız. Sayın Ekrem İmamoğlu`na yönelik siyasi baskılara karşı susmayacağız. Bu imzalar özgürlük içindir, demokrasi içindir" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka ise vatandaşlara imza kampanyasına katılma çağrısı yaparak şunları söyledi:

"Kampanyaya katılmak isteyen yurttaşlarımız, chp.li/imzakampanya adresinden imza belgelerine ulaşabilir, belgeleri doldurarak imza@chp.org.tr adresine e-posta gönderebilir ya da en yakın il/ilçe başkanlıklarına teslim edebilir. Bu kampanya seçme ve seçilme irademize sahip çıkma kampanyasıdır."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA