6 Aralık 2025 Cumartesi


17:34   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI    17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:47   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:08   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:35   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:20   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:10   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:56   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:47   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:58   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”  
 
     
   

Deniz Yücel, CHP Sözcülüğü görevini Zeynel Emre’ye devretti


CHP’nin yeni açıklanan MYK’sında Parti Sözcülüğü görevini üstlenen İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, görevi Deniz Yücel’den devraldı. Deniz Yücel, "İki yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Parti Sözcülüğü görevini, çok kıymetli bir isme, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Zeynel Emre’ye devrettim. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, yeni dönemde de hep birlikte, daha güçlü, daha heyecanlı ve kararlı bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz, ilk seçimde partimizi birinci parti yaparak halkın iktidarını kuracağız" dedi.

 

Tarih : 6 Aralık 2025 Cumartesi 17:27   Okunma : 414

CHP’nin yeni Parti Meclisi (PM) bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi. PM toplantısında üyelerin onayına sunulan yeni MYK açıklandı. İstanbul Milletvekili Zeynel Emre Parti Sözcüsü olarak görevlendirildi. Partinin Sözcülüğünü iki yıldır yürüten İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Emre’ye sözcülük görevini teslim etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yücel, şunları söyledi:

"39’uncu Olağan Kurultayımızın ardından bugün ilk PM toplantımızı gerçekleştirdik. İki yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Parti Sözcülüğü görevini, çok kıymetli bir isme, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Zeynel Emre’ye devrettim. 

MYK’da görev alan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyor, yeni dönemde üstün başarılar diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, yeni dönemde de hep birlikte, daha güçlü, daha heyecanlı ve kararlı bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz, ilk seçimde partimizi birinci parti yaparak halkın iktidarını kuracağız."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA