1 Mayıs 2025 Perşembe


01:20   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: TELEF OLAN, BU HALKı YıLLARDıR YOKSULLUĞA MAHKÛM EDEN, LIYAKATSIZLIĞI ÖDÜLLENDIREN, GENÇLERI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEYEN ÇÜRÜMÜŞ AKP IKTIDARı OLACAKTıR   22:08   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:41    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   18:02   ALI BABACAN: “İNSANLARıN AKLıYLA ALAY ETMEYIN, DOĞRULARı SÖYLEYIN”   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:55   “YENIDOĞAN ÇETESI" DAVASıNDA TUTUKLU 10 SANıĞA TAHLIYE   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:21   İBB SORUŞTURMASıNDA GÖZALTıNA ALıNAN OTEL MÜDÜRLERI SERBEST BıRAKıLDı   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:54   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ŞAFAK OPERASYONLARıYLA ADALETI KATLETMEYE DEVAM EDERKEN, BIR TARAFTAN DA PAKETLER AÇıYORLAR"  
 
     
   

Başbakan Binali Yıldırım’dan provokatif sözler..


Başbakan Binali Yıldırım eleştirilere neden olan sözleri partisinin grup toplantısında da kullandı: Hele HDP’nin, FETÖ’nün PKK’nın DEAŞ’ın bindiği gemi hiç yürümez.

 

Tarih : 14 Şubat 2017 Salı 17:43   Okunma : 1027

Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında konuştu.

Başbakan, "Şimdi bunlar hayır kelimesinden sevimli iki şey üretirsek milleti ikna ederiz diye düşünüyoruz. Lafla peynir gemisi yürümez. Hele HDP'nin, FETÖ'nün PKK'nın DEAŞ'ın bindiği gemi hiç yürümez" sözleriyle yeni bir provokasyona imza attı.

Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Bu kutlu yürüyüşün en önemli adımlarını attığımız bir dönemden geçiyoruz. Milletimizin duası ile Türkiye'nin aydınlık geleceğini inşa ediyoruz. Gece-gündüz demeden millet için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiye'nin bütün illerinin nabzını tutuyoruz. 79 milyon insanımızı hissiyatına kulak veriyoruz. Yurt dışındaki vatandaşlarımızı da ihmal etmiyoruz.

Son yıllarda hemen hemen her alanda gelişen büyüyen bir Türkiye var. Ekonomimiz büyüyor, bölünmüş yollar, köprüler, havaalanları, şehir hastaneler ve diğer eserler ardı ardıda hizmete alınıyor.

"BU ANAYASA 1982 MODEL"

Bu anayasa 1982 model, yolda kalıyor tekliyor. Hayırcılar ne diyor, bir ittirirsek çalışır belki. Çalışmaz! Milleti boşuna kandırmayın. Vatandaş 16 Nisan'da sandığa gidecek evet mührünü vuracak ve işi bitirecek. Vatandaş o gün ne diyecek? Vesayetin her türlüsüne dur demek için, milletin üstünde bir güç kabul edilmemesi için, daha geniş temsil gücü olan Meclis için, gençlerin siyasete atılması için, etkili yürütme, etkili demokrasi için, gençlerinin sesinin daha gür çıkması için, kutuplaşma değil kucaklaşma için, çatışma değil uzlaşı için 'evet' diyoruz. Çok sebep var ben sadece bir kaç tanesini saydım.

Şimdi bunlar hayır kelimesinden sevimli iki şey üretirsek milleti ikna ederiz diye düşünüyoruz. Lafla peynir gemisi yürümez. Hele HDP'nin, FETÖ'nün PKK'nın DEAŞ'ın bindiği gemi hiç yürümez.

"BİZ BİR HAFTA SUSSAK MUHALEFET NE YAPACAK?"

Terör örgütleri hep beraber koro halinde hayır propagandası yapıyorsa bunun ülkemiz için milletimiz için bir işareti var. Biz bunu hatırlatmak mecburiyetindeyiz. Vatandaş hangi tercihini yapacaksa gidip yapacak. Terör örgütlerinin hayır dediği yerde benim vatandaşlarım aynı safta olmayacaktır buna da inanıyorum. Bu ülkede terör örgütlerinin gittiği yoldan giden bir vatandaşımız olduğunu düşünmüyorum. Terör örgütü ile topyekün mücadelede milleti hep yanımızda gördük, bu güçle terör örgütünün belini kırdık. İktidar partisi olarak merak ediyorum. Bir hafta sussak muhalefet ne yapacak? Bekliyorlar ki AK Parti bir açıklama yapsa da konuşsak. Gençleşen ve büyüyen Meclis bu anlayışı kabul etmeyecek. Çözüm siyaseti isteyen millet kördüğüm politikaları güdenleri elinin tersiyle itecek. Tek bildikleri işi yapıyorlar 'hayır istemeyiz'.

"EL BAB BÜYÜK ÖLÇÜDE KONTROLE ALINDI"

Parlamento ortadan kalkmıyor. Bunu CHP de çok iyi biliyor. CHP'nin resmi siyaseti, AK Parti ne derse tam tersini söylemek oluyor. Ekini ektim, sırtımı rahata verdim diye bir şey yok. Çok ciddi mesafeleri katettik ama daha çok işimiz var. Terörü ülke gündeminden çıkaracağız. Bununla ilgili adımlarımızı kararlılıkla atıyoruz. Kışın kendini güvende hissettikleri sözde sığınaklarını yerle bir ettik. Bölge insanının bölücü terör baskından kurtardık. Devlet ve vatandaş el ele verdi, dayanışma içinde. Vatandaş istiyor, devlet yapıyor. Vatandaş Batı'da ne hizmet alıyorsa Doğu'da da aynı hizmeti alıyor. Bizim adalet anlayışımızın gereği budur. Terör örgütüne lojistik ve finansal destek sağladığını tespit ettiğimiz belediyelerde yeni görevlendirmeler yaptık. Yüzlerce terörist adalete teslim edildi. Bölücü terör örgütü Türkiye topraklarından tam olarak temizlenmeden bu mücadele bitmeyecek. Türkiye topraklarının ötesinde de ulusal güvenliğimizi sağlamak için Fırat Kalkanı Harekatı da devam ediyor. Bütün bu mücadeleden sonra El Bab'da büyük ölçüde kontrole alındı.

"FETÖ ELEBAŞISI ABD'DE ÇİFTLİKTE KEYİF İÇİNDE YAŞAYAMAZ"

FETÖ ile bağlantısı kim olursa olsun hukuk içerisinde yapılmaya devam ediyor. Araştırmalar sırasında yeniden değerlendirme imkanı da getirdik. Atılanlar kendilerine haksızlık yaptıklarını düşünüyor. Bunu da tabii ki hukuk devletinde bir karşılığı olması lazım. KHK ile yeniden değerlendirme mekanizmasını hayata geçirdik. 7 üyeden oluşacak bir nevi mahkeme gibi çalışacak. Tüm itirazları inceleyip karara bağlayacak. FETÖ elebaşısının iadesi için de girişimlerimiz sürüyor. Türkiye'de yaşanmış bir katliamın birinci dereceden sorumlusu ABD'de bir çiftlikte keyif içinde yaşayamaz. Bizim açımızdan bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu darbe girişiminin azmettiricisinin olduğunu ABD makamlarına iletttik. Hiçbir şüpheye yer kalmayacak şekilde kanıtlarımızı teslim ettik. Yeni yönetimin bu konudaki adımlarını bekliyoruz. Umuyorum ki ABD yönetimi tarafından teröristbaşının iadesi konusunda somut adımlar atılacak.

Türkiye için her alanda çalışıyoruz. Gündemimizde hiçbir zaman tek bir konu yok. Birçok konu ile eş zamanlı olarak ilgileniyoruz. Kaydedilen bütün bu ilerlemeleri kalıcı hale getirmek için anayasamızda değişikliğe gitmemiz gerekiyor. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması çok önemli. Mesele, memleket meselesi. Çocuklarımıza daha müreffe daha kalkınmış bir Türkiye emanet etmek istiyor musunuz? FETÖ gibi terör odaklarının bir daha alçakça darbe yapmasını engellemek istiyor musunuz? Evet, evet, evet...

"HAYIRCI BLOK YALAN VE İFTİRALARLA..."

25 Şubat'ta Ankara Arena'da kampanyamızın başlangıcını muhteşem bir katılımla gerçekleştireceğiz. O gün Türkiye'nin kalbi Ankara'da atacak. Bütün çalışmalarımızda sağduyuyu elden bırakmayacağız. Kışkırtmalara, tahriklere kapılmak yok. Hayırcı blok yalan ve iftiralarla süreci sakatlamaya çalışıyor.

SEÇMEN LİSTELERİ UYARISI

Seçim takvimi belli oldu. 16 Nisan'da sandığa gidiyoruz. 18 Şubat'ta listeler askıya çıkıyor. Seçmen listeleri güncellenecek. Herkes oy kullanacağı yeri kütüklerine bakıp düzeltmesi gerekiyor. Üniversitede okuyan öğrenci kardeşlerimiz seçmen kütüklerine bakıp bu düzeltmeyi yapması gerekiyor. Muhtarlıktan daha geniş bilgi alabilirsiniz. 27 Mart'tan itibaren yurt dışına gelip giden vatandaşlarımız oy kullanabilecek.






Paylaş :
Etiketler :  başbakan, binali yıldırım, deaş, fetö.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA