19 Nisan 2024 Cuma


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

BAŞKANLARDAN ÖĞRENCİLERE ‘’ALTIN ÖĞÜTLER’’


Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliğinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya öğrencilerle buluştu. İş ve mesleki deneyimlerini paylaşan Başkanlar, öğrencilere altın öğütler niteliğinde tavsiyelerde bulundu.

 

Tarih : 14 Haziran 2022 Salı 18:06   Okunma : 376

Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliğinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya öğrencilerle buluştu. İş ve mesleki deneyimlerini paylaşan Başkanlar, öğrencilere altın öğütler niteliğinde tavsiyelerde bulundu.

Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliğinde Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ı ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya’yı konuk etti. Etkinliğin açılışında Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, üniversitenin gelişim sürecini anlatarak, hedefledikleri kısa, orta ve uzun vadeli planlarını paylaştı. Daha sonra MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kızıltan, öğrencilere yabancı dil eğitimi almaları, araştırma yapmaları, bilgilerini sürekli güncellemeleri, hedef koymaları ve özgüvenli olmaları gerektiğiyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

‘’BAŞARININ SIRRI SEVMEK VE ÇALIŞMAK’’

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da başarının sırrının sevmek ve çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayarak, ‘’Ben bu işi yapabiliyor muyum önce bunu sorgulayın. Önce işinizi sevin, sonra çok çalışıp gayret gösterin. Kendinizi sürekli geliştirin, yaptığınız işe saygı duyun. İsterseniz, gayret gösterirseniz her şey oluyor. El birliğiyle çok güzel bir organize sanayi bölgesi kuruyoruz. Bu sanayi bölgesini sizler için kuruyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Kendinizi tüm gelişmelere hazırlayın’’şekilde altın öğütler verdi.

‘’HAYAL KURUN, HEDEF BELİRLEYİN’’

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya da kente üniversite ve organize sanayi bölgesi kazandırma yolundaki çabalarının başarıyla sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere hayal kurmaları, hedef koymaları, çok çalışmaları, değişen koşulları iyi takip etmeleri, güven ve empati kurmaları yönünde öğütlerde bulundu.

Akademisyen, öğrenciler ve iş dünyası temsilcilerini bir araya getiren ve interaktif ortamda geçen etkinlikte öğrenciler merak ettikleri soruları yöneltme imkânı buldu. Daha sonra üniversite bünyesindeki laboratuvarlar ziyaret edildi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA