4 Şubat 2026 Çarşamba


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

Büyükşehir’in Cadde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor


Tarsus’a bağlı en büyük mahalle konumundaki Yenice’de yoğun olarak kullanılan Atatürk Bulvarı, Uğur Mumcu Caddesi ve Sıtkı Baba Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan kaldırım, refüj bordür ve asfalt yenileme işlemi tüm hızıyla sürüyor. Yenice’den doğu-batı aksında geçen ve yaklaşık 2 bin 900 metre uzunluğunda bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde altyapı ve üstyapı hizmetleri yürüten ekipler,önümüzdeki günlerde sıcak asfalt çalışmalarına başlayacak.

 

Tarih : 17 Temmuz 2021 Cumartesi 01:20   Okunma : 657

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yıpranan, işlevselliğini kaybeden ve vatandaşların şikayetlerine neden olan cadde ve bulvarlar üzerinde yenileme çalışmaları birçok noktada devam ediyor. Tarsus’ta da yoğun mesai harcayan Büyükşehir ekiplerinin yeni çalışma alanı Yenice oldu.

Tarsus’a bağlı en büyük mahallede yoğun mesai

Tarsus’a bağlı en büyük mahalle konumundaki Yenice’de yoğun olarak kullanılan Atatürk Bulvarı, Uğur Mumcu Caddesi ve Sıtkı Baba Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri tarafından başlatılan kaldırım, refüj bordür ve asfalt yenileme işlemi tüm hızıyla sürüyor.

Atatürk Bulvarı üzerinde çalışmalar sürüyor

Yenice’den doğu-batı aksında geçen ve yaklaşık 2 bin 900 metre uzunluğunda bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde, kaldırım yenileme, refüj bordür taş yenileme, yağmursuyu tahliye sisteminin revize edilmesi ve yıpranmış asfalt zeminin sökülmesinin ardından, sıcak asfaltla yeniden kaplama faaliyetlerine tüm hızıyla başlandı.

Aynı şekilde kaldırım yenileme faaliyetleri uygulanan Uğur Mumcu Caddesi ve Sıtkı Baba Caddeleri’nde de önümüzdeki günlerde sıcak asfaltla kaplama yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Suat Bağrıaçık ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Zeki Aksoy da Yenice’de hızla süren asfalt döküm çalışmalarını inceledi.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, bugüne kadar Tarsus’ta Duatepe ile Gözlükule Mahallelerinin sınırını oluşturan Adile Hala Caddesi’nde, Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Tataristan Caddesi’nde, Anıt Mahallesi’nde yer alan Zafer Caddesi’nde ve Altaylılar Mahallesi’ndeki 02110 sokak üzerinde, Eski Ömerli Mahallesi’nde bulunan İstiklal Caddesi’nde standartlara uygun şekilde kaldırım yenileme ve ardından sıcak asfaltla kaplama işlemini yerine getirdi. Ayrıca Fahrettinpaşa Mahallesi’ndeki Cemal Gürsel Caddesi’nde zemin düzenlemenin ardından asfaltlama yapan ekipler, bağlı mahallelerde de cadde yenileme faaliyetleri yürütüyor.

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, SEÇER, CADDE, YENİLEME, ÇALIŞMALARI, DEVAM, EDİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA