6 Şubat 2026 Cuma


18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR   15:31   SOL PARTI’DEN KEÇIÖREN SALDıRıSıNA SERT TEPKI: “GERI ADıM YOK, LAIKLIĞI HER YERDE SAVUNACAĞıZ”   15:21   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREMIN 3. YıLıNDA ADıYAMAN ÇıKARMASı: “BIZ GARIBAN DEĞIL, GURURLU İNSANLARıZ”   11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"  
 
     
   

Bir cinsel istismar’da Adıyaman’da Süleymancıların yurdunda..


Adıyaman’ın Besni ilçesinde, Süleymancılara ait olduğu bilinen Hayrünnisa Gölbaşı Çocuk Yurdu’nun müdürü, yurtta kalan iki çocuğu cinsel istismara maruz bıraktı.

 

Tarih : 7 Eylül 2017 Perşembe 21:19   Okunma : 958

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, Süleymancılara ait olduğu bilinen Hayrünnisa Gölbaşı Çocuk Yurdu'nda kalan iki çocuk cinsel istismara maruz kaldı.

Müdür hakkında, iki çocuğa porno film izlettiği ve dokunma yoluyla cinsel istismara zorladığı öne sürülerek soruşturma açıldı.

10 ve 11 yaşındaki iki çocuğa cinsel istismarda bulunan yurdun müdürü İ.T., yapılan ilk tahkikat sonrası tutuklandı. Cinsel istismara maruz bırakılan çocuklar ise tedavi amacıyla Malatya'ya götürüldü.


İstismar ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, tarikat yurtlarının cinsel sapıklığın rutine dönüştüğü yerler hâline geldiğini söylerek, şu ifadeleri kullandı:"TARİKAT YURTLARI, CİNSEL SAPIKLIĞIN RUTİNE DÖNDÜĞÜ YERLER HÂLİNE GELDİ"

"AKP'nin büyütüp beslediği ve çocukları bilinçli bir biçimde teslim ettiği tarikat yurtları, cinsel sapıklığın rutine döndüğü yerler haline geldi. Çocuklarımızı tarikatlara teslim eden AKP, FETÖ'den boşalan yerleri başka cemaat ve tarikatlarla dolduruyor. Bunun bedelini ise çocuklarımız en ağır şekilde ödüyor. Yeter artık! Bu kaçıncı ve bitmek bilmeyen taciz! AKP, yurt yapmıyor ve çocukları bu denetimsiz tarikat cemaat kurslarına / yurtlarına mahkum ediyor. Bedelini ise çok ama çok ağır ödüyoruz. Bu tacizin de peşini bırakmayacak ve üstünün örtülmesine izin vermeyeceğiz. Ailelere de çağrım, çocuklarını tarikat ve cemaat yurtlarına teslim etmemeleridir... onlarca çağdaş dernek varken, çocuklarınızı buralara göndermeyin."






Paylaş :
Etiketler :  adıyaman valiliği, cinsel taciz, barış yarkadaş.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA