7 Ağustos 2025 Perşembe


09:15   MERSIN YAZ AKŞAMLARıNA RITIM KATıYOR: BÜYÜKŞEHIR’IN KONSERLERI TATILCILERI COŞTURDU   21:05   İMAMOĞLU’NDAN TUZLA MITINGINE MESAJ: DIPLOMAM HıZLA IPTAL EDILSIN, DIYE ÜNIVERSITEYE BASKı YAPAN SAVCıLıK, IDDIANAMEYI HALA HAZıRLAYAMADı   20:22   CHP’LI BANKOĞLU’NDAN GENÇLIK DELEGESI ENES HOCAOĞULLARı’NıN TUTUKLANMASıNA TEPKI: DÜŞMAN HUKUKU UYGULANıYOR   20:18   MERSIN’DE 11 YAŞıNDAKI ARAS’TAN TÜRKIYE’YE İLHAM OLAN ÇEVRE HAREKETI   16:12   TOROSLAR KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKINLIĞINE HAZıR   16:08   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "BIZIM OLDUĞUMUZ BIR KOMISYONDA BIR ANAYASA ÇALıŞMASı ASLA OLMAYACAK, YAPıLAMAZ"   16:06   DEM PARTILI CENGIZ ÇIÇEK, SAHTE BELGE VE DIPLOMA ŞEBEKESININ FAALIYETLERINE ILIŞKIN TBMM’YE ARAŞTıRMA ÖNERGESI SUNDU   16:04   GAMZE TAŞCıER’DEN ÖLDÜRÜLEN TBMM PERSONELINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:02   İBB BAŞKANVEKILI ASLAN: EKREM İMAMOĞLU’NUN YOL ARKADAŞLARı OLARAK ASLA USANMAYACAĞıZ, BıKMAYACAĞıZ BU MILLETE HIZMET ETMEKTEN   15:52   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN SAHADA YOĞUN MESAI   15:43   MÜSİAD MERSIN ŞUBESI BAŞKANı KAYAN “KARDEŞLIK BAĞLARıMıZı YATıRıMA DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN LGS BAŞARıSı: 340 ÖĞRENCI NITELIKLI LISELERE YERLEŞTI   10:28   CHP’LI GÜRER: “SAYıN CUMHURBAŞKANı ’KASıM AYıNDA ÖDEME YAPıLACAK’ DEDI AMA ÇIFTÇININ O GÜNE KADAR DAYANACAK HALI KALMAMıŞ”   10:18   AKİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: “TEMMUZ’DA 1.305 MILYAR DOLARLıK İHRACATLA TÜRKIYE ORTALAMASıNı GERIDE BıRAKTıK”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı GENÇLIK KÖPRÜSÜ   07:40   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN PTT’DEKI KıYıMA SERT TEPKI: “DEVLET ELIYLE GÜVENCESIZLIĞE ZEMIN HAZıRLANıYOR”   22:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN MUT’A SAĞLıK KALKANı: SINEKSIZ YAZ İÇIN KESINTISIZ MÜCADELE   20:25   MESKİ’DEN KARAHıDıRLı’YA 40 YıLLıK SORUNU BITIREN DEV YATıRıM: “SU CENNET OLDU”   15:55   SAHTE E-IMZA ILE YÜZLERCE SAHTE DIPLOMA IDDIASı... CHP’LI SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "BU, TÜRKIYE’NIN DIJITAL EGEMENLIĞINE AÇıK BIR SALDıRı"   15:53   ÖZGÜR ÇELIK: “MURAT ÇALıK DERHAL TAHLIYE EDILMELI, TÜRKIYE’YE BU AYıBı YAŞATANLARı INATLARıNDAN VAZGEÇMEYE ÇAĞıRıYORUZ”  
 
     
   

Hilti’den İnşaat Sahalarının Yeni Başrolleri


Sürdürülebilir değer yaratma misyonu ile endüstriyel yapıların ve konutların inşasında sektör profesyonellerinin iş ortağı olarak konumlanan Hilti, gelenekselleşen “Marketing Wave’’ etkinliği ile şantiyelerde fark yaratacak yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte; inşaat profesyonellerinin işini kolaylaştırmak için tasarlanan Hilti DCH 150-SL Kanal Açma Makinesi, özellikleriyle muadillerini geride bırakan Hilti DGH 150 Beton Silme Makinesi, teknolojisiyle şantiyelerde tozdan eser bırakmayacak Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ve tüm askılama uygulamalarına hitap edecek Hilti MW Portfolyosu’nun tanıtımı gerçekleştirildi. İnşaat sahalarında katma değer yaratacak teknolojilere imza atmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyen Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, 2021 yılı içinde toplam 9 yeni ürünü sektör profesyonellerinin işlerini kolaylaştırmak için piyasaya sunarken sadece ürünleriyle değil 360 derece hizmet anlayışlarıyla da iş ortaklarının projelerine hem maliyet hem de güvenli iş sahası oluşturma anlamında destek olduklarını belirtti.

 

Tarih : 7 Aralık 2021 Salı 20:54   Okunma : 391

Sürdürülebilir değer yaratma misyonu ile endüstriyel yapıların ve konutların inşasında sektör profesyonellerinin iş ortağı olarak konumlanan Hilti, gelenekselleşen “Marketing Wave’’ etkinliği ile şantiyelerde fark yaratacak yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte; inşaat profesyonellerinin işini kolaylaştırmak için tasarlanan Hilti DCH 150-SL Kanal Açma Makinesi, özellikleriyle muadillerini geride bırakan Hilti DGH 150 Beton Silme Makinesi, teknolojisiyle şantiyelerde tozdan eser bırakmayacak Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ve tüm askılama uygulamalarına hitap edecek Hilti MW Portfolyosu’nun tanıtımı gerçekleştirildi. İnşaat sahalarında katma değer yaratacak teknolojilere imza atmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyen Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, 2021 yılı içinde toplam 9 yeni ürünü sektör profesyonellerinin işlerini kolaylaştırmak için piyasaya sunarken sadece ürünleriyle değil 360 derece hizmet anlayışlarıyla da iş ortaklarının projelerine hem maliyet hem de güvenli iş sahası oluşturma anlamında destek olduklarını belirtti.

İmza attığı ekipmanların yanı sıra kendi geliştirdiği yazılımlar ve mühendislik desteğiyle de inşaat profesyonellerin ihtiyaçlarına entegre olarak cevap veren Hilti, satış ekibine özel olarak düzenlediği geleneksel “Marketing Wave” etkinliği ile pazara sunacağı yeni teknolojilerini tanıttı. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte aralarında Hilti DCH 150-SL Kanal Açma Makinesi, Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge, Hilti DGH 150 Beton Silme Makinesi ve Hilti MW Portfolyosun’nunda olduğu dört yeni ürünün lansmanını gerçekleştirdiklerini dile getiren Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, 2022 yılında da inovatif teknolojilerinin sektöre büyük bir hareketlilik getireceğini ve performanslarıyla pazarda fark yaratacaklarını vurguladı.

Maksimum üretkenlik, sürdürülebilir verimlilik sağlayan yeni ürünler tanıtıldı

Lansman ürünleri arasında yer alan Hilti DCH 150-SL Kanal Açma Makinesi’nin birçok farklı özelliğiyle öne çıktığını söyleyen Özgecan Işıltan; “Smart Power teknolojisi sayesinde güç çıkışını kesilen malzemeye göre ayarlıyor. Bu özelliği ona istikrarlı bir şekilde yüksek kesme performansı sağlarken aynı zamanda motoru aşırı yüklemeye karşı da koruyor. Marketing Wave etkinliği kapsamında lansmanını yaptığımız bir diğer ürün Hilti DGH 150 Beton Silme Makinesi ise 2100 W motor gücü ve 5 vites seçeneği ile zorlu uygulamalarda bile yüksek verimli bir motor deneyimi sunuyor. Maksimum performans için optimize edilen ekipman, Hilti silme diskleri sayesinde taşlama makinelerine göre 2 kata kadar daha fazla silme oranı sağlıyor” dedi.

Yeni Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge’yi ise en zorlu şantiye şartlarına karşı geliştirdiklerini ifade eden Işıltan; “Dayanıklı sağlam gövdesi ve kompakt tasarımı ile mükemmel hareket kabiliyeti sağlayan yeni Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge, iş sahalarındaki genel temizlik için tüm beklentileri karşılıyor” sözleriyle yeni ürünlerin dikkat çeken özelliklerini anlattı.

Hızlı ve çok yönlü özelliği ile şantiyede maksimum esneklik dönemi

Lansmanda öne çıkan Hilti MW Portfolyosu’nun içerdiği farklı çaplarda çelik halatlar, ana bağlantı elemanları ve kilitlerle birlikte tüm askılama uygulamalarına uygun çözümler sunduğunu söyleyen Işıltan; “Portfolyoda yer alan tüm teknolojiler, şantiyeye büyük esneklik kazandırırken, geniş bir yelpazede mekanik ve elektrikle ilgili tüm uygulamalarda kullanılabiliyor. Farklı konfigürasyonlarda bağlantılar sağlayan MW portföyü, Hilti’nin sunduğu tüm beton ve çelik üzerine olan ankraj çözümleri ile çalışıyor. MW portföyünde yer alan ekipmanlar, dişli tijl/rotlar ile yapılan geleneksel askılamalara göre yöntemlerle karşılaştırıldığında kurulumu daha hızlı, ayarlanması daha kolay… Üstelik uzun mesafe ve zorlu ana malzemeler için daha fazla esneklik sağıyor. Çok yönlü olması, özel alet gerektirmemesi ve estetik görünümüyle inşaat profesyonellerinin işini kolaylaştıran Halat Sistemi, güvenliği ön planda tutarak hiçbir kesim ve sıcak çalışma gerektirmiyor. EN 61439 direktiflerine uygun olarak tasarlanan sistem, geleneksel yöntemlere göre 4 kata kadar daha hızlı kurularak inşaat sahalarının çözüm ortağı olmaya hazırlanıyor” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 39 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde 1941 yılında doğup, bugün yaklaşık 30 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye pazarına ilk kez 1982 yılında giren ve 15 yıl distribütörlük olarak temsil edilen Hilti, 1997 yılından bu yana ise Türkiye’de yüzde 100 yabancı sermayeli bir firma olarak faaliyet gösteriyor. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Ekonomiye sağladığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanındaki çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde yer alıyor. 2014-2018 yılları arasında “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” sıralamasında ilk 10 şirket arasında yer alan Hilti Türkiye ise 2021 yılında gerçekleştirilen Great Place to Work anketinde çalışanlarının yüzde 91’i tarafından “çalışmak için harika bir yer” olarak değerlendirildi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, HİLTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA