6 Şubat 2026 Cuma


18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR   15:31   SOL PARTI’DEN KEÇIÖREN SALDıRıSıNA SERT TEPKI: “GERI ADıM YOK, LAIKLIĞI HER YERDE SAVUNACAĞıZ”   15:21   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREMIN 3. YıLıNDA ADıYAMAN ÇıKARMASı: “BIZ GARIBAN DEĞIL, GURURLU İNSANLARıZ”   11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"  
 
     
   

Toroslar’ın Zirvesinde ’2. Kar Festivali’ Heyecanı ’Bu Hafta Sonu Herkes Arslanköy’de Buluşuyor’


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın Mersin’de kış turizmini canlandırmayı hedeflediği projelerinden biri olan Mersin’in Kar Festivali Toroslar KarFest, geri dönüyor. Heyecanla beklenen ve hava şartları nedeniyle ertelenen Toroslar 2. Kar Festivali, bu hafta sonu 12-13 Şubat tarihlerinde Arslanköy yaylasında yapılıyor.

 

Tarih : 10 Şubat 2022 Perşembe 21:07   Okunma : 349

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın Mersin’de kış turizmini canlandırmayı hedeflediği projelerinden biri olan Mersin’in Kar Festivali Toroslar KarFest, geri dönüyor.

Heyecanla beklenen ve hava şartları nedeniyle ertelenen Toroslar 2. Kar Festivali, bu hafta sonu 12-13 Şubat tarihlerinde Arslanköy yaylasında yapılıyor.

Toroslar Belediyesi'nin, kentte bir ilki gerçekleştirdiği Kar Festivali'nde bu yıl da kış sporlarıyla ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle 7’den 70’e herkes karın tadını doyasıya çıkaracak.

Başkan Yılmaz, tüm vatandaşları festivalin coşkusuna katılmaya davet ederek; “Toroslarımızın yaylaları; doğal yapının bozulmadığı, yöresel kültürün yaşanmaya devam ettiği ve tertemiz havasıyla adeta göz kamaştırıyor. Kış mevsiminde de beyaza bürünen bu doğal güzelliği herkesin görmesini ve tanımasını istiyoruz. Toroslar’da kış da güzel sloganıyla yola çıkarak bu festival ile kış turizminde bir çığır açtık. Güzel kentimiz Mersin’i bütün yönleriyle, uluslararası ölçekte bir marka yapmanın amacındayız” dedi.

“Konserler ve Dans Gösterileri Eşliğinde Yamaç Paraşütü, Snowboard ve Kızakla Kayma Keyfi Yaşanacak”

İlk yılında Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Adana, Hatay ve Kayseri illerinden yaklaşık 20 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen festival, ikinci yılında da büyük bir coşkuya sahne olacak.

12 Şubat Cumartesi ve 13 Şubat Pazar günü olmak üzere iki gün sürecek festivalde, Toroslar’ın kartpostallık manzarası eşliğinde yamaç paraşütü, snowboard ve kızakla kaymanın keyfi yaşanacak.

Festivale katılanlar, kış sporlarının yanı sıra gün boyu DJ performansı, voleybol ve halat çekme etkinliği, Kardan Adam Yarışması, dans,  zumba, step aerobik gösterileri ile hafta sonunu dolu dolu geçirecek. Bölge esnafı da açılacak stantlarda birbirinden lezzetli yöresel ürünlerinin satışını yapma imkânı bulacak.

Festival; sanatçılar Yörükoğlu Selim, Caner Erdoğan ve Burhan Ateş konserleriyle taçlanacak.

“ÜCRETSİZ SERVİS KALKACAK”

Toroslar Belediyesi, 12-13 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceği festival gününün sabahı saat 09.30’da vatandaşları; kentin dört ayrı noktasından servislerle ücretsiz olarak festival alanına ulaştıracak.

Toroslar 2. Kar Festivali Servis Güzergâhları; Atatürk Evi önü,  Ayışığı Düğün Salonu önü, Çukurova Mahallesi Arslanköylüler Kahvehanesi önü, Eski Mezitli Belediyesi önü, Forum AVM, Sayapark AVM, Güneykent Merkez Cami önü, Şamut Petrol önü, Yunus Emre Kültür Merkezi, Toroslar Belediyesi ana bina önü, Toroslar Kaymakamlığı önü, Turgut Türkalp Mahalle Muhtarlığı önü.

BAŞKAN YILMAZ; “KAR FESTİVALİMİZE BEKLİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Başkan Yılmaz, Kar Festivali'ni geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek; “Festivalimizi bu hafta sonu 12 Şubat Cumartesi ve 13 Şubat Pazar günü yapacağız. Tüm halkımızı Arslanköy’e bekliyoruz. 7'den 70'e herkes, festivalimizde hem karın, hem de birbirinden renkli etkinliklerle Toroslarımızın eşsiz güzelliğinin tadını çıkaracak" şeklinde konuştu.

Toroslar 2. Kar Festivali Programı ise şöyle;

12 Şubat 2022 Cumartesi

Saat 11.00 Açılış

Saat 11.30 DJ Performans

Saat 12.00 Yamaç Paraşütü- Voleybol- Zumba

Saat 12.30 Halat Çekme

Saat 13.00 Yörükoğlu Selim Konseri

Saat 14.30 Kardan Adam Yarışması

Saat 16.00 Kapanış

13 Şubat 2022 Pazar

Saat 11.00 DJ Performans

Saat 11.30 Dans Gösterisi-Zumba

Saat 12.00 Step Aerobik Gösterisi

Saat 12.30 Yamaç Paraşütü-Halat Çekme

Saat 13.00 Kardan Adam Yarışması

Saat 13.30 Caner Erdoğan Konseri

Saat 14.30 Burhan Ateş Konseri

Saat 16.00 Kapanış






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, YILMAZ, 2.KAR FESTİVALİ, ARSLANKÖY, KARFEST

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA