25 Nisan 2024 Perşembe


23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   22:13   İYİ PARTİLİ UZ`UN KURULTAY DELEGE LİSTESİNDE USULSÜZLÜK YAPILDIĞI GEREKÇESİYLE ÇANKAYA 4. İLÇE SEÇİM KURULU`NA YAPTIĞI İTİRAZ REDDEDİLDİ   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   19:24   HASAN ÖZTÜRK, BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCUNUN 20 MİLYON TL`NİN ÜZERİNDE OLDUĞUNU AÇIKLADI   18:52   GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ODABAŞI, BELEDİYENİN BORCUNUN 1 MİLYAR 60 MİLYON 485 BİN TL OLDUĞUNU AÇIKLADI   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:33   "TAKSİMETRELERİ KURUN, GELİYOR MURAT KURUM" SÖZLERİYLE GÜNDEM OLAN İTEO BAŞKANI EYÜP AKSU İMAMOĞLU`NU ZİYARET ETTİ   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ   16:25   10 EKİM GAR KATLİAMI DAVASINDA VERİLEN ARA KARARA TEPKİ: "BU KATLİAM GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ"   15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    15:31   YANIKÖMEROĞLU`NUN KATILIMIYLA CHP`NİN MİLLETVEKİLİ SAYISI 126 OLDU   15:26   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM`İN İŞÇİLERE KAPATILMASINA TEPKİ GÖSTEREN ÇERKEZOĞLU: MİLYONLARIN GÖZÜ KULAĞI TAKSİM 1 MAYIS ALANINDA OLACAK   15:23   ÖZGÜR ÖZEL: “BU ÜLKEDE EĞER DEVLET OLACAKSA EN ÜSTTEKİ CUMHURBAŞKANINDAN EN SADE VATANDAŞA KADAR HERKES BU ANAYASA`YA BAĞLI OLACAK”   15:17   YARGITAY 23 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 24. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK  
 
     
   

MEHMET GÜRELİ İLE BULUŞMALAR’DA ALTINCI BULUŞMA: AYÇA ÖZEFE İLE ’SERÇE VE AŞK’ ŞARKISI DÜETİ


Müzik, sinema, resim ve edebiyatın duayen ismi Mehmet Güreli ile Sony Music Türkiye - Elma Yapım iş birliğiyle gerçekleşen, toplam on iki parçadan oluşacak olan ve Cem Adrian’la başlayıp Pamela, Doğan Duru, Eda Baba, İklim Tamkan & Senem Demircioğlu, Hande Mehan ile devam eden “Mehmet Güreli ile Buluşmalar”ın altıncısı genç jenerasyonun yetenekli isimlerinden Ayça Özefe ve düet şarkı “Serçe ve Aşk” 22 Nisan 2022’de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

 

Tarih : 22 Nisan 2022 Cuma 09:36   Okunma : 278

Müzik, sinema, resim ve edebiyatın duayen ismi Mehmet Güreli ile Sony Music Türkiye - Elma Yapım iş birliğiyle gerçekleşen, toplam on iki parçadan oluşacak olan ve Cem Adrian’la başlayıp Pamela, Doğan Duru, Eda Baba, İklim Tamkan & Senem Demircioğlu, Hande Mehan ile devam eden “Mehmet Güreli ile Buluşmalar”ın altıncısı genç jenerasyonun yetenekli isimlerinden Ayça Özefe ve düet şarkı “Serçe ve Aşk” 22 Nisan 2022’de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Alternatif müziğin başarılı temsilcilerinden Ayça Özefe “Mehmet Güreli ile Buluşmalar” projesi kapsamında; “Serçe ve Aşk” şarkısının yepyeni yorumu ve Mehmet Güreli eşliğinde karşınızda.

Bestesi Mehmet Güreli, sözleri Görkem Yeltan’a ve aranjesi Erkan Tatoğlu’na ait olan “Serçe ve Aşk” şarkısını Mehmet Güreli ile birlikte yorumlayan Ayça Özefe, dinleyenlere bu şarkıda ve klibinde de samimiyetini ve içtenliğini yansıtıyor.

“Serçe ve Aşk”ın düzenlemesi Erhan Tatoğlu’ na ait. Gitarda Mustafa Demireriden, miks – mastering Dinçer Demirci, kapak görselinde ise Nalan Alaca imzası bulunuyor.

22 Nisan’da Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanacak “Serçe ve Aşk” şarksının klibi Melike Beşli’nin yönetmenliğinde Balat’ ta bulunan Baben Sanat Atölyesi’nde çekildi.

Şarkıyı ve video klibini tüm dijital müzik platformlarında ve Mehmet Güreli Youtube kanalında izleyebilirsiniz!..






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA