25 Ekim 2025 Cumartesi


15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:33   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:16   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı   10:11   CHP KURULTAYLARı MAHKEMEDE: İPTAL DAVASıNDA KRITIK VIRAJ   09:15   TELE1’E “CASUSLUK” OPERASYONU: MERDAN YANARDAĞ GÖZALTıNDA, İMAMOĞLU VE ÖZKAN’A SORUŞTURMA ŞOKU   09:03   HAMURDAN CESARETE: ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA SOSYAL KATıLıMıN EN LEZZETLI HALI   15:05   CHP’LI KıŞ: “BIR YANDA MILYAR EUROLUK KAYNAKLAR, DIĞER YANDA SUSUZ KALAN TARLALAR!”   15:04   CAN ATALAY’DAN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ’A ÇAĞRı   15:03   CHP’LI ÖZÇAĞDAŞ, YENIŞEHIR BELEDIYESI’NIN ’ERKEN ÇOCUKLUK GELIŞIMI PROJESI’NI INCELEDI   15:01   VAHAP SEÇER: “BIZIM ADAY GÖSTERDIĞIMIZ BIR ARKADAŞıMıZ ÇANKAYA’DA CUMHURBAŞKANı OLACAK”   14:50   GAZETECI ERCÜMENT AKDENIZ HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:48   ÖZGÜR ÖZEL: “İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANı OLDUĞUNDA ILK TALIMATı, ‘CUMHURIYET YURTLARı’Nı BITIRIN’ OLACAK”   14:45   CHP’NIN KURULTAY IPTAL DAVASıNıN BEŞINCI DURUŞMASı YARıN YAPıLACAK   14:44   ABB: MANSUR YAVAŞ’A VERILEN 7 GÜNLÜK SÜRE, MÜLKIYE SORUŞTURMALARıNDA STANDART UYGULAMA   14:42   BULDAN VE SANCAR’DAN EDIRNE VE KANDıRA’DA CEZAEVI ZIYARETI: "DEMIRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ’ıN SÜRECE DESTEĞI TAM"  
 
     
   

Servet Koca’dan Tren Kazasına Taziye Mesajı


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca Tekirdağ’da meydana gelen tren kazasına ilişkin taziye mesaj yayınladı.

 

Tarih : 10 Temmuz 2018 Salı 13:03   Okunma : 653

Koca yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında Edirne-Halkalı seferini yapan banliyö treninin, Muratlı-Balabanlı bölgesinde raydan çıkması sonucu meydana gelen kaza oldukça elim bir kazadır. İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Bu elim kaza tüm milletimizi derinden üzmüştür. İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı olarak kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve bu elim kazada yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.”






Paylaş :
Etiketler :  servet koca, iyi parti, çorlu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA