4 Mayıs 2025 Pazar


01:48   CHP`NIN KONYA MITINGINE HEYBEYLE KATıLAN ÇIFTÇI: "BUNDA TURP YOK. ADALETI, KÖYLÜNÜN, ÇIFTÇININ, EMEKLININ, IŞÇININ HAKKıNı DOLDURACAĞıZ"   01:36   BAŞAKŞEHIR, HATAYSPOR`U 4-2 MAĞLUP ETTI   01:35   MSB: IRAK`ıN KUZEYINDE PENÇE OPERASYONU BÖLGESINDE YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ ÖNDER ÖZEN ŞEHIT OLDU   23:31   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI… 68 YAŞıNDAKI KONYALı YURTTAŞ: “TUTUKLU GENÇLERI ÇıKARSıNLAR BENI ALSıNLAR”   21:50   SıRRı SÜREYYA ÖNDER HAYATıNı KAYBETTI... MURAT BAKAN: BARıŞÇıL BIR INSANDı. BU TUTUMUNU HEM SIYASETTE HEM DE MECLIS`TEKI ILIŞKILERINDE GÖRMEK MÜMKÜNDÜ   21:03   ÖZGÜR ÖZEL, KONYA MITINGI SONRASı ŞEREFLIKOÇHISAR`DA   21:01   SıRRı SÜREYYA ÖNDER HAYATıNı KAYBETTI… HEMŞEHRILERI ADıYAMANLıLAR: “SANKI BABAMıZı KAYBETTIK, YETIM KALDıK”   20:48   SıRRı SÜREYYA ÖNDER HAYATıNı KAYBETTI... ABDULLAH ÖCALAN: "GERÇEK BIR BARıŞ KIMLIĞI VE BARıŞ KÜLTÜRÜYDÜ"   20:07   SıRRı SÜREYYA ÖNDER HAYATıNı KAYBETTI... OKAN KONURALP: "HOŞÇA KAL AĞABEYIM, BAŞKANıM…"   19:57   ALANYASPOR SAHASıNDA KAYSERISPOR ILE 1-1 BERABERE KALDı   19:56   RIZESPOR KONUK ETTIĞI GAZIANTEP FK`Yı 2-0 MAĞLUP ETTI   18:39   SıRRı SÜREYYA ÖNDER HAYATıNı KAYBETTI... ÖNDER, YARıN İSTANBUL`DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK   17:29   SıRRı SÜREYYA ÖNDER VEFAT ETTI… KEMAL KıLıÇDAROĞLU: "ALLAH`TAN RAHMET, ACıLı AILESINE, DEM PARTI CAMIASıNA VE BÜTÜN SEVENLERINE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM"   17:16   SıRRı SÜREYYA ÖNDER HAYATıNı KAYBETTI... ALI MAHIR BAŞARıR: "ONU, VICDANıN SESI OLUŞU, TEBESSÜM ETTIREN MIZAHı, YÜREKLERE DOKUNUŞU VE BARıŞ IÇIN YORULMADAN VERDIĞI MÜCADELEYLE HATıRLAYACAĞıZ"   17:04   ERDOĞAN, KKTC`DE YENI CUMHURBAŞKANLıĞı KÜLLIYESI`NIN AÇıLıŞıNı YAPTı: “BU YERLEŞKE, KıBRıS TÜRK HALKıNıN KARARLıLıĞıNıN SEMBOLÜDÜR”   17:01   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: ""GENEL BAŞKAN OLARAK TALEBIMDIR, KıRMAZSANıZ INŞALLAH; HER BIRINIZ YÜZ TANE BENIM IÇIN IMZA TOPLAYACAKSıNıZ"   16:22   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BU MILLET EKREM BAŞKANı SANA TELEF ETTIRMEZ AMA TALTIF EDER, SENIN YERINE CUMHURBAŞKANı EDER ONU"   16:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, MSK ERKEK BASKETBOL TAKıMı`NA TRIBÜNDEN DESTEK VERDI   15:01   CHP`NIN ``MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR`` MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``BU ÜLKENIN OBRUKLARıNı DA YOKSULLUĞUNU DA ADALETSIZLIĞINI DE BIRLIKTE AŞACAĞıZ``   14:44   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... MANSUR YAVAŞ: ``KORKUYORUZ KI BUGÜN ARTıK SEÇIM DE YAPMAMANıN ÇARESINE BAKACAKLAR``  
 
     
   

BÜYÜKŞEHİR’DEN TARIMSAL ÜRETİMİN KALBİ ADANALIOĞLU’NA DÖRT DÖRTLÜK YOL


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz’de tarımsal üretimin kalbi olan; biber, domates, nektarin başta olmak üzere önemli meyve ve sebze üretim yeri olan Adanalıoğlu Mahallesi’nde yol çalışmalarını tamamladı. Adanalıoğlu’na bağlı Limonlu ve Akdeniz Mahallesi’nin ulaşımı için oldukça önemli olan Akdeniz Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışması,vatandaşların da üreticilerin de takdirini topladı.14 bin 405 tonsıcak asfaltın döküldüğü caddede,son olarak yol çizgi çalışmaları da ekipler tarafından tamamlandı.

 

Tarih : 12 Ağustos 2022 Cuma 23:02   Okunma : 454

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin dört bir yanında sürdürdüğü yol yapım bakım ve onarım işlemleri ile hem vatandaşların hem de üreticilerin takdirini topluyor. Akdeniz’de hem sebze hem de meyve üretiminin kalbi olan Adanalıoğlu’nun Akdeniz Caddesi’nde çalışma yapan yol yapım ekipleri, asfalt serimi ve kaldırım faaliyetlerini tamamladı.Adanalıoğlu, Adanalıoğlu Limonlu ve Akdeniz Mahallesi’nde bulunan üretici ve vatandaşlar için ana arter konumunda olan 2 bin 500 metrelik yolda 14 bin 405 ton sıcak asfalt çalışması, 17.407 metrekarekaldırım çalışması yapıldı.

Bunun yanı sıra ekipler, bölgede sathi kaplama asfalt çalışmalarına da devam etti.

Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi Gençlik Caddesi’nde 1,70   Km, Adanalıoğlu Mahallesi Şıh Mahmut Caddesi’nde 600 metre, Atatürk Caddesi’nde ise 1,70 Km olmak üzere toplam 4 km uzunluğundaki yolda çalışmalar tamamlandı.

“Adanalıoğlu’na yakışır bir yol oldu”

Adanalıoğlu Limonlu Mahalle Muhtarıİsa Sakar, Akdeniz Caddesi’nin bölge için önemini anlatarak çalışmayı değerlendirdi. Sakar, “Çok güzel bir yolumuz oldu. Adanalıoğlu, Türkiye’nin ekonomisine çok katkısı olan bir yerdir.  Burası tarım bölgesi, aynı zamanda turizm de var. Çok güzel bir yol çalışması oldu. Bizim buraya devamlı başka yerlerden tüccarlar gelir. Nektarin, muz olayımız da var. Biberin de kalbi burada atıyor. Tabi şuan bizim bölgemize giren arkadaşlar şunu söylüyorlar; ‘harika bir yol oldu’. Teşekkür ediyorlar. Adanalıoğlu’na yakışır bir yol oldu. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum”diye konuştu.

“Son 20 yıldır hiç görmediğimiz en güzel yollardan biri”

Akdeniz Mahalle Muhtarı Cengiz Demir, çalışmaların kendilerini memnun ettiğini belirterek,“Son 20 yıldır hiç görmediğimiz en güzel yollardan biri. İnşallah hizmetlerin devamı da gelir. Gerçekten bizim yolumuz şu an çok iyi. Bir de bizim burası tarım bölgesi olduğu için ve denize yakın olduğumuzdan dolayı çok işlek bir yolumuz var”dedi.

“Bugüne kadar böyle bir çalışma olmadı”

Adanalıoğlu Mahalle Muhtarı Kazım Can da söz konusu çalışmanın benzerinin bugüne kadar yapılmadığını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Can, “Yolumuz çok güzel oldu. Bugüne kadar böyle bir çalışma olmadı ve çok güzel oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Herkesi ilgilendiren bir yol, çok güzel bir çalışma oldu, herkes de memnun” diye belirtti.

Yaklaşık 30 yıldır Akdeniz Mahallesi’nde oturan Abdulkerim Kayıkçı, yapılan yoldan en çok memnun olan bölge sakinlerinden biri. Üreticiliğin yanı sıra zirai ilaç dükkanına sahip olduğunu söyleyen Kayıkçı, yolun eski halinin kendilerini zorladığını belirterek, “Yolun eski hali çok kötüydü. Şuan mükemmel bir yol yapıldı. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Harika bir yol oldu. Bizim açımızdan da çok güzel oldu. En azından gelen müşterilerimizin giriş çıkışları daha rahat, daha mükemmel bir şekilde oluyor. Bu yol hem seralara, hem çiftçilerimize, hem de bütünvatandaşlarımız için çok güzel ve çok faydalı oldu” dedi.

“İstediğimiz zaman istediğimiz saatte Hal’e yetişebiliyoruz”

Adanalıoğlu’nda serası olan ve Mersin merkezden sürekli gidiş geliş yaptığını ifade eden bölge sakinlerinden Ayhan Demir, üreticiler için yolun önemini anlattı. Demir, şunları söyledi:

“Gerek Kazanlı gerek buralar; genelde bu yolları kullandığım için fevkalade bir hizmet oldu. Şuan Adanalıoğlu bir şehir görünümüne büründü, çok memnunuz. Yüzde yüz bir değişim oldu. Gerek Kazanlı’dan geçerken, gerek direkt ana yoldan Adanalıoğlu’na giriş yaparken çok sıkıntılar yaşıyorduk. Şu an yollarımız gerçekten fevkalade güzel. İstediğimiz zaman, istediğimiz saatte Hal’e yetişebiliyoruz. Ürünümüzü vaktinde yetiştirebiliyoruz, fazla trafik sıkıntısı yaşamamaya başladık. Yollarımız çok açık, rahat bir şekilde gidip geliyoruz.”

 

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA