20 Nisan 2024 Cumartesi


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

ERDOĞAN: "HANİ YA HER TARAF, EKONOMİDE ÇÖKMÜŞTÜ, BATMIŞTI… BEN ŞİMDİ HELİKOPTERDEN O YOLLARI GÖRDÜM. ARAÇLAR, OTOMOBİLLER, OTOBÜSLER, TIRLAR, KAMYONLAR… YOLLAR TIKLIM TIKLIM DOLU. BU EKONOMİK CANLILIĞI GÖSTERİYOR"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya`da; “Dünyada havalimanları kapalı, uçuşları doğru dürüst yapamıyorlar. Ama Türkiye`de şu anda köprülerimiz bangır bangır, araçlar gidiyor geliyor. Hani ya her taraf, ekonomide çökmüştü, batmıştı… Ben şimdi helikopterden o yolları gördüm. Araçlar, otomobiller, otobüsler, tırlar, kamyonlar… Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor. Ama gözü olan görür. Dili olan hakkı konuşur. Kulağı olan da duyar. Bunlar da hiçbiri yok” dedi.     

 

Tarih : 24 Eylül 2022 Cumartesi 20:25   Okunma : 142

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da; “Dünyada havalimanları kapalı, uçuşları doğru dürüst yapamıyorlar. Ama Türkiye’de şu anda köprülerimiz bangır bangır, araçlar gidiyor geliyor. Hani ya her taraf, ekonomide çökmüştü, batmıştı… Ben şimdi helikopterden o yolları gördüm. Araçlar, otomobiller, otobüsler, tırlar, kamyonlar… Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor. Ama gözü olan görür. Dili olan hakkı konuşur. Kulağı olan da duyar. Bunlar da hiçbiri yok” dedi.     

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, özetle şunları söyledi:

“Ezelden beri Sakarya bizi bilir. Biz de Sakarya’yı biliriz. Sakarya’yı bilmeyenler Ankara’nın batısında gerçekleşen Sakarya Meydan Savaşı’nın burada yapıldığını sanır. Öyle mi? Bay Kemal Sakarya’nın nerede olduğunu bilmiyor. Yolları karıştırmış. Belediye Başkanı adayı olmuştu İstanbul’da. Kağıthane’ye Kağıttepe diyordu. Düşünebiliyor musunuz, benim ülkem bunların eline kalırsa halimiz nice olur. Onun için çok çalışacağız. Durmak yok, yola devam. Ben size inanıyorum.

Sakarya’yı bilmeyenler, şu meydanın altında zaten var olan otoparkı seçim vaadi olarak söyledi. Öyle mi? Bizim 40 yıldır tüm ilçeleriyle Sakarya’nın her karışında izimiz var.  

Bunlar şehitleri bilmez. Bunlar şüheda nedir bilmez. ‘Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda. Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.’ Bay Kemal bunları bilmez. Ama alışacak.

Bay Kemal, sen bu tür açılışlardan anlar mısın? Ne anlar? İBB ile beraber musluk açıp kapamaktan anlar. Başka bir şey yok. Eğitimde ana sınıfından ilkokula, ortaokula, liseye, atölyelere, köy yaşam merkezlerine kadar 42 ayrı projenin resmi açılışını bugün buradan yapıyoruz.

“BİTMİŞ YATIRIMLARI SEÇİM VAADİ OLARAK SÖYLEYEREK KENDİMİZİ KOMİK DURUMA DÜŞÜRMÜYORUZ”

Kardeşlerim biz öyle birileri gibi yarısı yalan, yarısı yanlış, bir kısmı da iftiradan ibaret boş laflarla milletimizin vaktini heba etmiyoruz. Biz yapılmış, bitmiş, milletin hizmetine sunulmuş yatırımları seçim vaadi olarak söyleyerek kendimizi komik duruma düşürmüyoruz. Eserlerimizle, hizmetlerimizle, projelerimizle, yatırımlarımızla konuşuyoruz.

Birileri ülkeyi yönetmeyi, partisindeki hizipleri idare etmekle karıştırıyor. Malum altılı masaları var. Bu altılı masadan bir şey çıkar mı? Bunlar her toplantıda sadece bir sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklar onu konuşuyorlar. Başka bir şey yok. Birileri ülkeyi yönetmeyi, kurdukları masaya oturttukları ve etrafında topladıkları güya gizli ortaklarını idare etmekle karıştırıyor. Birileri ülke yönetmeyi darbe destekçiliğiyle, kendilerine emanet edilen kurumları batırmakla karıştırıyor. Bay Kemal SGK’yı batıran adam değil mi? Orayı batırdı. Batırmakla kalmadı ve nice insanlar, Savaş Ay’ın programını izlediyseniz, maalesef SGK’da hastanelerde ölüm döşeklerinde kaldılar. Bunlar parti teşkilatlarından devşirdikleri figüranlarla sokak tiyatrosu oynamakla bu işi karıştırıyorlar.

“DÜNYA TÜRKİYE’Yİ KONUŞUYOR”

200 esirin takasını kim yaptı? Türkiye. Şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri, dünya bizleri konuşuyor, Türkiye’yi konuşuyor.

Dikkat ederseniz, bunların ülkenin ve milletinin herhangi bir sıkıntısının çözümüne dair hiçbir vaadini duyamazsınız. Çünkü hem öyle bir dertleri yok hem öyle bir kapasiteleri yok hem öyle bir hazırlıkları yok. Bütün umutlarını küresel krizin ekonomimizdeki etkilerine ve uzunca bir süredir fütursuzca yürüttükleri iftira kampanyalarına bağlamış durumdalar.

Bu altılı masayı millet olarak gerektiği şekilde devirmeye hazır mısınız? Bunu zaten Sakarya söylüyor, bu meydan söylüyor. 2023’e giden yolda eskisi gibi siyasi ve toplum mühendisliği oyunlarıyla istikameti belirlenecek bir ülke olmadığını hep birlikte göstereceğiz.

Dünyada havalimanları kapalı, uçuşları doğru dürüst yapamıyorlar. Ama Türkiye’de şu anda köprülerimiz bangır bangır, araçlar gidiyor geliyor. Hani ya? Her taraf, ekonomide çökmüştü, batmıştı… Ben şimdi helikopterden o yolları gördüm. Araçlar, otomobiller, otobüsler, tırlar, kamyonlar… Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor. Ama gözü olan görür. Dili olan hakkı konuşur. Kulağı olan da duyar. Bunlar da hiçbiri yok.”   






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA