31 Temmuz 2025 Perşembe


22:54   CHP’NIN MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI ŞILE’DE... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE BIR DEVLETSIZLIK KRIZI YAŞıYORUZ   22:25   ÖZGÜR ÖZEL: CHP’LILERIN OLDUĞU YERDE CUMHURIYETIN KOLONLARıNA ÇIVI ÇAKTıRıRSAK ŞEREFSIZIZ   21:21   İMAMOĞLU’NDAN ŞILE MITINGINE MESAJ: BÜYÜK BIR DEMOKRASI DEVRIMI YAPMAYA GELIYORUZ   15:40   MILLETVEKILI ALI BOZAN: “DEDEOĞULLARı KATLIAMı ILE YÜZLEŞILMELI”   14:39   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN SERT UYARı: “İŞÇININ HAKKı ÇIĞNENIYOR, BU DURUM KABUL EDILEMEZ”   14:35   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN: MERSIN’DE IŞKENCE UYGULANAN ÇOCUKLARıN AILELERI ILE GÖRÜŞTÜK   13:56   GÜRKAN AKGÜN ILE SINEM KELEŞ SILIVRI CEZAEVI’NDE EVLENIYOR... KELEŞ: ADALETSIZLIĞE ALıŞMAYACAĞıZ   13:54   ÖZGÜR ÖZEL, CHP’NIN ÇAĞRı MERKEZI GÖNÜLLÜLERINI ZIYARET ETTI   10:20   BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ YKS TERCIH DESTEĞI   10:15   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI TARIHINDE ILK KEZ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI IMZALANDı... SUAT YıLDıZ:    09:49   İNCIR’IN TANESI 25 LIRA... İNCIR SATAN KADIRLILI ESNAF: "VATANDAŞ BIR TANE İNCIR ISTIYOR, SATMAK ZORUNDA KALıYORUM"   09:17   CHP’LI GÜRER: “EKONOMI SARAYLARDAN DEĞIL, HALKıN PAZARDAN EVE NE ALABILDIĞIYLE ÖLÇÜLÜR”   09:05   MERCAN MOBIL ATÖLYELERIN İLK DURAĞı ÇAMLıYAYLA OLDU    21:02   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN TAKDIR TOPLAYAN SOSYAL BELEDIYECILIK HIZMETLERI   20:55   TOROSLAR BELEDIYESI’NDE TOPLU IŞ SÖZLEŞMESI SEVINCI!   20:49   MERSINLILER İNGILIZCE’YI ‘HELLO MERSIN’ İLE ÖĞRENIYOR    17:23   DILEK KAYA İMAMOĞLU: "MAYA’YA BABASıNA KAVUŞTUĞU VE SEVDIKLERIYLE YAN YANA OLDUĞU BIR ÖMÜR DILIYORUM"   17:21   ALI MAHIR BAŞARıR: ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BÜTÇE AYıRMAYAN CUMHURBAŞKANı, SARAYıN 4,5 MILYAR LIRALıK YENI HAVA ARAÇ HARCAMASıNA CEVAP VEREMIYOR   13:02   ÖZGÜR ÖZEL: "SEÇIMLERDE BIRINCI PARTI ÇıKAMAZSAK O GECE SIYASETI BıRAKACAĞıM"    17:29   TÜRK-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR GREVE ÇıKıYOR  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut, “Kentimizi hep birlikte güzelleştiriyoruz”


Taşucu Mahallesinde esnafları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarını da dinledi.

 

Tarih : 2 Mart 2017 Perşembe 22:18   Okunma : 870

Mahalle gezilerinde vatandaşlarla sürekli iç içe olan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimizde ortak aklı tam manasıyla hayata geçirdik. Bu yönetim şekli ile sorunları bir bir çözüyoruz. Her şeyi ben bilirim ben yaparımla olmaz. Kentimizi hep birlikte güzelleştiriyoruz” dedi.

Taşucu Mahallesinde esnafları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarını da dinledi. turgut’un Taşucu Mahallesi ziyaretine Muhtar Mehmet Köylü’de eşlik etti.

 

“ORTAK AKIL İLE HİZMETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

 

“Esnaflarımıza mümkün olduğunca sık sık ziyaretler gerçekleştirerek, hem belediye çalışmalarımızı anlatıyor, hem de varsa sorunları dinleyerek bize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz” diye konuşan Başkan Turgut, “Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmak kentimizin gelişimini olumlu etkiliyor. Silifke Belediyesi olarak kendi sorumluluğumuzda olan bütün sorunları bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Mahallelerimizin eksikliklerini yerinde görerek, çözümü için planlamalar yapıyoruz. Yeni yollar açarken, stabilize yolların bakımını yapıyor, asfalt olmayan yollarımızı da sıcak asfalt ile kaplıyoruz.

 

Kentimizin yaşanabilir ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olması adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu nedenle daha görevimizin üçüncü yılı bile dolmadan ilçemize büyük katkı değer sağlayan projeler gerçekleştirdik. Hala ekiplerimiz fedakârca çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte projelerimizin oluşmasında en büyük etkenlerden birisi de vatandaşlarımız oldu. Onlarla sürekli iç içe olmamız ve onların beklentilerine eğilmemiz, bu projelerimizin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi oldu. Kısacası kentimizin sorunlarını gerçek sahiplerinden öğrenerek çalışmalar yapmış olduk. Bu nedenle yeni projelerimiz de ortaya çıktı. Ortak aklı tam anlamıyla çalıştırdık” dedi.

Taşucu’nda genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  silifke, başkan mustafa turgut, referandum, anayasa.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA