1 Temmuz 2025 Salı


17:35   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:35   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:15   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:31   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:40   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:15    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:05   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı   09:54   EDIZ ÜN: "MıSıR ITHALATı DURDURULMAZSA ÜRETICI EZILIR, TÜRKIYE KAYBEDER"   09:45   JETLID’DEN ÜST DÜZEY ATAMA   09:35   BÜYÜKŞEHIR, GEÇMIŞI GÜNÜMÜZE TAŞıYAN KÜLTÜR ROTASıNı TOROSLAR’DA SÜRDÜRDÜ   09:25   ADANA PTT’DE UCUBE UYGULAMA: “TAŞERONUN TAŞERONU!”   09:15   MERCAN BILIM MERKEZI ÖĞRETMENLERI AĞıRLADı   20:29   VAHAP SEÇER: VATANDAŞıN DERDI GEÇIM, PARTI IÇI TARTıŞMALAR DEĞIL   11:20   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... CHP’NIN AVUKATı ÇAĞLAYAN: "MAHKEMELERIN, SIYASI PARTILERE ILIŞKIN IŞLEM VE SONUÇLARA DAIR IŞLEM YAPMA GÖREVI YOK"   10:20   KENT ORKESTRASı’NDAN UNUTULMAZ BIR KONSER DAHA   10:19   CHP’NIN 38. OLAĞAN, 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLARıNıN IPTALI ISTEMIYLE AÇıLAN DAVA BAŞLADı   09:55   İZMIR’DEKI ORMAN YANGıNLARı... TARıM BAKANı İBRAHIM YUMAKLı, YANGıNA MÜDAHALE ANLARıNı PAYLAŞTı   09:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARıN ELI AYAĞı OLDU   09:01   CHP’NIN DÖRT ESKI GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı’NDAN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: GELIN, SIZ DE KAYYıM SIYASETININ KARŞıSıNDA BIZIM YANıMıZDA DURUN   08:55   “4 YıLLıK MAĞDURIYET MECLIS GÜNDEMINDE”  
 
     
   

“KILIÇDAROĞLU’NUN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”


“Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığının doğru ve yerinde olacağı konusunda ciddi, programlı bir çalışmayı ortaya koymamız gerekiyor” diye ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu,Yaptığı Basın açıklamasında ,Yaklaşan Genel Seçimler öncesi gündeme ve partisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Tarih : 25 Ekim 2022 Salı 23:30   Okunma : 456

“Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığının doğru ve yerinde olacağı konusunda ciddi, programlı bir çalışmayı ortaya koymamız gerekiyor” diye ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu,Yaptığı Basın açıklamasında ,Yaklaşan Genel Seçimler öncesi gündeme ve partisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Kuyucuoğlu Basın Açıklamasında şunları söyledi;

Pandemi sonrası ve yaz tatilinin bitmesinin ardından siyaset daha da ısınma dönemine girdi. 

Pandemi ve yaz dönemi nedeniyle ertelediğimiz çalışmalarımızı yoğunlaştırarak vatandaş, partililerimiz ve örgütlerimizle buluşmaya devam ediyoruz. 

Bu çerçevede ilçe örgütlerimizi ziyaret ederek görüşlerimizi paylaşıyor, onların düşüncelerini alıyoruz. 

Ülkemiz 4,5 yıl sonrası arka arkaya seçimlerin yaşanacağı döneme giriyor. 

2023’te Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği, 

2024’te Yerel Yönetim Seçimleri, 

2025’te Anayasa Referandumu ve ardından Parlamento seçimleri gerçekleşecek gibi… 

 

Bu nedenle de parti örgütlerine önemli görevler düşüyor. 

Bu maratonu sağlıklı bir şekilde götürebilmek için hazır olmalılar. 

Kamuoyunda sürekli tartışılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun anketlerde önceleri çok geride olduğu tespiti, son günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının önde olduğu kanaati büyük oranda oluştu. Tabii CHP Gn. Bşk. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6’lı ittifakı 5 yıldır kazasız belasız götürmesinin de burada etkili olduğu, yine Kemal Kılıçdaroğlu’nun son aylardaki yüksek performansı ile buna hazır olduğu ve reytinginin yükseldiği ve anketlerde önde olduğu görülüyor. 

 

CHP’de çok büyük kısım Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını desteklese de halen CHP’li ve CHP’ye oy veren bir kesimde, çekingenlik ve Kemal Kılıçdaroğlu’un adaylığına olumsuz bakış var. Gençler ve iş dünyasında da bu çekingenlik sürüyor. Tereddüt eden kesimler üzerinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yoğun bir şekilde çalışıyor. Ancak burada CHP örgüt ve biz CHP’lilere düşen görev Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına olumsuz bakan veya çekimser duran kesimi ikna etmeye dönük çalışmalar yapmamız gerekiyor. Önce içimizdekiler, sonra dışarıdakileri ikna etmek için Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığının doğru ve yerinde olacağı konusunda ciddi, programlı bir çalışmayı ortaya koymamız gerekiyor. 

 

Bu çerçevede CHP’li belediyelerin de sadece belediye başkanlarını değil, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve adaylığını öne çıkaracak çalışmalara destek verme görevleri de var. 

Sayın Erdoğan bu konuda devletin tüm imkanlarını cumhurbaşkanı adayı olarak kullanmaya devam ediyor. 

Zaman değerli ve kısa. Önümüzdeki birkaç ayı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. 

Seçimlerin yaklaşması nedeniyle Adaylık ve Aday Adaylıkların da önümüzdeki aylarda gündeme geleceği de bir gerçek. 

Demokrasiyi, hakkı, hukuku, adaleti savunan bir parti olarak, parti içinde de bunu yaşatmamız gerekiyor. Bu nedenle de parti tabanını hareketlendirmek, onların da kendilerini temsil edecek veya yöneteceklerin tespitinde söz ve karar sahibi olmalarını sağlayacak tüm üyelerle yapılacak ön seçim partiyi ayağa kaldıracak başarının da önünü açacaktır. 

 

Ön seçim kararının önceden verilmesi halinde her ilde onlarca A. Adayı örgütlerin yapamayacağı kadar tabana ve halka ulaşmayı sağlayacak. Vatandaş CHP’li A. Adaylarını alanlarda, mahallelerde, sokaklarda her yerde görecektir. 

Her birimde tüm üyelerle önseçim yapılmasını sağlamak il, ilçe örgütlerinin görevidir. 

Kişisel çıkar ve hesapları bir kenara koyarak, samimi olarak, 

Genel merkez üzerinde ön seçim yapılması için baskı kurmak, partimizin yararına olacaktır. Ön seçimi gerçekleştirmemiz halinde kırgınlık, küskünlük ve kim atadıysa o gelsin çalışsın veya benim hakkım yendi sorunlarını da bertaraf edecektir. 

Haydi Mersinliler, haydi CHP örgütleri, haydi CHP’liler, Mersin’de önseçimi gerçekleştirelim ve Başarıya koşalım. CHP’ye yakışan budur. 

2015’teki başarının çok üzerine çıkma şansımız var. 

Koşullar bizden yana. 

Kişisel çıkar ve hesaplar için kaosa meydan vermeyelim. Ülkeyi yaşanan sıkıntılardan kurtaralım. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA