5 Şubat 2026 Perşembe


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

MERSİN BAROSU CUMHURİYET RESEPSİYONU DÜZENLEDİ


Mersin Barosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ‘Cumhuriyet Resepsiyonu’ düzenledi. Resepsiyonda Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Bayramı’nı avukatlar ve kent protokolü ile birlikte kutladı.

 

Tarih : 30 Ekim 2022 Pazar 02:15   Okunma : 431

Mersin Barosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  ‘Cumhuriyet Resepsiyonu’ düzenledi. Resepsiyonda Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Bayramı’nı avukatlar ve kent protokolü ile birlikte kutladı.

Avukatlar, stajyer avukatlar, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, İyi Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Ünzile Kuru, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Egin, İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Mersin Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Yücesoy, Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili ve Genel Sekreter Bekir Ersin Özer’in katılımıyla Mersin Barosu Gökdelen Hizmet Biriminde düzenlenen resepsiyona, Baro Başkanı  Gazi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri sahipliği yaptı.

“CUMHURİYETÜLKEMİZİ AYDINLATMAYA DEVAM EDECEK”

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Baro Başkanı Gazi Özdemir, Atatürk önderliğinde fikri hür, vicdanı hür nesiller sayesinde bugünlere ulaşan Cumhuriyetin, Türk milletini yok etmek isteyen işgalcilere karşı kazanılan büyük bir zafer olduğunu ifade ederek,“29 Ekim, Türk milletinin bağımsızlığa duyduğu özlemdir. Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Demokratik bir yönetim biçimi olan Cumhuriyet ile birlikte ülkemizde; bilim, eğitim, sanat, sanayi başta olmak üzere birçok alanda kalkınma ve aydınlanma başlamış, kadın erkek eşitliği, laik bir devlet anlayışı, hukukun üstünlüğü sağlanmıştır.

Bize emanet edilen Cumhuriyet, 99 yıldır hiç sönmeyen bir meşale gibi ülkemizi aydınlatmaya devam edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz" dediği günden bu güne, ilkelerinden asla şaşmadan, Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmayı en büyük vazife edindik.  Birlik ve beraberliğimizin en büyük temel taşı olan Cumhuriyet’e sımsıkı bağlanarak her daim sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Cumhuriyet’te egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Türk milleti, bağımsızlığından ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini Cumhuriyetin kurulması ile dünyaya ilan etmiştir. Gücünü milletten alan Cumhuriyetimiz, milli iradeye yönelen hiçbir ihanete geçit vermeyeceğini, Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde olacağını bütün dünyaya her zaman göstermiştir.Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle yâd ediyor, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ünzile Kuru, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve İyi Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik yaptığı konuşmasında, bağımsız, laik ve demokratik hukuk devletimizi Cumhuriyete borçlu olduğumuzu ifade ederek, tüm katılımcıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA