5 Şubat 2026 Perşembe


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

HÜSEYİN YAYMAN: "AK PARTİ`NİN SEÇİM MÜZİĞİ DEĞİL, TÜRKİYE YÜZYILI SUNUMUNDA ÇALINAN BİR MÜZİK"


AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Polis Akademisi Bandosu`nun seslendirdiği şarkıyla ilgili “AK Parti`nin seçim müziği değil, Cumhur İttifakı`nın Türkiye Yüzyılı sunumunda çalınan bir müzik. Ben bu müziğin polis bandosunda çalındığını görmedim, duymadım” dedi.

 

Tarih : 3 Kasım 2022 Perşembe 18:03   Okunma : 276

AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Polis Akademisi Bandosu`nun seslendirdiği şarkıyla ilgili “AK Parti`nin seçim müziği değil, Cumhur İttifakı`nın Türkiye Yüzyılı sunumunda çalınan bir müzik. Ben bu müziğin polis bandosunda çalındığını görmedim, duymadım” dedi.

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bugün TBMM`de basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yayman, AKP`nin HDP`yi terör örgütü olarak konumlandırmadığını ama şiddet eylemleri ile bağını kesmesi gerektiğini belirterek şunları dile getirdi:

“AKP MÜZAKERECİ, DEMOKRATİK SİYASETİ ÖNCELEYEN VE 20 YILDIR DA SESSİZ DEVRİM GERÇEKLEŞTİREN BİR PARTİDİR”

“Her zaman AK Parti sözcülerimiz de Cumhurbaşkanımız da milletvekilleri de HDP`nin yasal bir parti olduğunu ama terörle, şiddetle arasına mesafe koyması gerektiğini ve bu noktada askerlerimizin, polislerimizin şehit edilmesi karşısında çıtını bile çıkarmamasını ve PKK`nın, terör örgütünün güdümünde olmasını ve PKK`nın sanki Ankara`daki bir şubesiymiş gibi zaman zaman hareket etmesini doğru bulmuyoruz. AK Parti müzakereci siyaseti, demokratik siyaseti önceleyen ve 20 yıldır da sessiz devrim gerçekleştiren bir partidir. Tavrımız nettir, Cumhurbaşkanımız ‘gerekirse ben baldıran zehri içeceğim` diyen tek liderdir.

“AK PARTİNİN SEÇİM MÜZİĞİ DEĞİL, CUMHUR İTTİFAKI`NIN TÜRKİYE YÜZYILI PROGRAMINDA YAPILAN BİR MÜZİK”

Ben bu şarkıyı çok beğendim, Türkiye yüzyılının hemen başlaması sadece benim hayalim değildi, bütün milletimizin hayaliydi. Ben başka nerede çalındığını bilmiyorum ama bu şarkıyı, sözlerini bir iddianın yansıması olarak görüyorum ve farklı enstrümanların, seslerin orada olması aslında partimizin de Türkiye`yi farklılıkları içinde bir zenginlik olarak gördüğünün ispatıdır.”

Yayman, bir soru üzerine “AK Parti`nin seçim müziği değil, Cumhur İttifakı`nın Türkiye Yüzyılı sunumunda çalınan bir müzik. Ben bu müziğin polis bandosunda çalındığını görmedim, durmadım. Araştıracağım ama bu siyaset üstü bu bir slogan. Bu AKP`nin değil MHP`nin değil, CHP`nin, HDP`nin, İYİ Parti`nin değil bütün Türkiye`nin iddiasını ortaya koyan ve milletimize bir hedef gösteren bir slogandır.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA