16 Ağustos 2025 Cumartesi


16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM   16:55   BAŞOĞLU KABLO IDEF 2025’E TÜRKIYE’NIN SAVUNMA SANAYISINE MILLI ÇÖZÜMLERIYLE GÜÇ KATTı!   16:44   "ÇÖPTEN KURTARDı": İŞÇILER GÖZALTıNA ALıNAN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKTı   16:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SON OPERASYONA TEPKI   16:37   AYDıN BÜYÜKŞEHIR’DE ’İSTIFA ET, YOKSA İŞSIZ KALıRSıN’ İDDIASı!   11:48    MERSIN BÜYÜKŞEHIR, İKLIM KRIZINE KARŞı YOL HARITASıNı BELIRLEDI: “MERSIN İKLIME HAZıR” PROJESI BAŞLADı   11:44   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “HALK SEFALETLE, YANDAŞ SERVETLE KARŞı KARŞıYA – ŞIMŞEK KAÇAMAK YANıT VERDI”   11:43   BEYOĞLU BELEDIYE BAŞKANı İNAN GÜNEY, GÖZALTıNA ALıNMADAN ÖNCE AILESIYLE PAYLAŞTıĞı FOTOĞRAFLA MESAJ VERDI   11:15   BAKAN ŞIMŞEK: BRÜT REZERVLER TARIHI ZIRVEDE, TL MEVDUAT PAYı YÜKSELDI   09:30   VAHAP SEÇER’DEN AYDıNCıK’A TAM DESTEK: 1.4 KILOMETRELIK CADDE BAŞTAN SONA YENILENDI   07:56   İBB’YE YÖNELIK SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR: CHP’LI BAŞKAN İNAN GÜNEY DAHIL 44 KIŞI İÇIN GÖZALTı   23:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: GERÇEK CHP’LI TEHDIDE, ŞANTAJA PABUÇ BıRAKMAZ   16:19   ÖZLEM ÇERÇIOĞLU: "AK PARTI ÇATıSı ALTıNDA HIZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞIM"   16:16   ÖZGÜR ÖZEL, ’İBB BORSASı’NA ILIŞKIN BELGE AÇıKLADı... ÖZEL: "ALLAH BUNDAN SONRA AK PARTI’YE AYDıN’DA KOLAYLıK VERSIN, MILLET MILLI IRADE HıRSıZLıĞıNı AFFETMEZ”   14:23   YENIŞEHIR BELEDIYESI SILIFKE’DE YANGıN SÖNDÜRME ÇALıŞMALARıNA DESTEK VERDI   14:19   İBB SORUŞTURMASı TUTUKLUSU IŞ ADAMı KAPKI’DEN, AVUKAT BIRINCI’YE SUÇ DUYURUSU   13:54   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "İBB BORSASı" İDDIASı: "AK TOROSLAR ÇETESI ÇÖKÜYOR"   13:53   AYDıN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÇERÇIOĞLU, CHP’DEN ISTIFA ETTI   13:40   SILIFKE’DE YANGıN KABUSU: BÜYÜKŞEHIR, 87 PERSONEL VE 53 ARAÇLA MÜDAHALE EDIYOR   23:44   SILIFKE’DE CIĞERLERIMIZ YANıYOR  
 
     
   

CEMAL ENGİNYURT: GİTMEYE BAŞLADIĞINIZI GÖRDÜĞÜNÜZ ANDA BÜYÜK BİR SİNİRLE İNSANLARI SUSTURMAK İSTİYORSUNUZ… SARAYLARDA YAŞAYAN YEZİD OLMAKTANSA KERBELA ÇÖLLERİNDE ŞEHİT HÜSEYİN OLACAĞIZ


Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu`nda AKP`yi eleştirerek, “Milletvekillerini dövme işini de iyi yapıyorsunuz onda da becerikli hale geldiniz. Gitmeye başladığınızı gördüğünüz anda büyük bir sinirle, yumrukla insanları susturmak istiyorsunuz. Ama şunu unutmayın yumruk da atsanız, topunuz tüfeğinizle de gelseniz sizden korkan namerttir. Çünkü söz verdik, saraylarda yaşayan Yezid olmaktansa Kerbela çöllerinde şehit Hüseyin olacağız” dedi.

 

Tarih : 12 Aralık 2022 Pazartesi 01:02   Okunma : 242

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu`nda AKP`yi eleştirerek, “Milletvekillerini dövme işini de iyi yapıyorsunuz onda da becerikli hale geldiniz. Gitmeye başladığınızı gördüğünüz anda büyük bir sinirle, yumrukla insanları susturmak istiyorsunuz. Ama şunu unutmayın yumruk da atsanız, topunuz tüfeğinizle de gelseniz sizden korkan namerttir. Çünkü söz verdik, saraylarda yaşayan Yezid olmaktansa Kerbela çöllerinde şehit Hüseyin olacağız” dedi.

TBMM Genel Kurulu`nda bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçeleri görüşüldü. Genel Kurul`da görüşmelerin sonunda bütçnin aleyhinde söz alan DP Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, şunları söyledi:

“ŞAHSIMIN REİSİNE KENDİNİ GÖSTERMEK ADINA SÜREKLİ HAKARET EDEN BAKAN VE BAKAN YARDIMCILARI VAR”

“Sözde bütçeyi konuşuyoruz ama bu bütçe değil. Konuşulan tek şey var iş bitirme karnesini almaya gelenlerin hakareti, küfrü, her türlü çirkin sözü var. Bir yıl boyunca hiçbir iş yapmamış TBMM`ye geliyor. Şahsımın reisine kendini göstermek adına sürekli hakaret eden bakan ve bakan yardımcıları var. Bunları savunmak da bu arkadaşlara düşüyor. Demiyorlar ki, ‘milyonlarca genç işsiz, milyonlarca çocuk uyuşturucu bataklığına saplanmış. 5 milyon EYT`li güleceği günü bekliyor İnfaz koruma memurları emniyet hizmet sınıfına alınmak istiyor. 3600`ü beceremediniz, bu memlekette hakkı hukuku katlettiniz. Adaleti ayaklar altına aldınız. Ama eline aldığı kitapla okuyarak bize ders veren ve sürekli hakaret eden bakanlar ve yetmiyor bakan yardımcıları milletvekillerine hakaret ediyor.

“MİLLETVEKİLLERİNİ DÖVME İŞİNİ DE İYİ YAPIYORSUNUZ ONDA DA BECERİKLİ HALE GELDİNİZ”

Hiç kimse bu parlamentoya, seçilmiş insanlara adı bakan da olsa hakaret etme hakkı yoktur. Milletvekillerini dövme işini de iyi yapıyorsunuz onda da becerikli hale geldiniz. Gitmeye başladığınızı gördüğünüz anda büyük bir sinirle, yumrukla insanları susturmak istiyorsunuz. Ama şunu unutmayın yumruk da atsanız, topunuz tüfeğinizle de gelseniz sizden korkan namerttir. Çünkü söz verdik, saraylarda yaşayan Yezid olmaktansa Kerbela çöllerinde şehit Hüseyin olacağız.

“SÜLEYMAN SOYLU DİYE BİR ADAM ÇIKMIŞ BURADA HEPİMİZE HAKARET EDİYOR”

Öyle bir korku kapladı ki Sedat Peker diye bir delikanlı ne varsa anlattıkça paniğe kapıldınız. Mafya liderleri delikanlı olunca, Sedat Peker konuştukça çırpınmaya başladınız. Dün akşam Süleyman Soylu diye bir adam çıkmış burada hepimize hakaret ediyor. Bana diyor ki ‘Amerikalısınız, hepiniz Amerikalısınız` diyor.  Ben 14 yaşında ülkücü olmuş ne Amerika ne Rusya ne Çin, her şey Türkiye için diyerek dört yıl hapis yatmış bir ülkücüyüm. Bana Amerikan uşağı diyen, Amerika`nın ta kendisidir. Biden`ın üvey evladıdır. Dolayısıyla dengeniz, psikolojiniz bozuldu."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA