5 Şubat 2026 Perşembe


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

AHMET ŞIK: "UYUŞTURUCU KAÇAKÇISI, TECAVÜZCÜSÜ, HER BİRİ SOYLU`NUN BAŞUCUNDA"


Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, TBMM`de Genel Kurulu`nda; “Uyuşturucu kaçakçısı, tecavüzcüsü, dolandırıcısı, vurguncusu, bozguncusu, çete lideri, beşli çetesine kadar her biri Soylu`nun başucunda. Geçmişte küfrettiğinden hesap sormaktansa biat edip namert olmayı seçen şeref çıtanızın seviyesini gösteriyor. AKP`nin yirmi yılına bakıyoruz, Soylu`nun fotoğraf albümündekileri bile kıskandıracak bir suç karnesi var önümüzde.  Öyle bir karanlık yarattınız ki artık şunca olanın adı, iyilerle kötülerin savaşı” dedi.

 

Tarih : 14 Aralık 2022 Çarşamba 18:17   Okunma : 361

Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, TBMM`de Genel Kurulu`nda; “Uyuşturucu kaçakçısı, tecavüzcüsü, dolandırıcısı, vurguncusu, bozguncusu, çete lideri, beşli çetesine kadar her biri Soylu`nun başucunda. Geçmişte küfrettiğinden hesap sormaktansa biat edip namert olmayı seçen şeref çıtanızın seviyesini gösteriyor. AKP`nin yirmi yılına bakıyoruz, Soylu`nun fotoğraf albümündekileri bile kıskandıracak bir suç karnesi var önümüzde.  Öyle bir karanlık yarattınız ki artık şunca olanın adı, iyilerle kötülerin savaşı” dedi.

TBMM Genel Kurulu`nda, 2023 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi`nin maddeleri üzerindeki görüşmeleri sürüyor. Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, şunları söyledi:

“Türkiye`deki tarikatların, cemaatlerin, din şarlatanlarının gerçek yüzünü bir kez daha gördük! Ve yine kanıtlandı ki, AKP`yle temsil edilen siyasal İslam`ın ülkenin geleceğine dair sunabileceği hiçbir umut, hiçbir fayda yok. Kanıtı ise buraya gelip bakan kimliğiyle oturanların kendisi. Kutsal sarayınızı temsilen her gün gelip gidiyorlar. İyi de temsil ediyorlar. Çünkü gelip oturanlardan bir tekinin bile temiz sicili yok.

“SİYASİ REHİN ADALET BAKANI”

Mesela Türkiye yargısına Fethullahçı virüsünün taşıyıcılarından birisi olan ve bu nedenle de bir siyasi rehine haline gelmiş kişi Adalet Bakanı. Memleketi kültürel olarak çölleştiren, SİT alanları içine kendi otellerini dikerek betonlaştırmak için çabalayan kişi Kültür ve Turizm Bakanı. Bakanlığında cirit atan menzilcileri seyreden kişi Sağlık Bakanı, öğrencilere 1 öğün yemeği çok gören kişi eğitim bakanı.

Emekçinin haklarını gasp ederek zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul kılan kişi çalışma bakanı. İki yıldır bir cemaatin tümden ortak olduğu istismarı bilip de susan, tecavüzcülerin elini kolunu sallayarak gezmesine müsaade eden maalesef Aile Bakanı. Asgari ücretlilere ‘fakir fukara` diyen, zenginin parasını yoksulun maneviyatını seven kişi Ekonomi Bakanı.

BAKAN SOYLU`NUN FOTOĞRAFLARINI ANIMSATTI

Bir de pis işlerinizin bakanı var ki evlere şenlik bir naylon kahraman. Uyuşturucu kaçakçısı, tecavüzcüsü, dolandırıcısı, vurguncusu, bozguncusu, çete lideri, beşli çetesine kadar her biri Soylu`nun başucunda. Ama kendisine, ‘Bizim için şeref sayfasısınız` diyeniniz oldu burada. Geçmişte küfrettiğinden hesap sormaktansa biat edip namert olmayı seçen şeref çıtanızın seviyesini gösteriyor, bu da size dert olsun. AKP`nin yirmi yılına bakıyoruz, Soylu`nun fotoğraf albümündekileri bile kıskandıracak bir suç karnesi var önümüzde.  Öyle bir karanlık yarattınız ki artık şunca olanın adı, iyilerle kötülerin savaşı”

  

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA