4 Şubat 2026 Çarşamba


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ kadınlar için sahnelendi..


Mezitli Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde oturan kadınları, Oda Tiyatrosu tarafından oynanan ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ adlı tiyatro oyunu ile buluşturdu.

 

Tarih : 13 Mart 2017 Pazartesi 10:17   Okunma : 1943

Mezitli Belediyesi tarafından gün yüzüne çıkan tiyatro ilgi görmeye devam ediyor. Mezitli Belediyesi Sanat Evi’nde bulunan Oda Tiyatrosu, ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ oyununu sadece kadınlar için sahneledi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Atatürk Mahallesi’nde oturan kadınların, tiyatro izleme talebini geri çevirmeyerek, mahallede bulunan 45 kadını Oda Tiyatrosu’nda buluşturdu. Kadınlar,  Oda Tiyatrosu’nun pek çok oyun ve dizide rol alan ünlü tiyatrocular; Yaşar Uraslı, Tamer Güven, Başak Karatepe ve Vedat Yalçın’ın rol aldığı ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ oyununu izle fırsatı buldu. Oyun öncesi kadınların alkış sesleriyle CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ile birlikte salona giren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kadınların sevgi gösterisiyle karşılandı. İlk defa tiyatroya gelenlerin de bulunduğu kadınların mutlukları ise gözden kaçmadı.

BAŞKANIMIZ HER KONUDA YANIMIZDA OLUYOR

Atatürk Mahalle Muhtarı Badegül Kaptan kısa bir açıklama yaparak; “Atatürk Mahallesi kadınları olarak çok farklı bir etkinlik yapıyoruz. Başkanımızdan kadınlar için tiyatro talebinden bulunduk. Sağ olsun bizi kırmadı. Mezitli’de yeni açılmış olan Oda Tiyatrosu’na davet etti. Bu daveti üzerine burada bulunmaktayız. Çok heyecanlı ve mutluyuz. Belediye Başkanımız Neşet Tarhan her konuda bizim yanımızda. Ne zaman bir sorun ve sıkıntımız olduğunda elinden geldiğince yardımcı oluyor. Kendisine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA MODERN MEKÂNLARDA BİRARAYA GELECEĞİZ

Mezitli halkına değer verdiğini ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirdiğini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Kadınlarımıza değer veriyoruz. Belediye olarak onların her türlü talebini yerini getirmeye çalışıyoruz. Atatürk Mahallesi Muhtarı Badegül Kaptan’ın da tiyatro isteğini geri çevirmedik. Kendisinin belirlemiş olduğu 45 kadını tiyatroyla buluşturduk. Atatürk Mahallesi’nin kadın muhtarı Badegül Kaptan da çok çalışkan ve aktif bir muhtarımız. Kendisine göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca; ilçe halkımızla Amfi Tiyatro ve Kültür Merkezi projelerimizi yılsonunda bitirerek, daha modern ve büyük mekânlarda bir araya geleceğiz. Mezitli halkı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, jeanne d’arc, aytuğ atıcı, neşet tarhan.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA