5 Şubat 2026 Perşembe


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

HER ARTÇI DEPREMDE, EVİNİN BULUNDUĞU BİNANIN BİRAZ DAHA ZARAR GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN MALATYALI DEPREMZEDE: "BİZ EVİMİZDEN VAZGEÇTİK LAKİN KARŞI KOMŞUMUZUN EVİNE ZARAR GELECEK ENDİŞESİNDEYİZ"


Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Malatya`da vatandaşlar artçı sarsıntılarla beraber evlerin zarar görmeye devam ettiğini ve yetkililere ulaşmadıklarını belirtti. Malatyalı vatandaş, "Yaşadığımız her artçı depremde binamız biraz daha öne doğru yatıyor. Biz zaten evimizden vazgeçtik lakin karşı komşumuza ciddi zararlar doğuracak endişesindeyiz" dedi. 

 

Tarih : 25 Şubat 2023 Cumartesi 16:37   Okunma : 341

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Malatya`da vatandaşlar artçı sarsıntılarla beraber evlerin zarar görmeye devam ettiğini ve yetkililere ulaşmadıklarını belirtti. Malatyalı vatandaş, "Yaşadığımız her artçı depremde binamız biraz daha öne doğru yatıyor. Biz zaten evimizden vazgeçtik lakin karşı komşumuza ciddi zararlar doğuracak endişesindeyiz" dedi. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Malatya`nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan Mustafa Açıkyüz, “Yetkililerden kimse yok, bir de üstelik hırsızlar aracımı, televizyonumu, av tüfeğimi götürmüşler. Arka taraftan girmiş değerli gördüklerini almış götürmüşler" dedi. Açıkyüz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"YETKİLİLER İŞ MAKİNASI OLMADIĞINI SÖYLEDİ"

"Yetkililerden kimse yok, bir de üstelik hırsızlar aracımı, televizyonumu, av tüfeğimi götürmüşler. Arka taraftan girmiş değerli gördüklerini almış götürmüşler. Kaymakamlığa gidip müracaat ettim. Bizimle irtibata geçen kimse olmadı. Yaşanılan her artçı sarsıntı da tekrar tekrar göçükler oluşuyor. Her seferinde biraz daha çöküyor. Birinci kat tamamen bitti eğer tabliyede kayarsa zaten benim evim de bitecek. 3 katlı olan binanın 1 katı tamamen yok olmuş durumda maalesef. Oradaki yetkili bana iş makinasının olmadığını söyledi, kabul etmiyorum böyle bir şey olabilir mi. Böyle bir durumda tüm iş makinaları devletindir. Gördüm orada kaymakamlık binasını yapıyorlar.”

"HER ARTÇI DEPREMDE EVLER YIKILIYOR"

Yeşilyurt`ta yaşayan başka bir depremzede Serdar Karaküdük ise şunları söyledi:

"Burada yüksek gerilim hatları insan hayatını tehlikeye atıyor, belki de bu akıma yakalanıp can vereceğiz. Görmüş olduğunuz bu bina benim, ikinci depremde alt taraf komple çöktü zaten yığma bina arka tarafta bulunan iki kolon ayakta tutuyordu binayı şu anda yerin altında bir kat bina var. İşte kalan iki katta gördüğünüz gibi öne doğru yatmış durumda eğer bu haliyle çatı meyilli ile yıkılırsa hemen önündeki elektrik tellerini koparması muhtemel, dolayısıyla etrafında bulunan her canlıya tehlike saçıyor. Yaşadığımız her artçı depremde biraz daha öne doğru yatıyor. Biz zaten evimizden vazgeçtik lakin karşı komşumuza ciddi zararlar doğuracak endişesindeyiz.

"BİNAMIZIN KONTROLLÜ YIKILMASINI İSTİYORUZ"

Dilekçemizi AFAD Müdürlüğüne aile apartmanımız olarak annemin, eşimin kardeşimin ve komşumun imzasıyla beyan ettik bugün tekrar gidip müracaatımızı yenileyeceğiz. Biz her şeyimizden vazgeçtik ama sağlam kalan yapılarında bizim yüzümüzden zarar görmesini engellemek için üzerimize düşün görevi yapmak için uğraşıyoruz. Allah büyük biz her zaman devletimizin yanındayız. Yetkililerden bir an önce binamızı kontrollü olarak yıkılması için buraya gelmelerini bekliyoruz."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA