18 Ağustos 2025 Pazartesi


09:32   DR. LEVENT UYSAL: “TERÖRSÜZ TÜRKIYE, BARıŞ VE KARDEŞLIĞIN YÜZYıLı OLACAKTıR”   09:02   MERSIN’DE HAYVANLARA “BUZLU MENÜ” VE FıSKIYE KEYFI   18:50   CHP’LI TALAT DINÇER: “ESNAFıN VERGI-SGK BORCU DAĞ OLMUŞKEN HÂLÂ NEYI BEKLIYORSUNUZ?”   18:40   MESKİ, SARıKAYA MAHALLESI’NE YETERLI İÇME SUYU SAĞLADı   18:35   TMMOB ADANA ŞB.BAŞKANı AKSU ,“AFET RISKLERI ARTıYOR”   18:30   CHP’LI ŞEVKIN’DEN TARIHI ‘DEPREM’ ÇAĞRıSı!   18:23   BAŞKAN PIŞKIN, ADANA VE MERSIN İÇIN KRITIK UYARı:    16:20   MERSIN’DE GÖKYÜZÜ ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ   16:03   JEOLOJI MÜHENDISLERI ODASı’NDAN DEPREM KRIZI UYARıSı: "SAHTE DIPLOMALıLARLA FELAKETE GIDIYORUZ!"   13:55   TOROSLAR’DA EĞITIMIN ZAFERI: OKUMA YAZMA ÖĞRENEN YETIŞKINLER HAYATLARıNA YENIDEN BAŞLADı!   11:30   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLLA BÜYÜYOR: ÜCRETSIZ KURSLAR YETENEK AVıNDA!   10:05   MERSIN’DE KARIYER DEVRIMI: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE 44 BIN KIŞIYE İSTIHDAM DESTEĞI!   01:28   KıRŞEHIRLILERDEN ’HAK, HUKUK, ADALET’ ÇAĞRıSı: ALLAH’ıN VE MILLETIMIZIN ISTEĞIYLE İMAMOĞLU’NU ÇANKAYA’YA YOLLAYACAĞıZ. İSTANBUL’U ALDıK, TÜRKIYE’YI DE ALMAYA TALIBIZ   20:06   TOLGA GÖKÇELI MEZITLI İLÇE BAŞKANLıĞı’NA ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM   16:55   BAŞOĞLU KABLO IDEF 2025’E TÜRKIYE’NIN SAVUNMA SANAYISINE MILLI ÇÖZÜMLERIYLE GÜÇ KATTı!   16:44   "ÇÖPTEN KURTARDı": İŞÇILER GÖZALTıNA ALıNAN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKTı   16:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SON OPERASYONA TEPKI   16:37   AYDıN BÜYÜKŞEHIR’DE ’İSTIFA ET, YOKSA İŞSIZ KALıRSıN’ İDDIASı!   11:48    MERSIN BÜYÜKŞEHIR, İKLIM KRIZINE KARŞı YOL HARITASıNı BELIRLEDI: “MERSIN İKLIME HAZıR” PROJESI BAŞLADı  
 
     
   

Vahap Seçer: "Artık halkın suratına çemkirenleri görmek istemiyoruz"


CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, "Artık halkın suratına çemkirenleri istemiyoruz. Halka yalanları, halkı bölenleri görmek istemiyoruz. Biz herkese hizmet için geleceğiz" dedi.

 

Tarih : 18 Şubat 2019 Pazartesi 13:59   Okunma : 654

Seçer, ilçe gezilerini Mut gezisi ile sürdürdü. Seçer, partisinin Mut Belediye Başkan Adayı Mehmet Saydam, partililer ve vatandaşlar tarafından ilçenin girişindeki Palantepe Mahallesi mevkisinde karşılandı. Karşılamaya katılan yüzlerce araç Palantepe’den ilçe merkezine kadar, çift şerit üzerinde uzun bir konvoy oluştururken Vahap Seçer de otobüsten Mutluları selamladı.
"Başkan Vahap" sloganları arasında ilçe merkezine gelen Seçer, burada CHP Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.
Saydam, başkan seçilmesi durumunda su fiyatlarında indirime gideceğini, 5 bin kişilik stat yaptıracağını, OSB kurulması ve ilçeye doğalgaz getirilmesi için girişimde bulunacağını söyledi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'de konuşmasına “Uzun zamandır Mut’u böyle coşkulu görmemiştim. Herhalde Mart'ın sonu bahar. Buna ben inanıyorum. Anamur’dan Tarsus’a tüm Mersin inanıyor” diyerek başladı.
Mersinlilerin değişim istediğini ifade eden Vahap Seçer, “İnsanlar çocuklarına iş istiyor, aş istiyor. Yeşil alan istiyor, park istiyor. Kreş istiyor. Halk için çalışacak başkanlar istiyor. Bunlar için kaynak var mı diyorlar. Kasayı koruyalım. Hırsızı var, arsızı var. Halkın parasını halk için harcayalım, nasıl hizmet üretiliyor, nasıl kaynak sağlanıyor göreceksiniz” dedi.
Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Seçer, “Farklı bir Mersin olacak. Farklı bir belediye başkanı göreceksiniz. Yan gelip yatan değil, yandaşını, kendisini o koltuğa getirenleri kayıran değil, koltuk sevdalısı değil, halk için çalışan bir belediye başkanı göreceksiniz” ifadelerini kullandı.
Mut ile benzer coğrafi şartlara sahip olan, tarımsal açıdan Mut’un gerisinde olan Karaman’ın, yöredeki gelişmiş illerden biri olduğuna dikkat çeken Vahap Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Başka yerlerde insanlar Mersinlilerden, Mutlulardan daha mı çalışkan. Bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş, bizim partimize iktidar şansı tanımamış vatandaşlarımıza sesleniyorum. Karaman kalkınmış, Mut kalkınmamış. O zaman Mut’u kalkındıracak, Mersin’i kalkındıracak adaylara oy verin. Bizler de bu memleketin evladıyız. Bir kez de bize şans verin, bizi de deneyin.”
Vahap Seçer, konuşmasının ardından Mut Belediye Başkan Adayı Mehmet Saydam, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale ve eski Mut Belediye Başkanı Selahattin Arslan ile birlikte platforma çıkarak Mutluları selamladı.
Vahap Seçer, Mut gezisi kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu, Mut Ticaret ve Sanayi Odası, Mut Ziraat Odası ve Mut Muhtarlar Derneği yöneticileriyle bir araya geldi. 






Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, mersin büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA