24 Ağustos 2025 Pazar


20:55   MERSIN KARIYER MERKEZI’NDEN GELECEĞE YÖN VEREN PROJELER: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN GELIYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA GÜÇLÜ DESTEK: “YALNıZ DEĞILSIN” MESAJı GRUP ÇALıŞMALARıYLA HAYATA GEÇIYOR   10:20   TOROSLAR BELEDIYESI 8 YıLLıK İŞGALE SON VERDI: KAÇAK BINA YıKıLDı   10:08   MESKİ’DEN MERSIN’E 27 BIN METREDEN FAZLA YENI ALTYAPı HATTı   09:15   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ FAZILET DURMUŞ SILIFKE KARGıCAK ORTAOKULUNDA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   18:03   YUMURTALıK’TA YENI ÇEKIM MERKEZI: GÜNEY YıLDıZı KORDON TURISTLERIN GÖZDESI OLDU   17:35   ÖSYM’DEN E-YDS 2025 ADAYLARıNA KIMLIK UYARıSı: NÜFUS MÜDÜRLÜKLERI SıNAV GÜNÜ AÇıK OLACAK   17:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YAYLA KONSERLERI TAPURELI VE AVGADı’DA COŞKUYLA YANKıLANDı   17:05   MARDIN’DE KORKUNÇ OLAY: 10 GÜNDÜR HABER ALıNAMAYAN İKI KARDEŞ EVLERINDE ÖLÜ BULUNDU   15:46   SEZGIN TANRıKULU SILIVRI’DEKI TUTUKLU BAŞKANLARı ZIYARET ETTI   15:44   BARıŞ ANNELERININ ANADIL TALEBI TUTANAKLARA GIREMEDI   15:40   BURHANETTIN BULUT’TAN "CUMHUR REYONU" TEPKISI   15:38   ZELENSKI, PUTIN ILE ZIRVE IÇIN OLASı ÜLKELERI SAYDı...   13:41   TARSUS BELEDIYESI EMEKLI EVI’NDE DÜZENLENEN SERAMIK ATÖLYESI RENKLI ANLARA SAHNE OLDU   13:37   TBB’DEN BELEDIYELERE AFET BIRIMI YÖNETMELIK ÖNERISI   13:35   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, MUAY THAI SPORCULARıYLA BULUŞTU   09:20   YAYLALARıN KALBINE KONFORLU ULAŞıM: FıNDıKPıNARı–ARSLANKÖY YOLU MODERNLEŞTI   21:19   TARSUS’TA ÇOCUK İSTISMARı DAVASı BAŞLADı: BARO’NUN KATıLMA TALEBI REDDEDILDI   16:12   İMAMOĞLU, KADıKÖY’DEKI YURT AÇıLıŞıNA SILIVRI’DEN MESAJ GÖNDERDI   16:10   İMAMOĞLU’NUN DUYURUSUNU YAPTıĞı YURT AÇıLDı... ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI  
 
     
   

ÜRETİCİ KADINLARDAN BAŞKAN TARHAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ


Bağımsız aday olarak çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ediyor.

 

Tarih : 27 Şubat 2024 Salı 16:18   Okunma : 394

Göreve geldiği günden bu yana Türkiye’de ilkleri hayata geçiren Başkan Tarhan, dünya çapında çok değerli ödüller alan Kadın Üretici Pazarı’nı ziyaret ederek, üretici kadınlarla bir araya geldi. Mezitli Belediye Bağımsız Adayı Neşet Tarhan, Yeni Mahalle, Akdeniz Mahallesi ve Kuyuluk Mahallesi’ndeki Kadın Üretici Pazarlarını gezdi. Üretici kadınların sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Tarhan, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, neden aday olduğunu anlattı.

Bir çok haksızlığa ve çeşitli engellemelere rağmen seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini dile getiren Başkan Tarhan, “CHP Genel Merkezi tarafından adayların eğilim yoklaması ve anketlere göre değerlendirileceği söylenmişti. Bunun üzerine CHP’den belediye başkanlığı adaylığı başvurumu yaptım. Fakat bu söylenen talepler yerine gelmedi. Anketlerde çok yüksek çıkmama, başarılı bir belediyecilik yapmama rağmen adaylığım gerçekleşmedi.Halktan gelen talep üzerine bağımsız aday olarak başvurumu yaptım. Birtakım çevreler bu adaylığımı engellemek istediler. Seçme ve seçilme hakkımızı elimizden almaya çalıştılar. Bunun nedeni ise kendileri tarafından yapılan anketlerde çok yüksek çıkıyordum. Bu nedenle de bağımsızlık adaylığımın düşürülmesi için İlçe Seçim Kurulu’na başvurdular. Bağımsız adaylığımın önüne geçmek için çeşitli engellemeler yaptılar. Fakat adaletin galip geleceğine inanıyordum. İl Seçim Kurulu tarafından tüm yapmış olduğum başvuruların yasal olduğu ve bu nedenle kesin karar alınarak adaylığımın devam edeceğiyle ilgili sonuç alındı. Kaybedeceğim seçime girmeyeceğimi beni tanıyanlarınız çok iyi bilir. Solcu ve demokrat aileden gelen birisiyim. Halkımızın yoğun talebi üzerine bağımsız olma kararı aldım ve çeşitli engelleme çabasına girilse de mücadele ederek, Mezitli halkı ile birlikte seçimi kazanıyoruz.” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  Mezitli Belediyesi, Mersin, Neşet Tarhan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA