17 Haziran 2025 Salı


14:58    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:15   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:05   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:28   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:05   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:23   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı   20:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   20:05   TARSUS BELEDIYESI ZABıTASı’NDAN ÖRNEK DAVRANıŞ   12:59   SEÇER: “HEPIMIZ, BU MEMLEKETIN EŞIT YURTTAŞLARıYıZ”   12:40   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:25   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:15    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:25   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:59   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:24   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:19   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:15   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:10   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”  
 
     
   

S.S. MEZİTLİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ BAŞKANI BÜNYAMİN ÖNEL’DEN NEŞET TARHAN’IN SEÇİM VAATLERİNE SERT TEPKİ!


S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, Mezitli Belediye Başkanı ve bağımsız aday Neşet Tarhan’ın Atatürk Mahallesi’nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnafına yaptığı vaatlerle ilgili sert bir açıklama yaptı.

 

Tarih : 21 Mart 2024 Perşembe 11:32   Okunma : 258

PROJE KARŞITLIĞINDAN SEÇİM VAADİNE DÖNÜŞ

Önel, "10 yıl boyunca sanayi esnafı için bir şey yapmamış olan Tarhan daha düne kadar itiraz eden projelere karşı çıkan, televizyon programlarında bile konuşmamıza engel olan Neşet Tarhan, bugün çıkıp sanayi sitesi yapacağını vaat ediyor. Bu durumun ne kadar çelişkili ve manidar olduğunu esnafımız çok iyi biliyor." diyerek Tarhan'ın siyasi tutarsızlıklarını eleştirdi.

ÖNEL'DEN TARHAN'A AÇIK ELEŞTİRİ

"Neşet Tarhan'ın bugünkü seçim avcılığı, geçmişteki tutumunu tamamen gözler önüne seriyor." diyen Başkan Önel, Tarhan'ın seçim öncesinde esnafa yaptığı vaatlerin samimiyetini sorguladı ve "Gerçek niyet ne? Dün yapmaya engel olduklarınızı bugün nasıl yapacaksınız?" diyerek eleştirdi.

Başkan Önel, Mezitli'nin geleceği ve kalkınması için samimi ve gerçekçi projelere ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, seçmenleri adayların geçmiş eylemlerini ve tutumlarını dikkatle incelemeye çağırdı. "Gerçek değişim," dedi Önel, "yalnızca geçmişteki eylemleri bugünkü sözlerle örtüşen, dürüst ve şeffaf siyasetçiler ile mümkündür. Mezitli esnafı ve halkı, gerçekten kalkınmayı ve ilerlemeyi destekleyen adayları desteklemelidir."

S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, Mezitli'nin gelişimi için çalışmaya ve esnafın haklarını savunmaya devam edeceklerini belirtti. Aynı zamanda, seçim sürecinde tüm adayların projelerinin ve geçmiş tutumlarının şeffaflık içinde tartışılmasını talep ettiler.






Paylaş :
Etiketler :  Bünyamin Önel, Neşet Tarhan, Mezitli, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA