12 Aralık 2025 Cuma


11:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN DOSTU KENT’ POLITIKALARıNDA SAĞLAM ADıMLAR   16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı   15:12   CHP GENÇLIK KOLLARı, TUTUKLANAN TİP’LI 16 GENCI CEZAEVINDE ZIYARET ETTI   15:09   İZMIR’DE DİSK’IN EYLEMI 4. GÜNÜNDE... İŞÇILERDEN YÖNETIME ‘MASA’ ÇAĞRıSı   15:08   TUTUKLANAN MEHMET AKIF ERSOY: HAYATıMDA HIÇ UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADıM, GRUP SEKS IDDIALARıNıN HEPSI YALANDıR   10:40   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”   16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:08   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:53   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:44   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR  
 
     
   

ABD eski başkanı Trump`a yönelik suikast girişimine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı  


Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump`a yönelik suikast girişimine yönelik incelemeler devam ediyor. Trump`a yönelik, iki ay içerisinde iki suikast girişimi gerçekleşmesi ABD`de Gizli Servis hakkında soru işaretlerine neden oldu. ABD Başkanı Joe Biden, Gizli Servis`le ilgili değişiklikleri yapması için ABD Kongresi`nin harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 17 Eylül 2024 Salı 10:40   Okunma : 265

 

(ANKARA) - Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump`a yönelik suikast girişimine yönelik incelemeler devam ediyor. Trump`a yönelik, iki ay içerisinde iki suikast girişimi gerçekleşmesi ABD`de Gizli Servis hakkında soru işaretlerine neden oldu. ABD Başkanı Joe Biden, Gizli Servis`le ilgili değişiklikleri yapması için ABD Kongresi`nin harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

ABD Başkanlık seçimlerinin Cumhuriyetçi adayı Donald Trump`a yönelik suikast girişimine yönelik soruşturma devam ediyor. Trump`ı vurma şüphesiyle gözaltına alınan Ryan Routh`un cep telefonundan elde edilen veriler, şüphelinin golf sahasının yakınında yaklaşık 12 saat beklediğini gösterdi. Ardından bir Gizli Servis ajanının Routh`un elinde bir tüfeğin namlusuna benzeyen bir şeyi fark edip ateş açtığı aktarıldı.

Gizli Servis geçici direktörü Ronald Rowe`un açıklamasına göre, Trump olay sırasında şüpheliden birkaç yüz metre uzaklıktaydı ancak Routh Trump`ı göremedi ve silahını ateşleyemedi.

Kriminal suçlardan daha önce de gözaltına alınan Routh`un ayrıca ABD`nin Florida eyaletinde dün iki ayrı ateşli silah suçuyla yargılandığı ortaya çıktı. Routh, 2002 yılında tamamen otomatik bir silahlarla dolu bir binanın içerisinde barikat kurarak “kitle imha ve yok etme silahına sahip olma” suçundan mahkum edilmiş.

Trump temmuz ayında Pensilvanya`da gerçekleştirdiği bir miting sırasında da bir suikast girişimine uğramış ve kulağından yaralanmıştı. Silahlı saldırgan ve şüphelilerin iki ay içinde Trump`a yakın mesafelerden hedef almaya teşebbüs etmesi Gizli Servis hakkında soru işaretlerini de beraberinde getirdi. ABD Başkanı Joe Biden konuyla ilgili gazetecileri sorularını yanıtlarken, ABD siyasetinde şiddete yer olmadığının altını çizerek Gizli Servis`in ``daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu`` ve ABD Kongresi`nin bu doğrultuda harekete geçmesi gerektiğini söyledi. 

Cumhuriyetçi Parti`nin kasım ayında gerçekleşecek başkanlık seçimlerinin adayı Donald Trump ise suikast girişiminden Demokrat Partili rakiplerini sorumlu bulduğunu belirtti.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA