5 Şubat 2026 Perşembe


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

CHP`li Demir`den Bakan Şimşek`e: "Demirören Grubu, Ziraat Bankası`na olan borcunun ne kadarını ödemiştir, diğer kamu bankalarına borcu bulunmakta mıdır?"


CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in "Demirören Grubu, Ziraat Bankası`na taksitlerini ödedi ve vadesi geçen borcu yok" açıklamasını soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı. Demir, Bakan Şimşek`e "Demirören Grubu`nun Ziraat Bankası`na toplam borcu ne kadardır? Ziraat Bankası`na olan borcunun ne kadarını ödemiştir? Bu ödemeler hangi tarihte yapılmıştır? Demirören Grubu`nun diğer kamu bankalarına borcu bulunmakta mıdır" diye sordu.

 

Tarih : 25 Kasım 2024 Pazartesi 11:29   Okunma : 653

CHP`li Deniz Demir, Demirören Grubu`nun Ziraat Bankası`na olan borçlarına ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Bakan Mehmet Şimşek`in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı`na soru önergesi verdi. Demir, "Demirören Grubu`nun Ziraat Bankası`na olan borcu"nun detaylarını sordu. Demir, "Ziraat Bankası Türk çiftçisini desteklemek ve kalkındırmak desteklemek amacıyla kurulmuş bir kamu bankasıdır. Kamu bankalarından belirli bazı şirketlere verilen fahiş tutarlı kredilerin hesabını elbette soracağız. Demirören Grubu`nun kredilerinin faiz oranı ne kadar? Geri ödemeler konusunda Demirörenlere ekstra bir kolaylık sağlandı mı? Bir kamu bankası bunun hesabını vermeli" dedi. 

Demir, Bakan Şimşek`e şu soruları yöneltti:

"Demirören Grubu`nun Ziraat Bankasına toplam borcu ne kadardır? Demirören Grubu`nun diğer kamu bankalarına borcu bulunmakta mıdır? Demirören Grubu Ziraat Bankasına olan borcunun ne kadarını ödemiştir? Bu ödemeler hangi tarihte yapılmıştır? Vadesi geçtikten sonra ödenen borç miktarı ne kadardır? Demirören Grubu, Ziraat Bankasından bahse konu krediyi ne zaman çekmiştir? Kredi borcunun geri ödemesi için nasıl bir geri ödeme planı oluşturulmuştur? Kredinin faiz oranı ve vade süresi nedir?"






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA