4 Şubat 2026 Çarşamba


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’dan Yeni Yıl Mesajı


Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Bugüne kadar yaşadığımız yılların en güzelinin 2025 yılında yaşanmasını diliyorum” dedi.

 

Tarih : 30 Aralık 2024 Pazartesi 16:35   Okunma : 598

Başkan Yıldız, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Mersinlilerin yeni yılını kutladı.

Yeni yılı karşılamanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Yıldız, “2025 yılına ‘merhaba’ dediğimiz bu günde, yeni yılın hepimize tek tek huzur, zenginlik, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Maalesef 2024 yılında gerek bölgemizde, gerek ülkemizde hiç istemediğimiz durumlar yaşandı. 2025 yılının bu huzursuzlukları bitirecek, bu yoksulluğa son verecek, gerçekten güzel bir yıl olacağına inancımla hepinizi selamlıyorum” şeklinde konuştu.

“2025 yılında hizmetlerimiz artarak devam edecek”

Başkan Yıldız, 2025 yılında Toroslar Belediyesi olarak kapsamlı bir hazırlık içinde olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2025 yılına belediyemiz kendini yeniden yapılandırarak girdi. Bu yıl için ciddi projeler hazırladık ve bütçemizi bu doğrultuda planladık. Toroslarımızda bugüne kadar sorun olarak görülen hiçbir konunun artık gündemde olmaması için çalışacağız. Yollarımızı, kaldırımlarımızı, parklarımızı ve diğer hizmetlerimizi Toroslar halkının yaşam kalitesini artıracak şekilde düzenleyeceğiz. Temizlik, ulaşım ve diğer belediye hizmetleri artık sorun olmaktan çıkacak. Bu hedeflerimizle yalnızca Toroslar’daki hemşehrilerimizin değil, tüm ülkemizdeki insanların hayatlarında da olumlu değişimler yaşanacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA