21 Kasım 2025 Cuma


18:13   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:25   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:42   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:29   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:50   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:25   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:50   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:35   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:02   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:50   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:25   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:58   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:53   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:45   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:35   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"  
 
     
   

Nilüfer Çınarlı Mutlu: "Yeni bir cumhurbaşkanı adayının önünü kesmek için yapılan siyasi baskılara direneceğiz"


Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun soruşturması kapsamında ifade verdiği Çağlayan Adliyesi`nde; "Bu siyasi baskılarla iş yapamaz hale getirilmek istiyoruz ve Türkiye`nin geleceğinde bir aday olacak olan yeni bir liderin, yeni bir cumhurbaşkanı adayının önünü kesmek için yapılan bu siyasi baskılara karşı da direneceğiz" dedi. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık ise "Öncelikle Ekrem Başkanımıza yapılan bu haksız saldırıyı kabul etmiyoruz" diye konuştu. Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay da "Yargının bir silah gibi kullanılması bizi yıldıramaz" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 31 Ocak 2025 Cuma 15:10   Okunma : 593

Haber: Beril KALELİ / Kamera: Mehmet ÇALPAR

İBB ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında açılan  soruşturma kapsamında bugün ifade verdi. İmamoğlu`na destek vermek için Çağlayan Adliyesi`ne giden Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu.

Ünal Işık: "Ekrem Başkanın sonuna kadar yanında olacağız"

Işık, "Öncelikle Ekrem Başkanımıza yapılan bu haksız saldırıyı kabul etmiyoruz. Seçilmiş belediye başkanlarının söylemlerinden bu tür sonuçlar çıkarılıp adliyelerde süründürülmesini asla kabul etmiyoruz. Biz bütün insanlara özgürlük, bütün insanlar kendilerini ifade edebilmesini ve konuşmalarını isteyen bir partinin bir mensuplarıyız. Ekrem Başkanın yanındayız. Sonuna kadar da İzmir belediye başkanları olarak hepimiz buradayız ve yanında olacağız" dedi.

Nilüfer Çınarlı Mutlu: "Bu siyasi baskılara karşı da direneceğiz."

Nilüfer Çınarlı Mutlu da şunları söyledi:

"Bu dönem yerel seçimlerden sonra CHP`nin başarısının hazmedemediğini düşündüğüm kesimler ısrarla belediye başkanlarını her açıdan hem mali bir baskı altına alıp hem de siyasi açıdan söyledikleri her sözün arkasından soruşturma açarak bir baskı ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Özellikle Ekrem Başkanımızı bu baskıyı her anlamda arttırdılar. Ekrem Başkanın yanındayız. Bütün belediye başkanlar olarak biz hizmet etmek istiyoruz. Kente kentliye hizmet etmek için seçildik. Bu siyasi baskılarla iş yapamaz hale getirilmek istiyoruz ve Türkiye`nin geleceğinde bir aday olacak olan yeni bir liderin, yeni bir cumhurbaşkanı adayının önünü kesmek için bu siyasi baskılara karşı da direneceğiz."

Helil Kınay: "Yargının bir silah gibi kullanılması bizi yıldıramaz"

Helil Kınay ise "Yargının bir silah gibi kullanılması bizi yıldıramaz. Biz her zaman hukuku savunmaya, halkın sözünü savunmaya devam edeceğiz. Ekrem Başkanımızın yanındayız aslında halkımızın yanındayız" diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA