18 Haziran 2025 Çarşamba


11:03   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı, BANDıRMA’DA DÜZENLENEN AKŞAM YEMEĞINDE BIR ARAYA GELDI   10:14   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:10   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”   10:08   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE YKS ÖNCESI MORAL ETKINLIĞI   09:55   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “VATANDAŞ PAZAR ÇANTASı DEĞIL, ARTıK SABıR TAŞı TAŞıYOR!”   09:23   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÜMIT ÖZDAĞ, ANKARA’DA: İKTIDAR VE DESTEKÇILERINE AYRı, MUHALEFETE AYRı BIR HUKUK UYGULARSANıZ IÇ CEPHEYI SAĞLAMANıZ MÜMKÜN OLMAZ   09:15   SILIFKELI KADıNLARıN YENI BULUŞMA NOKTASı; ATAKENT KADıN ATÖLYESI    21:18    MEZITLI BELEDIYESI KÜLTÜREL MIRASıNA SAHIP ÇıKıYOR, “TAŞ MEKTEP” YAŞAYAN MÜZEYE DÖNÜŞÜYOR   21:13   “YERLI ARAÇLARDA HURDA TEŞVIK UYGULAMASı HAYATA GEÇIRILMELIDIR”   21:04   MOBILYA İHRACATıNA AKDENIZ DOKUNUŞU    20:57   KıRATLı: “MERSIN’IN TÜM OTOYOLLARıNı YENILENIYORUZ”   20:50   AHKİB, YENI PAZARLAR VE NIŞ ÜRÜNLERDE REKOR BÜYÜME YAKALADı   20:40   EVIMIZ ATÖLYE’NIN 47. DURAĞı ENGELSIZ YAŞAM PARKı OLDU   17:05   BAŞKAN TOPRAK HÜNKAR EKREM ÇALıŞKAN: “YENI YOL ARKADAŞLARıMıZLA BÜYÜYOR, GÜÇLENIYORUZ”   14:58    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:15   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:05   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:28   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:05   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden Bozyazı`da eğitime destek: Okuma Salonu


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bozyazı ilçesinde öğrencilere konforlu ve sessiz bir çalışma ortamı sunmak amacıyla Okuma Salonu açtı. Salon, hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında öğrencilere hizmet veriyor.

 

Tarih : 26 Mart 2025 Çarşamba 09:38   Okunma : 381

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bozyazı ilçesinde öğrencilere konforlu ve sessiz bir çalışma ortamı sunmak amacıyla Okuma Salonu açtı. Salon, hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında öğrencilere hizmet veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde şubat ayında açılan Okuma Salonu; öğrencilerin ders çalışabileceği, kitap okuyabileceği ve verimli vakit geçirebileceği sessiz ve rahat bir ortam sunuyor. Kurs Merkezi`nin Bozyazı Şubesi`ne yakın olan Okuma Salonu, öğrencilerin ders sonrası ders çalışmak için ilk durağı oluyor.

“Her yaştan vatandaşımızı okuma salonumuza bekliyoruz”

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi`ne bağlı Bozyazı Okuma Salonu`nda görevli Mesut Argındoğan, “Öğrencilerimiz burada testlerini çözüyor, sessiz ve nezih bir ortamda ödevlerini yapabiliyor, derslerine çalışabiliyor ve okuma yapabiliyorlar. Bunun yanında sadece okuma yapmak isteyenler için kitaplarımız da mevcut. Ansiklopedilerimiz, romanlarımız, hikayelerimiz var. Sınırsız, kahve ve çay ikramlarımız da mevcut. Her yaştan vatandaşımızı okuma salonumuza bekliyoruz” dedi.

Bozyazı Okuma Salonu`nu kullanan öğrencilerden Nursena Gedik, salonun kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Sabah kursumuz oluyor. Kurstan çıktıktan sonra öğrendiklerimizi pekiştirmek amacıyla burada sessiz ve sıcak bir ortamda ders çalışıyoruz. Konu tekrarı için burası iyi oluyor. Kurs merkezine de yakın olduğu için burayı tercih ediyoruz. Böyle bir yer yoktu, açılması iyi oldu. Evde kardeşlerim var, çok ses oluyor. O yüzden rahat edemiyordum. Burada çalışmak iyi oluyor, çok rahat. Çok şanslıyız, teşekkür ederiz” diye konuştu.

Okuma Salonu`nu kullanan bir diğer öğrenci ise Murat Bostan. Bostan, salonun ders çalışmaya çok elverişli olduğunu belirterek, “Burası oldukça güzel, sessiz, ferah bir ortama sahip. Daha rahat çalışabilmek için buraya geliyorum. Kurs merkezinden sonra buraya arkadaşlarla birlikte ya da tek başıma gelip konu tekrarı yapıyor, test çözüyor, kitap okuyorum. Evde olduğumdan daha verimli ders çalışıyorum. Eve yakın olduğu için de burayı tercih ediyorum. İyi ki böyle bir Başkanımız var. Gerekeni yaptığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Beyza Çınar da okuma salonunu kullanarak sınava hazırlanan öğrencilerden. Okuma salonunun oldukça rahat olduğunu aktaran Çınar, “Burası çok güzel, sessiz, rahat bir ortam. Evde bulamadığımız ortamı burada bulduğumuz için, buraya geliyoruz. Kurs merkezinden çıktıktan sonra arkadaşlarımızla beraber geliyor, ders çalışıyor, kitap okuyoruz. Sınırsız çay, kahve olanağımız da var. Bozyazı`da böyle bir okuma salonu gerçekten büyük bir ihtiyaçtı” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA