17 Haziran 2025 Salı


14:58    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:15   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:05   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:28   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:05   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:23   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı   20:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   20:05   TARSUS BELEDIYESI ZABıTASı’NDAN ÖRNEK DAVRANıŞ   12:59   SEÇER: “HEPIMIZ, BU MEMLEKETIN EŞIT YURTTAŞLARıYıZ”   12:40   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:25   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:15    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:25   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:59   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:24   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:19   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:15   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:10   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”  
 
     
   

Siyasi partiler arası bayramlaşma… MHP Heyeti, ilk kez DEM Parti`yle bayramlaştı


MHP heyeti, ilk kez DEM Parti heyetinin bayramını kutladı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, DEM Parti heyetine kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederken "Dargınlıkların, küskünlüklerin giderildiği, dostluk kapılarının yeniden aralandığı, kardeşlik hukukumuzun bir kez daha perçinleşmesine inşallah vesile olan günleri birlikte idrak edeceğiz" dedi. DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Türkdoğan, "Son dönemde öğrenci arkadaşlarımızın özgürlüğünden yoksun kalması buruk bir bayram yaşamamıza sebep oluyor” diye konuştu. 

 

Tarih : 31 Mart 2025 Pazartesi 11:45   Okunma : 123

(ANKARA) - MHP heyeti, ilk kez DEM Parti heyetinin bayramını kutladı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, DEM Parti heyetine kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederken "Dargınlıkların, küskünlüklerin giderildiği, dostluk kapılarının yeniden aralandığı, kardeşlik hukukumuzun bir kez daha perçinleşmesine inşallah vesile olan günleri birlikte idrak edeceğiz" dedi. DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Türkdoğan, "Son dönemde öğrenci arkadaşlarımızın özgürlüğünden yoksun kalması buruk bir bayram yaşamamıza sebep oluyor” diye konuştu. 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Başdanışmanı MYK Üyesi Esma Özdaşlı ve MYK Üyesi Şahin Kartal bayramlaşma programı kapsamında DEM Parti Genel Merkezi`ni ziyaret etti. MHP heyetini DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcıları Öztürk Türkdoğan ve Yüksel Mutlu, Bitlis Milletvekili Hüseyin Olan kabul etti.

Büyükataman: “Dostluk kapılarının yeniden aralandığı günleri birlikte idrak edeceğiz”

DEM Parti heyetinin ve basının bayramının kutlayarak sözlerine başlayan Büyükataman, şöyle konuştu:

“DEM  Partisi mensubu arkadaşlarımızın bayramını, şimdi bugün bizi yalnız bırakmayan basın emekçisi kardeşlerimin bayramlarını tebrik etmek istiyorum. Bugün bayram; dostluğun, kardeşliğin hakim olduğu bir gün. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu bayramda sayın Genel Başkanımızın takdir ve tasarruflarıyla yelpazeyi oldukça genişleştik. DEM Parti dahil olmak kaydıyla bütün siyasi partileri CHP biliyorsunuz siyasi partilerle bayramlaşmayı arzu etmediğini ifade ederek İstanbul`da bir program düzenliyor. Bunun dışında bütün siyasi partilerle kısmet olursa bayramlaşmayı arzu ediyoruz. O çerçevede DEM Parti`yi ziyaret ediyoruz. Kabulünüz için teşekkür ediyorum. Bayramı inşallah bayram tadında kutlayacağız. Dargınlıkların, küskünlüklerin giderildiği, dostluk kapılarının yeniden aralandığı, kardeşlik hukukumuzun bir kez daha perçinleşmesine inşallah vesile olan günleri birlikte idrak edeceğiz. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu arada genel başkanımızın da selamlarını ve bayram tebriklerini ifade ediyoruz.”

Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Mutlu da Büyükataman`ın bayram dileklerini kabul ederek "Çok teşekkür ederiz. Sayın Devlet Bahçeli`ye biz de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi. 

Türkdoğan: “Öğrenci arkadaşlarımızın özgürlüğünden yoksun kalması buruk bir bayram yaşamamıza sebep oluyor”

DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcıları Öztürk Türkdoğan, MHP ziyareti önemli bulduklarını belirterek, "Bayramlaşmak aynı zamanda kavuşmaktır. Bayram vesilesiyle ben de birkaç dilekte bulunmak isterim. Öncelikle özgürlüğünden yoksun olan kardeşlerimizin arkadaşlarımızın dostlarımızın seçilmiş siyasetçilerin bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını dilerim. Hele hele bu son dönemde öğrenci arkadaşlarımızın özgürlüğünden yoksun kalması ve tabii bu adeta buruk bir bayram yaşamamıza sebep oluyor” diye konuştu.

Öcalan`ın 27 Şubat`ta yaptığı çağrıyı hatırlatan Türkdoğan, "Barış ve demokratik toplum çağrısının gereği yapılır yeni bir Türkiye`yi barış içerisinde inşa edebiliriz. İnşa edeceğimiz bu Türkiye`nin aynı zamanda demokratik bir Türkiye olmasını istiyoruz. Demokraside halkın iradesine tam olarak saygı duyacağı bir rejim olacaktır. Bu bakımdan özellikle halkın iradesinin tecelli ettiği bu iradeye saygı duyulduğunu görmek isteriz. Bu dileklerimi bu vesileyle ifade etmek istedim geldiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Büyükataman: “Demokratik tepkilerini ortaya koyabilmeleri en tabi hakları ama ölçüyü kaçırmamak lazım”

Büyükataman, Türkdoğan`ın konuşmasının ardından yeniden söz alarak, "Ben tabii bu arada ifade ettiğiniz bu iyi niyet temellerine iştirak ediyorum. Türkiye demokrasi ile idare edilen bir ülke. İnsanlarımızın yasalar ve anayasa çerçevesinde demokratik tepkilerini ortaya koyabilmeleri en tabi hakları ama ölçüyü kaçırmamak lazım” diye konuştu. “Toplumun huzurunu hedef alabilecek noktalara evrilmiş olmasını doğru bulmuyoruz” diyen Büyükataman, şunları ifade etti:

“Türkiye olarak hep beraber çok acı tecrübeler yaşadık. Bu tecrübelerin ışığı altında mutlaka tepkimizi ortaya koyabilmeliyiz, en tabii hakkımız. Sorumlu bir anlayışla tepkimizi ortaya koyabilmek daha uygun olacak. Cumhuriyet Halk Partisi`nin malum bir soruşturma çerçevesinde vatandaşı nümayişe, sokaklara davet eden çağrısı karşısında partinizin yapmış olduğu çağrıyı da çok önemli ve anlamlı buluyoruz. Tabii ki bu ülkede yaşayan herkes en tabii hakkı olarak gerektiğinde demokratik tepkisini ortaya koymalı ama ifade ettiğim gibi yasalar, Anayasa çerçevesinde olduğu takdirde mutlaka daha kıymetli doğrudur.”

Mutlu: “İnsanların düşüncelerinden ya da demokratik haklarından dolayı cezaevinde olmamaları gerektiğine inanıyoruz”

DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Mutlu, "Siyasetin demokratikleşmesi aynı zamanda toplumun da buna ne kadar ihtiyacı olduğunu gösteriyor. O nedenle tabii ki kayyum ve antidemokratik uygulamalara karşı bir partiyiz. Bunun acısını çekmiş bir partiyiz. O nedenle insanların demokratik haklarını kullanmalarında hiçbir beis yok ancak insanların düşüncelerinden, inançlarından, duygularından ya da demokratik haklarından dolayı cezaevinde olmamaları gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA