5 Eylül 2025 Cuma


09:29   SANATLA DOLU YAZ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ TIYATRO ŞÖLENI   16:01   CARETTALAR SAHAYA DÖNÜYOR: MSK YENI SEZONA HıRSLA HAZıRLANıYOR   15:30   TASARRUF DOĞUMLA BAŞLıYOR: ERKEN BES ILE YENI NESIL FINANSAL GÜVENCE   15:11   AKİB’DEN 1,22 MILYAR DOLARLıK AĞUSTOS ATAĞı: AVRUPA VE ORTADOĞU’DA ÇIFT HANELI BÜYÜME   15:08   BAŞKAN SEÇER’DEN KANDIL SOFRASıNA SEVGIYLE DOKUNUŞ   15:06   CHP MERSIN’DEN 81 İLDE ORTAK DURUŞ: "SIYASI YARGı KARARıNı TANıMıYORUZ!"   14:23   CHP’NIN KURULUŞ HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı.... ÖZGÜR ÖZEL: "TARIH CHP’NIN SıRTıNA AYNı YÜKÜ YÜKLEDI"   14:21   CHP İL BAŞKANLıKLARıNDAN 81 ILDE ORTAK AÇıKLAMA   14:17   54 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "HUKUKUN SIYASALLAŞTıRıLMASıNı REDDEDIYORUZ!"   14:12   TOROSPARK CAFE ÇAĞDAŞKENT’TE HIZMETE GIRIYOR   14:09   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICILERE ‘TOHUM ELEME MAKINESI’ DESTEĞI   10:01   MESKİ’DEN ALTYAPı SONRASı HıZLı ASFALT HAMLESI: 1850 METRE YOL YENILENDI   23:35   CUMHURIYET SAVCıSı ERCAN KAYHAN’A ÇEKMEKÖY’DE BıÇAKLı SALDıRı: YARGı CAMIASı YASTA   23:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”   22:50   60 BIN KAÇAK YUMURTA TARSUS’TA ELE GEÇIRILDI, BELEDIYE HALK SAĞLıĞı İÇIN ALARMDA   22:45   GÜRSEL TEKIN’E CHP’DEN DISIPLIN ŞOKU: 15 GÜNLÜK SAVUNMA SÜRECI BAŞLADı   22:17   GASTROANTALYA 2025: LEZZETIN ULUSLARARASı SAHNESI AÇıLıYOR   21:48   YAZ TATILI BILIMLE ŞENLENDI: MERSIN’DE BINLERCE ÇOCUK MERCAN YAZ OKULU’NDA BULUŞTU   16:09   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN MEVLID KANDILI MESAJı   15:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ZABıTA PERSONELINI AĞıRLADı  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları, Sosyalist Enternasyonal Toplantısı`nın yapıldığı sokağa “İmamoğlu`na özgürlük” pankartlarıyla sıralandı


CHP İstanbul İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP`nin ev sahipliğinde İstanbul`da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı`nın yapıldığı binanın önündeki sokağa ellerinde “İmamoğlu`na özgürlük” yazılı pankartlarla sıralandı. CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, “Ekrem İmamoğlu`nu gönüllerden koparamazlar. Her alanda sahiplenmeye, her alanda Ekrem İmamoğlu‘nun görsellerini, sözlerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 24 Mayıs 2025 Cumartesi 18:29   Okunma : 320

HABER: GÜLARA SUBAŞI / KAMERA: UMUT GÖKBULUT

(İSTANBUL) - CHP İstanbul İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP`nin ev sahipliğinde İstanbul`da düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı`nın yapıldığı binanın önündeki sokağa ellerinde “İmamoğlu`na özgürlük” yazılı pankartlarla sıralandı. CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, “Ekrem İmamoğlu`nu gönüllerden koparamazlar. Her alanda sahiplenmeye, her alanda Ekrem İmamoğlu‘nun görsellerini, sözlerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyalist Enternasyonal`in rutin olarak düzenlenen Konsey Toplantısı, CHP`nin ev sahipliğinde İstanbul`da devam ediyor. CHP Gençlik Kolları dün başlattıkları “İmamoğlu Her Yerde” kampanyası kapsamında bugün toplantının yapıldığı otelin önüne geldi. Otelin önündeki sokak boyunca sıralanan İstanbul İl Gençlik Kolları üyeleri, “İmamoğlu`na özgürlük” pankartları taşıdı.

CHP Gençlik Kolları Cem Aydın, konuya ilişkin ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmede bulundu. Aydın, şunları söyledi:

“Dün bildiğiniz üzere bir haberle karşılaştık. Neydi bu haber? Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu‘nun görsellerinin toplu taşımalarda, meydanlardan kaldırılmasına yönelik bir gündem oluştu. Biz de hemen akabinde, akşamında `İmamoğlu her yerde` diyerek aslında öncelikle toplumun, gençlerin başlattığı bizim de daha sonra siyasi bir kampanya haline getirdiğimiz bir süreci başlattık. Bugün de İstanbul İl Başkanlığımız öncülüğünde; İl Başkanımız Özgür Çelik ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Erdem Kara öncülüğünde Sosyalist Enternasyonal toplantısının yapıldığı yerin önündeyiz. Ama sadece burada değiliz. Aslında bugün örgütlerimiz 39 ilçenin her yerinde bu çalışmaya başladı. Bugünden itibaren İstanbul öncülüğünde başlattık. Yarından itibaren de 81 ilimizde bu kampanya başlatacağız.

Cumhurbaşkanı adayımızın önce özgürlüğünü kısıtlamaya çalıştılar. Daha sonrasında Twitter hesabını kapattılar. Milyonlarca, yüz binlerce Ekrem İmamoğlu Twitter hesabı açıldı. Bugün de resimlerini, görsellerini yasaklamak istiyorlar. Ama şunu bilemiyorlar; Ekrem İmamoğlu`nu gönüllerden koparamazlar. Herkesin gönlüne yer etmiş bir şekilde cumhurbaşkanı adayımız süreçlerine devam edecek. Bizler de her alanda sahiplenmeye, her alanda Ekrem İmamoğlu‘nun görsellerini, sözlerini paylaşmaya devam edeceğiz. Bugün de Sosyalist Enternasyonal toplantısının yapıldığı yerin önündeyiz. Yarın tüm meydanlarda bunu daha fazla göreceksiniz."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA