18 Kasım 2025 Salı


15:04   GELECEK PARTISI’NDEN ISTIFA EDEN BAĞıMSıZ İSTANBUL MILLETVEKILI DOĞAN DEMIR CHP’YE KATıLDı   15:02   ÖZDAĞ’DAN BAHÇELI’NIN "İMRALı’YA GITMEKTEN GOCUNMAM, ÇEKINMEM" AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:56   BAHÇELI: "ALıRıM YANıMA 3 ARKADAŞıMı KENDI IMKANLARıMıZLA İMRALı’YA GITMEKTEN BIR MASA ETRAFıNDA DA YÜZ YÜZE GELMEKTEN IMTINA ETMEM"   14:55   ÖZGÜR ÖZEL VE TÜLAY HATIMOĞULLARı HAKKıNDA DOKUNULMAZLıK DOSYASı TBMM BAŞKANLıĞı’NA GÖNDERILDI   14:51   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI, YARıN TÜRKIYE’YE GELIYOR   14:48   CHP, “ŞIMDI İKTIDAR ZAMANı” SLOGANıYLA 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A HAZıRLANıYOR   10:43   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KESINTISIZ SOKAK YENILEME HAMLESI   01:03   TARSUS’TA İSTIRIDYE MANTARı HASADı: BAŞKAN BOLTAÇ KURSIYERLERLE İLK ÜRÜNÜ TOPLADı   20:21   BAŞKAN SEÇER’IN YÜREK BURKAN KAYBı: DOÇ. DR. ARZU SEÇER’E SON VEDA   16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:35   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:22   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:17   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı  
 
     
   

Golden Global Yatırım Bankası ve ICD 20 Milyon Dolarlık Finansman Anlaşmasını İmzaladı


Golden Global Yatırım Bankası ile İslam Kalkınma Bankası Grubu’nun özel sektör geliştirme kuruluşu Islamic Corporation for the Development of the Private Sector (ICD), Türkiye’de özel sektörün desteklenmesi amacıyla 20 milyon ABD Doları tutarında bir iş birliğine imza attı.

 

Tarih : 18 Haziran 2025 Çarşamba 13:51   Okunma : 274

Golden Global Yatırım Bankası ile İslam Kalkınma Bankası Grubu’nun özel sektör geliştirme kuruluşu Islamic Corporation for the Development of the Private Sector (ICD), Türkiye’de özel sektörün desteklenmesi amacıyla 20 milyon ABD Doları tutarında bir iş birliğine imza attı.

Bu stratejik iş birliği, ICD ve Golden Global Yatırım Bankası’nın Türkiye’de özel sektörün gelişimini destekleme konusundaki kararlılığını gözler önüne seriyor. ICD tarafından sağlanan finansman, Golden Global Yatırım Bankası’nın başta tarım, gemi inşası ve leasing sektörleri olmak üzere geniş bir yelpazede yer alan özel sektör projelerine kaynak sağlamasını mümkün kılacak.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA İÇİN STRATEJİK ORTAKLIK

ICD’nin Vekaleten Genel Müdürü (Acting CEO) Dr. Khalid Khalafalla’nın katılımıyla Suudi Arabistan, Cidde’de gerçekleştirilen imza töreninde, Golden Global Yatırım Bankası Genel Müdürü Yavuz Yeter “Türkiye’nin dinamik özel sektörünü uluslararası kuruluşlardan temin ettiğimiz kaynaklarla desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. ICD ile yaptığımız bu çalışma Bankamızın uluslararası finans kuruluşlarıyla tesis ettiği iş birlikleri arasında özel bir yer tutuyor. Önümüzdeki dönemde benzer iş birliklerini artırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. İslam Kalkınma Bankası Grubu bünyesindeki diğer finans kuruluşları ile de benzer adımları kısa sürede atmayı umuyoruz” şeklinde konuştu.

İslam Özel Sektör Geliştirme Kurumu (ICD) Hakkında:

ICD, İslam Kalkınma Bankası (IsDB) Grubu’nun bir üyesidir ve üye ülkelerde ekonomik kalkınmayı ve özel sektör büyümesini faizsiz finans prensiplerine uygun finansman ve yatırım çözümleriyle desteklemeye odaklanmaktadır. ICD aynı zamanda özel işletmelerin kurulmasını, genişletilmesini ve modernizasyonunu teşvik etmek için hükümetlere ve özel kuruluşlara danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Kurum, Moody's (A2), Fitch (A+) ve S&P (A-) gibi uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları tarafından yüksek notlara sahiptir.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA