18 Kasım 2025 Salı


10:43   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KESINTISIZ SOKAK YENILEME HAMLESI   01:03   TARSUS’TA İSTIRIDYE MANTARı HASADı: BAŞKAN BOLTAÇ KURSIYERLERLE İLK ÜRÜNÜ TOPLADı   20:21   BAŞKAN SEÇER’IN YÜREK BURKAN KAYBı: DOÇ. DR. ARZU SEÇER’E SON VEDA   16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:35   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:22   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:17   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı   01:05   MERSIN’DE KADıNLAR BISIKLETLE HAYATA KATıLıYOR   19:31   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KILIS’TE SERT ÇıKıŞ: “BU KUMPASA TESLIM OLMAYACAĞıZ, BIR DEVRI KAPATıP YENISINI AÇACAĞıZ!”   17:18    MERSIN’IN GIZLI HAZINESI: TARIHI KILIKYA YOLU DOĞASEVERLERI BULUŞTURUYOR   17:15   “GÜNEŞ BALÇıKLA SıVANMAZ” – MANSUR YAVAŞ’TAN KILIS’TE SERT MESAJLAR   16:57   “HATIMOĞULLARı: MUHALEFETE BASKı BARıŞı SABOTE EDIYOR   15:42   “MECLIS’TE TARIHI AN: GÜLCAN KıŞ’TAN MERSIN İSYANı”  
 
     
   

Paris Trabzonlular Derneğinden Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür ziyareti


Fransa’nın başkenti Paris yakınlarında yer alan Epinay-sur-Seine banliyösündeki Paris Trabzonlular Derneği önünde bulunan ve geçtiğimiz aylarda çalınan Atatürk büstünün yerine Mersin Yenişehir Belediyesi yenisini yaptırarak, Fransa’ya göndermişti. Türkiye’ye gelen Paris Trabzonlular Derneğinden Başkanı Bülent Cumur, Başkan Abdullah Özyiğit’i ziyaret ederek, teşekkür etti.

 

Tarih : 2 Temmuz 2025 Çarşamba 13:45   Okunma : 556

Paris Trabzonlular Derneğinde açıldıktan 3.5 ay sonra çalınan Fransa’nın ilk ve tek Atatürk büstü için Mersin Yenişehir Belediyesi, Başkan Abdullah Özyiğit’in talimatıyla harekete geçmişti. Belediyenin heykel atölyesinde yapılan Atatürk büstü kısa sürede tamamlanarak, Fransa’ya gönderilmişti. Yeniden yerine yerleştirilen Atatürk büstü için Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin kurucusu ve aynı zamanda evrensel barışı, aklı ve bilimi esas alan bir liderdir. Onun ilke ve devrimlerine sahip çıkmak hepimizin görevi. Fransa’daki ilk Atatürk büstünün çalınması ardından Atatürk’e olan bağlılığımızı göstermek adına Yenişehir Belediyesi olarak hemen harekete geçtik. Büstümüz, yeniden yerini aldı ve bu da bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu.” dedi.

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Özyiğit, yurt dışında yaşayan yurttaşlarımızla dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini de ifade etti.

Başkan Bülent Cumur ise, “Yenişehir Belediyemizin bu anlamlı desteği çok kıymetliydi. Başkanımıza ve emek veren herkese teşekkür ediyorum.” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA