5 Şubat 2026 Perşembe


16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”  
 
     
   

Mersin Kariyer Merkezi’nden Geleceğe Yön Veren Projeler: Kampüs Mersin ve Garaj Mersin Geliyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, iş dünyası ve STK’larla güç birliği yaparak gençlerin kariyer yolculuğunu destekleyecek iki büyük projeye hazırlanıyor. “Kampüs Mersin” ve “Garaj Mersin” ile şehir, geleceğin iş gücü merkezi olmayı hedefliyor.

 

Tarih : 23 Ağustos 2025 Cumartesi 20:55   Okunma : 431

+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla kurduğu güçlü iş birlikleri sayesinde işgücü piyasasına yön veren projelere imza atmaya devam ediyor. İş arayanlar, gençler, öğrenciler ve işverenlere sunduğu rehberlik, danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri ile öne çıkan merkez, yeni projeleriyle hizmet kapasitesini daha da genişletiyor

TISİAD Ziyaretinden Güçlü İş Birliği Mesajı

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TISİAD) bünyesindeki Genç TISİAD Başkanı Sercan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Kariyer Merkezi’ni ziyaret ederek istişare toplantısına katıldı. Görüşmede, işgücü piyasasının ihtiyaçları, kurumsal iş birlikleri ve sektörlerdeki güncel gelişmeler ele alındı.

Toplantıda ayrıca, 2025 yılında hayata geçirilecek “Kampüs Mersin” ve “Garaj Mersin” projeleri hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Gençlere Yönelik Yenilikçi Projeler

Kariyer Merkezi’nin yeni dönem vizyon projeleri olan Kampüs Mersin ve Garaj Mersin, üniversite öğrencilerinin kariyer gelişimlerini destekleyecek, girişimcilik becerilerini artıracak ve profesyonel iş dünyasına hazırlanmalarına katkı sunacak.

Bu projeler sayesinde Mersin’de gençler ve iş dünyası aynı platformda buluşarak kent ekonomisine canlılık katacak.

İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu ile Güçlü Dayanışma

Kariyer Merkezi’nin çalışmalarına yön veren İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu, 52 kurum ve kuruluşun katılımıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Kurulda 4 üniversite, 26 sivil toplum kuruluşu, 15 kamu kurumu ve 7 oda temsilcisi yer alıyor. Bu geniş katılım, hizmetlerin ihtiyaç odaklı ve sürdürülebilir şekilde planlanmasına olanak tanıyor.

Özada: “Mersin’i Geleceğin İş Gücü Merkezi Yapacağız”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, üniversite-sanayi-kent iş birliği modelini daha da güçlendirdiklerini belirterek şunları söyledi:

“İş birliklerimizi yalnızca görüşme aşamasında bırakmıyor, somut projelere dönüştürüyoruz. Kampüs Mersin ve Garaj Mersin bunun en önemli örnekleri. Amacımız gençleri ve iş dünyasını aynı platformda buluşturmak, Mersin’i geleceğin iş gücü merkezi haline getirmektir.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA