6 Şubat 2026 Cuma


18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR   15:31   SOL PARTI’DEN KEÇIÖREN SALDıRıSıNA SERT TEPKI: “GERI ADıM YOK, LAIKLIĞI HER YERDE SAVUNACAĞıZ”   15:21   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREMIN 3. YıLıNDA ADıYAMAN ÇıKARMASı: “BIZ GARIBAN DEĞIL, GURURLU İNSANLARıZ”   11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"  
 
     
   

“Susma, Sustukça Sıra Sana Gelecek”: Özel’den Türkiye’ye Uyarı


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kadıköy’de 125 bin kişinin katıldığı mitingde iktidara meydan okudu: “Emekliyi ezeni affetmeyeceğiz, sandığı getir!”

 

Tarih : 10 Eylül 2025 Çarşamba 22:50   Okunma : 484

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Kadıköy İskele Meydanı’nda düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginin 53’üncüsünde konuştu. 125 bin kişinin katıldığı mitingde Özel, iktidarın İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atama girişimini “demokrasiye darbe” olarak nitelendirdi.

“Özgür Özel’e yapılanı affederiz. Ekrem Başkan kendine yapılanı affeder. Ama emekliyi ezeni, milleti ezeni, gençleri bezdireni affetmeyeceğiz.”

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek “Getir sandığı, kaçma, millet versin kararını” çağrısında bulundu. Miting boyunca “Tayyip istifa” sloganları yükselirken, Özel meydanın sadece CHP’lilere değil, tüm demokratlara ait olduğunu vurguladı.

“İstanbul’a Kayyum Girişimi Demokrasiye Darbedir”

Özel, İstanbul İl Başkanlığı’na yönelik kayyum girişimini şöyle değerlendirdi:“Sicili AK Partili bir hâkim ve başkötünün koordinasyonunda kayyum atamaya kalktılar. Bu sadece CHP’ye değil, demokrasiye yönelik bir tehdittir.”

“Yoksulluk Değil, Açlık Sınırı Altındayız”

Türkiye’deki ekonomik tabloyu rakamlarla ortaya koyan Özel, emeklilerin açlık sınırının altında yaşadığını belirtti:“88 bin TL’nin altında geliri olanlar yoksul sayılıyor. Emekliler artık açlık sınırının bile altında. Bu düzen orta sınıfı yok etti.”

“Susma, Sustukça Sıra Sana Gelecek”

Sanatçılardan akademisyenlere, sendikalardan yurttaşlara çağrıda bulunan Özel, çok partili siyasetin tehdit altında olduğunu söyledi:“Bugün hedef CHP, yarın başka parti. Susma, sustukça sıra sana gelecek. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz.”






Paylaş :
Etiketler :  #ÖzgürÖzel #KadıköyMitingi #Demokrasiİçin #SandığıGetir #EmekliyiEzeniAffetmeyeceğiz #CHP #Ekremİmamoğlu #KayyumTepkisi #SusmaSıraSanaGelecek #TürkiyeKonuşuyor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA