6 Şubat 2026 Cuma


18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR   15:31   SOL PARTI’DEN KEÇIÖREN SALDıRıSıNA SERT TEPKI: “GERI ADıM YOK, LAIKLIĞI HER YERDE SAVUNACAĞıZ”   15:21   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREMIN 3. YıLıNDA ADıYAMAN ÇıKARMASı: “BIZ GARIBAN DEĞIL, GURURLU İNSANLARıZ”   11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"  
 
     
   

Özgür Özel’den Depremin 3. Yılında Adıyaman Çıkarması: “Biz Gariban Değil, Gururlu İnsanlarız”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılında Adıyaman’da valilik ve belediye ziyaretleri gerçekleştirdi. Belediye önünde emekli bir yurttaşın sözleri ziyarete damga vurdu: “Biz gariban değiliz, biz gururlu insanlarız.”

 

Tarih : 5 Şubat 2026 Perşembe 15:21   Okunma : 331

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin üçüncü yıl dönümünde deprem bölgesindeki ziyaretlerini Adıyaman ile sürdürdü. Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay’ın ardından kente gelen Özel, ilk olarak Adıyaman Valisi Osman Varol’u makamında ziyaret etti.

Valilik temaslarının ardından Adıyaman Belediyesi’ne geçen Özgür Özel’i, belediye önünde zabıta ekipleri ve belediye personeli karşıladı. Özel, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ile makamında bir araya geldi. Görüşmede belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve deprem sonrası süreç ele alındı.

Ziyarete; CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Politika Kurulu Başkanı Seyit Torun, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nuri Aslan da katıldı. Belediye Başkanı Tutdere, kentte yürütülen hizmetler ve projeler hakkında Özel’e bilgi verdi.

Emekli yurttaşın sözleri ziyarete damga vurdu

Belediye ziyareti sırasında Özgür Özel ile konuşan emekli bir yurttaş, en düşük emekli maaşına yapılan bin liralık artışı sert sözlerle eleştirdi. Yurttaş,
Kimin ne yaptığını biz biliyoruz. Biz gariban değiliz, biz gururlu insanlarız. Bir milyon, iki milyon için gariban değiliz. Bugüne kadar yaşımız bu noktaya gelmiş, bize bir milyon iki milyon teklif ediyorlar. Onlar gelsin, biz onlara veririz” ifadelerini kullandı.

Cenaze törenine katıldı

Özgür Özel, belediye ziyaretinin ardından CHP’nin 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkan adayı olan inşaat mühendisi Zeynal Bakır için Yeni Mezarlık Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılarak Bakır ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.






Paylaş :
Etiketler :  #ÖzgürÖzel #Adıyaman #6ŞubatDepremleri #DepremBölgesi #CHP #Emekli #SosyalAdalet #YerelYönetimler #TürkiyeGündemi #GoogleKeşfet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA