26 Ekim 2025 Pazar


07:22   İMAMOĞLU’NA DESTEK YOLCULUĞU POLIS TARAFıNDAN DURDURULDU   10:14   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU   22:46    “TELE1’I SUSTURAMAZSıNıZ, MILLETI HIÇ!”   20:23   CHP 39. OLAĞAN KURULTAYıNA HAZıR: ÜÇ GÜNLÜK YOL HARITASı AÇıKLANDı   20:15   “CHP’DE DISIPLIN FıRTıNASı: ŞIMŞEK VE BAYDAR’A İHRAÇ”   20:01   MSK, ALIAĞA DEPLASMANıNA HAZıR: HEDEF GALIBIYET SERISI!   15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:33   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:16   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı   10:11   CHP KURULTAYLARı MAHKEMEDE: İPTAL DAVASıNDA KRITIK VIRAJ   09:15   TELE1’E “CASUSLUK” OPERASYONU: MERDAN YANARDAĞ GÖZALTıNDA, İMAMOĞLU VE ÖZKAN’A SORUŞTURMA ŞOKU   09:03   HAMURDAN CESARETE: ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA SOSYAL KATıLıMıN EN LEZZETLI HALI   15:05   CHP’LI KıŞ: “BIR YANDA MILYAR EUROLUK KAYNAKLAR, DIĞER YANDA SUSUZ KALAN TARLALAR!”   15:04   CAN ATALAY’DAN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ’A ÇAĞRı   15:03   CHP’LI ÖZÇAĞDAŞ, YENIŞEHIR BELEDIYESI’NIN ’ERKEN ÇOCUKLUK GELIŞIMI PROJESI’NI INCELEDI  
 
     
   

İçel İdmanyurdu Şampiyonluk Yolunda İlerliyor


Misli.com 3. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu’nda hedef, şampiyonluk. Takım Sözcüsü Halim Yiğit, "Bu sene şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Uzun vadeli planımızda Mersin İdmanyurdu ruhu ile çıktığımız bu yolda 2025 yılında hedef Süper Lig. Bu dönemde Mersinlilerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

 

Tarih : 7 Aralık 2020 Pazartesi 22:39   Okunma : 2404

Misli.com 3. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Halim Yiğit, kentteki ulusal ve yerel gazetecilerle bir araya gelerek, takımın son durumu ile ilgili bilgiler paylaştı. Yiğit, 40 yıldır Mersin'de olduğunu ve Mersin İdmanyurdu sevdalısı olduğunu söyledi. Yaşadığı, ekmek yediği Mersin'in takımı olan İçel İdmanyurdu'na katkı sunmak için bu görevi üstlendiğini kaydeden Yiğit, “Kentimizin marka değerini yükseltmek, kentimizin ihtiyacı olan futbolun, başarılı bir sürece girdiği bu dönemde bizim de çorbada bir tuzumuz olsun niteliğinde bir görev aldık. Başarılı işlere imza atmanın hedefiyle yola çıktık ve bu hedefler doğrultusunda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetimimiz özellikle bu dönemde şampiyonluk hedefiyle yola çıktı ve hedefimize ulaşma noktasında da emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Umarım yolun sonunda şampiyonluk, uzun vadeli hedefimiz de 2025 yılında Mersin İdmanyurdu ruhu ile yola çıktığımız bu süreçte 100. yılımızda Süper Lig'de başarılı bir takım kadrosu oluşturup, orada da başarılı işlere imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

"Mersin'in tüm dinamiklerine ihtiyacımız var"

Bu süreçte Mersin kamuoyunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Yiğit, “Maçlarımızda Mersin bürokrasisinden gerekli desteği maalesef göremiyoruz. Bu dönemde siyasetçilerimizin, belediye başkanlarımızın, bürokratlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, odaların ve Mersin gönüllüsü olan herkesin takıma destek verme, takımın yanında olma ve şampiyonluk ruhunu yakalama noktasında destek vermesi gerekir. Çünkü tam da bu süreçte buna çok ihtiyacımız var. Mersin hepimizin ve bu yüzden herkesin Mersin'e sahip çıkması gerekiyor. İçel İdmanyurdu, Mersin İdmanyurdu ruhuyla oluşturulmuştur. Bu yüzden Mersin'in ortak birleştirici gücü, ortak değerimizdir. Dili, dini, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun bizi birleştiren önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Şu anda başarılı bir trende girdik. Son 3 yılda 2 şampiyonluk yaşadık. Şu anda lider olduğumuz ve hedefe emin adımlarla gittiğimiz bu süreçte bizim Mersin'imize, Mersin'in tüm dinamiklerine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İÇEL, İDMANYURDU, ŞAMPİYONLUK, YOLUNDA, İLERLİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA