18 Ağustos 2025 Pazartesi


10:55   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN ÇARPıCı UYARı: “ÇUKUROVA KURUYOR, ÇIFTÇI TARLADAN KAÇıYOR!”   10:25   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NA ÇIFTE GURUR: “BEN ANADOLU” YıLıN OYUNU, ÖMÜR SEVGI ÇIL YıLıN OYUNCUSU SEÇILDI   09:32   DR. LEVENT UYSAL: “TERÖRSÜZ TÜRKIYE, BARıŞ VE KARDEŞLIĞIN YÜZYıLı OLACAKTıR”   09:02   MERSIN’DE HAYVANLARA “BUZLU MENÜ” VE FıSKIYE KEYFI   18:50   CHP’LI TALAT DINÇER: “ESNAFıN VERGI-SGK BORCU DAĞ OLMUŞKEN HÂLÂ NEYI BEKLIYORSUNUZ?”   18:40   MESKİ, SARıKAYA MAHALLESI’NE YETERLI İÇME SUYU SAĞLADı   18:35   TMMOB ADANA ŞB.BAŞKANı AKSU ,“AFET RISKLERI ARTıYOR”   18:30   CHP’LI ŞEVKIN’DEN TARIHI ‘DEPREM’ ÇAĞRıSı!   18:23   BAŞKAN PIŞKIN, ADANA VE MERSIN İÇIN KRITIK UYARı:    16:20   MERSIN’DE GÖKYÜZÜ ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ   16:03   JEOLOJI MÜHENDISLERI ODASı’NDAN DEPREM KRIZI UYARıSı: "SAHTE DIPLOMALıLARLA FELAKETE GIDIYORUZ!"   13:55   TOROSLAR’DA EĞITIMIN ZAFERI: OKUMA YAZMA ÖĞRENEN YETIŞKINLER HAYATLARıNA YENIDEN BAŞLADı!   11:30   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLLA BÜYÜYOR: ÜCRETSIZ KURSLAR YETENEK AVıNDA!   10:05   MERSIN’DE KARIYER DEVRIMI: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE 44 BIN KIŞIYE İSTIHDAM DESTEĞI!   01:28   KıRŞEHIRLILERDEN ’HAK, HUKUK, ADALET’ ÇAĞRıSı: ALLAH’ıN VE MILLETIMIZIN ISTEĞIYLE İMAMOĞLU’NU ÇANKAYA’YA YOLLAYACAĞıZ. İSTANBUL’U ALDıK, TÜRKIYE’YI DE ALMAYA TALIBIZ   20:06   TOLGA GÖKÇELI MEZITLI İLÇE BAŞKANLıĞı’NA ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM   16:55   BAŞOĞLU KABLO IDEF 2025’E TÜRKIYE’NIN SAVUNMA SANAYISINE MILLI ÇÖZÜMLERIYLE GÜÇ KATTı!   16:44   "ÇÖPTEN KURTARDı": İŞÇILER GÖZALTıNA ALıNAN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKTı   16:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SON OPERASYONA TEPKI  
 
     
   

Cemal Gürsel Caddesi, Büyükşehir Tarafından Yenilendi


Tarsus’ta Fahrettinpaşa Mahallesi’nden geçen ve sık şekilde kullanılan Cemal Gürsel Caddesi’nde yaşanan yıpranma ve yağmur suyu tahliye problemi, Mersin Büyükşehir ekiplerinin titiz çalışmasıyla sona erdi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla cadde baştan sona sıcak asfaltla kaplandı. Mahalle Muhtarı Nevzat Sain, vatandaşların 35 yıldır caddenin bozuk yapısı nedeniyle sorun yaşadığını, yapılan çalışmaların büyük sevinç yarattığını söyledi.

 

Tarih : 31 Mart 2021 Çarşamba 21:20   Okunma : 476

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsal ve ova mahalle yollarında yaptığı çalışmalar ve kent merkezindeki caddelerde gerçekleştirdiği yenileme faaliyetlerinin yanı sıra dezavantajlı mahallelerin kronikleşen altyapı problemlerini de bir bir çözüme kavuşturuyor. Tarsus kent merkezinde Adile Hala, Zafer ve Tataristan Caddesi ile daha birçok noktada gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, bunlara bir yenisini daha ekledi.

Cemal Gürsel Caddesi’nin altyapı sorunu çözüme kavuştu

Tarsus’ta Fahrettinpaşa Mahallesi’nden geçen ve sık şekilde kullanılan Cemal Gürsel Caddesi’nde yaşanan yıpranma ve yağmur suyu tahliye problemi, Büyükşehir ekiplerinin titiz çalışmasıyla sona erdi. Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol yapım ve bakım ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında, caddenin oldukça yıpranan yaklaşık 800 metrelik bölümünde freze ile bozuk zemin söküldü. Ardından MESKİ ekipleri, caddenin geniş bölümünde yağmur suyu tahliye hattı döşedi.

Büyükşehir ekipleri, yine yol üzerinde bazı noktalara kaya döşeme çalışması yaparak zemin sağlamlaştırma işlemini yerine getirdi. Tüm bu işlemlerin ardından cadde baştan sona sıcak asfaltla kaplandı.

“35 yıldır bir yağmur giderimiz yoktu”

Mahalle Muhtarı Nevzat Sain, 35 yıldır altyapı problemi çektiklerini belirterek, “35 yıllık bir mahalle. Sıfırdan yaratmak gerçekten basit bir şey değil. Yani 25 yıllık bir süreçten sonra unutulmuş bir mahalleyi canlandırmaya çalışıyoruz. Hakikaten 35 yıldır bir yağmur gideri olmaz mı? 35 yıldır bir yağmur giderimiz yoktu. Onu canlandırmaya çalışıyoruz. Şöyle söyleyeyim; köyden iner ya bir vatandaş. Hayatta hiçbir şey görmemiştir. Biz de hakikaten çok sevinçliyiz. Vahap Başkanımız’ın yaptığı bu çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun, var olsun. Her mahalleye eşit hizmet bekliyoruz ve şu anda Vahap Seçer’de onu görüyoruz. Vahap Başkanımız’dan Allah razı olsun, sağ olsun, var olsun” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CEMAL, GÜRSEL, CADDESİ, BÜYÜKŞEHİR, TARAFINDAN, YENİLENDİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA