1 Ağustos 2025 Cuma


19:49   ÖZGÜR ÖZEL: "KOMISYONDA BıRAKıN CUMHURIYET’IN KOLONLARıNı KESTIRMEK, ’CUMHURIYET KOLONUNUN ÜZERINE KÜÇÜCÜK BIR ÇIVI ÇAKACAĞıM’ DIYENE MÜSAADE ETMEYIZ"   19:23   BIR VIDEO ILE BAŞLADı: MEZITLI BELEDIYESI ARAS’LA EL ELE   16:41   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÖNEMLI AÇıKLAMALAR   15:35   TOROSLAR BELEDIYESI ÇEVRE TEMIZLIĞI SEFERBERLIĞINI SÜRDÜRÜYOR   13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU   09:03   BÜYÜKŞEHIR’IN “GELECEK HAYALIM” PROJESI KADıNLARıN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK    23:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KAŞLı HAYVAN BAKıMEVI VE DOĞAL YAŞAM MERKEZI’NE DAIR IDDIALAR HAKKıNDA AÇıKLAMA YAPTı   20:44   BÜYÜKŞEHIR HALK KART’ıN TEMMUZ AYı TUTARLARıNı YATıRDı   19:37   BAŞKAN YıLDıZ, “BÖLGEDEKI ULAŞıMı DAHA DA GÜÇLENDIRIYORUZ”   19:06   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANLıĞı’NA DURSUN KOÇ ATANDı   16:02   CHP’NIN KOMISYONA VERECEĞI 10 ÜYE BELLI OLDU   15:57   ÖZGÜR ÖZEL SZC TV CANLı YAYıNıNDA KONUŞTU: “CHP, İMRALı’YA HEYET YOLLAMAZ”   15:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KAŞLı BAKıMEVI GÖRÜNTÜLERIYLE ILGILI AÇıKLAMA   15:51   CHP SÖZCÜSÜ YÜCEL’DEN, ORMAN YANGıNLARıYLA ILGILI SORU ÖNERGESI   15:48   ÖZGÜR ÖZEL SZC TV CANLı YAYıNıNDA KONUŞTU: “ADAYı DEĞIŞTIRECEK OLURSAK TEKIL BIR KARAR VERMEM. EN DOĞRU ADAYı BELIRLERIZ”   09:50   MERSIN BAROSU: “ADALETIN GECIKTIRILMESINE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞIZ    09:42   BÜYÜKŞEHIR MERSIN’IN MAVISI İÇIN 7/24 NÖBETTE   09:34   İHALE VAR, FIRMA VAR, YOL YOK! AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR   09:28   BAŞKAN SEÇER’DEN TERCIH DÖNEMINDE GENÇLERE MERSIN ÇAĞRıSı   22:54   CHP’NIN MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI ŞILE’DE... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE BIR DEVLETSIZLIK KRIZI YAŞıYORUZ  
 
     
   

“Üreticinin Yolları Yapılıyor, Üretime Destek Veriliyor”


Erdemli Belediyesi, tarımsal alanlara giden yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çiftçinin üretim yolundaki engellerini bir bir kaldırıyor.

 

Tarih : 16 Nisan 2021 Cuma 00:46   Okunma : 12051

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar Erdemli’nin dört bir tarafında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bu kez çalışma adresleri Ayaş,  Koyuncu ve Fatih mahalleleri oldu.

Ekipler, çiftçilerin tarım arazilerine giden yollarda bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını yaptılar.

Üretimin önünde hiçbir engel bırakmayacaklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “  Biz, güçlü Türkiye’nin yolunun üretimden geçtiğine inanıyor ve bu anlamda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bir taraftan globalleşen dünyanın getirdiği gereksinimleri takip ederken diğer bir taraftan fiziksel olarak yapılması gereken adımları bir bir atıyoruz. Üreticimizin,  vatandaşımızın alın terinin değer bulması için hiç durmadan çalışıyoruz. Ekiplerimizin her biri kendi alanlarında bu çalışmaları yürütüyor ve yürütmeye devam edecek” diye konuştu.

Üreticiler Durumdan Memnun

Yapılan çalışmalardan ise üreticiler oldukça memnun. Fatih Mahallesi’nden üretici Sebahattin Yıldız yapılan çalışmaların kendilerine kolaylık sağladıklarını ifade etti.  Yıldız, “ Biz Mahalleli olarak bahçemizin en uç noktası bir kilometrenin üzerine hesap eden gübreleme olsun mallarımızı kestiğimiz zaman çekme olsun çok zorluk çekiyorduk. Bu mahsulleri çekmek için uzun uğraşlar lazımdı, belediyemize müracaatta bulunduk Erdemli Belediyesi sağ olsun, Allah razı olsun bizim bu müracaatımızı karşılıksız bırakmadı biz bahçemizin içerisinden yol yeri gösterdik belediyemizde bekolarını bütün araçlarını hizmet olarak gönderdi ve bizim yolumuzu açıverdi. Biz bu yolla beraber en az dört, beş komşunun bir kilometre uzaktaki limonun bura çekilmesi bakımından olsun gübreleme bakımından olsun çok rahata kavuşacağız Allah razı olsun emeği geçenlerden belediye başkanımızdan, arkadaşlardan. Şu anda bu yol olmasa biz limon kestiğimiz zaman küfelerini en az bir kilometrenin üzerinde sırtımızda bura çekmek zorundayız yine gübreleme olduğu zaman bir kilometre yere biz sırtımızda sadır çekmek zorundayız çünkü el arabası gitmez baranalı yerlerdi. Ama şuan bu yolla bahçemizin içerisine kadar hem gübreleme için hayvan gübresini götürebiliyoruz, hem mahsulümüzü aldığımız zaman bahçenin içerisine kadar araba ile yanaşıp mahsulümüzü çıkarabileceğiz. Sağ olsun Allah razı olsun başkanımızdan bu hizmeti bize yaptığı için’’ diye konuştu.

Öte yandan ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÜRETİCİNİN, YOLLARI, YAPILIYOR, ÜRETİME, DESTEK, VERİLİYOR, ERDEMLİ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, MÜKERREM, TOLLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA