6 Şubat 2026 Cuma


18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR   15:31   SOL PARTI’DEN KEÇIÖREN SALDıRıSıNA SERT TEPKI: “GERI ADıM YOK, LAIKLIĞI HER YERDE SAVUNACAĞıZ”   15:21   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREMIN 3. YıLıNDA ADıYAMAN ÇıKARMASı: “BIZ GARIBAN DEĞIL, GURURLU İNSANLARıZ”   11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR  
 
     
   

MHP İzmir’de toplu istifa..


İZMİR Çeşme’de 41 kişi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyeliğinden istifa etti..

 

Tarih : 6 Ağustos 2017 Pazar 01:39   Okunma : 973

Çeşme'de, aralarında 2 eski ilçe başkanı, belediye başkan adayı, eski kadın kolları başkanı, 1 yönetim kurulu üyesi ve eski yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 41 kişi, MHP üyeliğinden istifa etti. Dün (cuma) Çeşme Adliyesi'ne giden MHP'liler, istifa dilekçelerini imzalayarak İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na verdi. Adliyeye gelenler arasında geçtiğimiz aylarda İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Volkan Evci ve kendisinden önceki İlçe Başkanı Yücel Ayaz, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çeşme Belediye Başkan adayı olan Önder Nas, eski Kadın Kolları Başkanı Sevgi Ertik, son kongrede yönetim kurulu üyeliğine seçilen Halil Yurt da yer aldı.

"PARTİ İÇİ DEMOKRATİK YOLLAR TIKANDI"

İstifa dilekçelerinin verilmesinin ardından Çeşme Adliyesi önünde bir basın açıklaması yapan Volkan Evci, yıllarını üç hilalin gölgesinde, milliyetçi, ülkücü iradeye verdiklerini ve üzülerek bu yola başvurduklarını vurgulayarak, "Gelinen son durum itibariyle MHP'de parti içi haksızlık, hukuksuzluk had safhaya ulaşmıştır. Kişisel çıkarlar uğruna hareket edenler, inandığımız değerleri hiçe saymışlar, parti içi tüm demokratik yolları tıkamışlar, ülkenin birçok yerinde yapılan kongrelerde seçme ve seçilme hakkımızı gasp etmişlerdir. Türk halkının her kesimini kucaklayamadıkları gibi ciddi bir hayal kırıklığı yaratmışlardır" dedi.

"ÜLKÜCÜLÜĞÜMÜZDEN VAZGEÇMİYORUZ"

Gömlek çıkarmadıklarını, sadece kabuk değiştirdiklerini ifade eden Evci, "Ülkücülüğümüzden vazgeçmiyoruz. Bizler ülkücülüğümüzle, ülkülerimizle birlikte, 'Önce ülkem' diyerek gidiyoruz. Tabanın, gönüldaşların, ülkücülerin değerlerine aykırı davranan bir partide siyaset yapmanın doğru olmadığını düşünüyoruz. 4 Ağustos 2017 tarihinden itibaren, inançlı Türk Milliyetçileri olarak, manevi değerlerimiz ile birlikte, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet'e bağlı duruşumuzu bozmadan, demokratik ve hukuktan yana olan, inandığımız değerler uğruna ve doğru bildiğimiz yolda mücadelemize devam edeceğimizi bildiririz. Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden şahsım ve arkadaşlarım ile birlikte ayrıldığımızı kamuoyuna duyururuz. Bir gün ülkücü hareketin iktidar olacağına inancımız tam olup, bu çerçevede çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtir, saygılarımızı sunarız" dedi.

MHP eski İlçe Başkanı Volkan Evci, MHP üyeliğinden istifaların bu sayıyla sınırlı kalmayacağını, önümüzdeki günlerde de çok sayıda istifanın gerçekleşeceğini söyledi.

 






Paylaş :
Etiketler :  izmir, çeşme, mhp, ülkücü hareket.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA