7 Haziran 2025 Cumartesi


13:40   BAŞHEKIM TOPÇU’DAN FERDI ZEYREK’IN DURUMUYLA ILGILI AÇıKLAMA: "BAŞKANıMıZıN TÜM YOĞUN BAKıM TEDAVILERI OLMASı GEREKTIĞI GIBI DEVAM EDIYOR"   09:35   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI KADROSUNU GENIŞLETIYOR   07:47   GÜROL AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   23:27   BAŞKAN ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR KARDEŞLIĞIMIZI PEKIŞTIRDIĞIMIZ ZAMANLARDıR”   23:25   BAŞKAN SEÇER’DEN BAYRAMDA GÜÇLÜ MESAJ: “İNADıNA HALK, İNADıNA BIRLIK!”   15:22   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:23   TARSUS ŞEHIR MEZARLıĞı OTOPARKı TAMAMEN YENILENDI   14:12   MERSIN BISIKLET ŞEHRI OLMA YOLUNDA HıZLA İLERLIYOR   14:02   KDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   13:56   HAMIT KARıŞ: “BAYRAMDA PAYLAŞTıKÇA ÇOĞALAN DEĞERLERIN FARKıNDA OLALıM”   13:50   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı    13:14   BAŞKAN SEÇER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ALTıN KOVAN PROJESI DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   01:01   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   22:59   HASAN TÜZÜN: “BAYRAMLAR, BIZI BIZ YAPAN DEĞERLERI HATıRLAMA ZAMANıDıR”   22:55   CHP’NIN GAZIOSMANPAŞA MITINGI... ÖZEL: ERDOĞAN’ıN GÖREVLENDIRDIĞI KIŞILER DARBEYI ASKER ÜNIFORMASıYLA DEĞIL SAVCı CÜBBESIYLE YAPMAKTADıR   21:40   İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE DİSK/GENEL-İŞ ARASıNDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI İMZALANDı   19:10   BAŞKAN SEÇER SÖZÜNÜ VERMIŞTI; GÜLNAR, ILıSU SUYUNA KAVUŞTU   16:15   BÜYÜKŞEHIR’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR   16:05   BAŞKAN BOLTAÇ DÜNYA BISIKLET GÜNÜNDE PEDAL ÇEVIRDI   15:59   TOROSLAR’DA YOLLAR YENILENIYOR  
 
     
   

CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI KİLLİK: KUMPASIN GERÇEK YÜZÜ KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI. İÇİŞLERİ BAKANINA TAKILMIŞ EN GÜZEL LAKAP FOTOROMAN SÜLEYMAN`DIR. ANCAK BUNDAN SONRA ONUN ADI ‘PİNOKYO SÜLEYMAN”


CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Gençlik Kolları üyesi 600 genç ile birlikte yaptığı açıklamada; “Ey Fotoroman Süleyman. Sende vicdan var mı? Milyonlarca yürek şehidin acısını yaşarken; hiç mi utanmadın böyle bir kumpas kurmaya? İçişleri Bakanı, bizzat AK Parti hükümeti tarafından serbest bırakılmış bir PKK`lının, saldırıyı düzenlediğini iddia etti. Kumpasın gerçek yüzü çok kısa sürede ortaya çıktı. Suçlularla fotoğrafları albüm olmuş İçişleri Bakanına takılmış en güzel lakap Fotoroman Süleyman`dır. Ancak kendisine yeni bir lakap takacağız. Bundan sonra onun adı ‘Pinokyo Süleyman” dedi.

 

Tarih : 6 Ekim 2022 Perşembe 11:07   Okunma : 483

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Gençlik Kolları üyesi 600 genç ile birlikte yaptığı açıklamada; “Ey Fotoroman Süleyman. Sende vicdan var mı? Milyonlarca yürek şehidin acısını yaşarken; hiç mi utanmadın böyle bir kumpas kurmaya? İçişleri Bakanı, bizzat AK Parti hükümeti tarafından serbest bırakılmış bir PKK`lının, saldırıyı düzenlediğini iddia etti. Kumpasın gerçek yüzü çok kısa sürede ortaya çıktı. Suçlularla fotoğrafları albüm olmuş İçişleri Bakanına takılmış en güzel lakap Fotoroman Süleyman`dır. Ancak kendisine yeni bir lakap takacağız. Bundan sonra onun adı ‘Pinokyo Süleyman” dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Türkiye`nin 81 ilinden gelen CHP Gençlik Kolları üyesi 600 genç ile birlikte CHP Genel Merkezi`nde açıklama yaptı.

Ülkemizin genel asayişini ve güvenliğini sağlamakla görevli olan İçişleri Bakanının kamuoyu önünde açıkça suç işlediğini, iftiralarıyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiğini belirterek “İçişleri Bakanı`na bir lakap da biz takıyoruz. Kendisine CHP`ye attığı iftiradan dolayı bundan sonra Pinokyo Süleyman diyeceğiz” diye konuştu.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik`in açıklamaları şöyle:

“Geçtiğimiz hafta Mersin`deki Polisevine gerçekleştirilen terör saldırısıyla ülkece sarsıldık. Hain saldırıda şehit olan polisimize tekrar Allah`tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Biz ülke olarak acı duyduk, sarsıldık. Ama gördük ki Türkiye Cumhuriyeti`ni yönetenler; acıyı paylaşmak yerine, cenazemizi hiçe sayarak kutsal şehit tabutunu siyasete malzeme etmiş, ‘buradan nasıl bir karalama operasyonu düzenleniriz`, ‘nasıl bir kazanım elde ederiz` derdine düşmüştür.

“İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKÇA SUÇ İŞLEDİ”

Ey Fotoroman Süleyman. Sende vicdan var mı? Milyonlarca yürek şehidin acısını yaşarken; hiç mi utanmadın böyle bir kumpas kurmaya? O an nasıl aklınıza böyle aşağılık bir planı işletmek nasıl geldi? İçişleri Bakanı, bizzat AK Parti hükümeti tarafından serbest bırakılmış, 4. Yargı Paketi ile cezaevinden tahliye edilmiş bir PKK`lının, saldırıyı düzenlediğini iddia etti. Gazeteci görünümlü tetikçiler ve troll ordularıyla kurduğu kumpasın gerçek yüzü çok kısa sürede ortaya çıktı. Ülkemizin genel asayişini ve güvenliğini sağlamakla görevli olan İçişleri Bakanı kamu önünde açıkça suç işledi ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik etti.

Biz Fotoroman Süleyman`ın suçlarla yan yana gelmesine, suç işlemesine alışığız. Çünkü… Uyuşturucu kaçakçılarından, siber suçlulara; çete liderlerinden kadın katillerine kadar kendisinin geniş bir fotoğraf albümü var. Suçlularla fotoğrafları albüm olmuş İçişleri Bakanına takılmış en güzel lakap Fotoroman Süleyman`dır. Ancak kendisine yeni bir lakap takacağız. Bundan sonra onun adı ‘Pinokyo Süleyman.`

Hepimizin çocukluğundan da hatırlayacağı gibi Pinokyo da aynı Süleyman Soylu gibi beceriksiz bir yalancıdır. Yalan söylediğinin ortaya çıkması üzerine burnu uzamaktadır. Pinokyo Süleyman, Kumpasçı Süleyman. Şunu iyi bil. Biz senin kumpaslarına boyun eğmeyeceğiz. Çok sevdiğimiz ülkemizi senin gibilerin elinden kurtaracağız.

İşini yapmak yerine kumpas kuran senin gibiler, önümüzdeki ilk seçimde tarihin tozlu raflarına kaldırılacak.

Ama sana bir sürprizimiz daha var. O seçimler gelene kadar da Türkiye`nin her yerinde senin için hazırladığımız bu fotoroman albümü dağıtacağız. Bu fotoroman albümde, yan yana geldiğin bütün suçlularla fotoğrafların var. Bu fotoğrafları tüm Türkiye`de halkımızın gözleri önüne sereceğiz ve meydanlarda senin fotoroman albümünü dağıtacağız. İçinde bir nebze insanlık onuru kaldıysa bir taksiciyi bahane ederek attığın bu iftiradan dolayı pişman olduğunu söyle. Derhal CHP`den ve kamuoyundan özür dile. Bu millete yapacağın en büyük iyilik o bulunduğun görevden istifa etmektir.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA