17 Aralık 2025 Çarşamba


14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:01   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:18   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:47   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:34   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:25   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:15   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:45   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:50   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:25   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:05   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:15   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:47   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM  
 
     
   

MURAT BAKAN, İKİ GÜNDE 5 POLİSİN İNTİHAR ETTİĞİNİ AÇIKLADI: “YETER ARTIK. SÜLEYMAN SOYLU, EMNİYET TEŞKİLATI YASTA, SEN MAGAZİN PROGRAMINA ÇIKIYORSUN SABAH. HİÇ Mİ VİCDANIN YOK. OLMAZ OLSUN SENİN GİBİ BAKAN”


CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, son iki günde beş polis memurunun intihar ettiğini belirtti ve “Yedi yıldır Meclis kürsüsünden söylediklerimiz, verdiğimiz soru önergeleri… Polis intiharları araştırılsın dedik, reddettiler. Ve bugün polisler intihar etmeye devam ediyor. Yeter artık. Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı yasta, sen magazin programına çıkıyorsun sabah, ‘Hayata Gülümse` diye. Hiç mi vicdanın yok. Olmaz olsun senin gibi Bakan” dedi.

 

Tarih : 6 Ekim 2022 Perşembe 12:33   Okunma : 374

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, son iki günde beş polis memurunun intihar ettiğini belirtti ve “Yedi yıldır Meclis kürsüsünden söylediklerimiz, verdiğimiz soru önergeleri… Polis intiharları araştırılsın dedik, reddettiler. Ve bugün polisler intihar etmeye devam ediyor. Yeter artık. Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı yasta, sen magazin programına çıkıyorsun sabah, ‘Hayata Gülümse` diye. Hiç mi vicdanın yok. Olmaz olsun senin gibi Bakan” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, yaptığı açıklamada; son iki günde beş polis memurunun intihar ettiğini açıkladı. Murat Bakan, “İntihar eden polislerden birinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü`nde boş bir odada intihar ettiğini ve bir not bıraktığını; bıraktığı notta, bazı amirlerin isimlerini vererek mobbing gördüğü iddialarını yazdığını” aktardı.

Murat Bakan, şunları söyledi:

“Gün geçmiyor ki bir polis intiharı haberiyle karşılaşmayalım. Türkiye`de en çok intihar eden meslek grubu polisler. İki gün içinde beş polis intihar etti. Bir tanesi dün Enes kardeşimiz, Vatan Emniyet`te, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü`nde hayatına son verdi ve geride bir not bıraktı. O not, bugüne kadar bizim söylediklerimizi haykırıyordu açıkça.

Yedi yıldır Meclis kürsüsünden söylediklerimiz, verdiğimiz soru önergeleri, 2021 ve 2022 yılında verdiğimiz meclis araştırma önergelerinde söylediklerimiz… AKP ve MHP oylarıyla reddedilen… Polis intiharları araştırılsın dedik, reddettiler.

Ve bugün polisler intihar etmeye devam ediyor. Arkasında bıraktığı not, aslında bizim yabancı olduğumuz bir not değil. Biz o notun, intihar mektubunun benzerini gencecik yaşında hayatına son veren Semanur`da gördük, Mehmet Ali Bulut`ta, gencecik Cumhurbaşkanlığı koruması, onda gördük. Şırnak`ta hayatına son veren Özel Harekât Polisi Alpaslan Soylu`da gördük, Murat Sucu`da gördük. Yeter artık. Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı yasta, sen magazin programına çıkıyorsun sabah, ‘Gülümse Türkiyem`, ‘Gülümse Hayat` (Hayata Gülümse) diye. Hiç mi vicdanın yok. Olmaz olsun senin gibi Bakan.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA