10 Mayıs 2025 Cumartesi


13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:46   GÖKHAN GÜNAYDıN: "İBB SORUŞTURMALARıNDA NEDEN 2019 ÖNCESINE ILIŞKIN DOSYALAR ISTENMIYOR"   13:40   ÖZGÜR ÖZEL, İTO`YU ZIYARET ETTI   13:22   MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI VAN`DA... CHP VAN İL BAŞKANı BEDIRHANOĞLU: VAN HALKı HAKSıZLıĞA, HUKUKSUZLUĞA TEPKI VERECEK   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   11:46   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E: 2002 YıLıNDAN BU YANA HER BIR BRANŞA YıLLAR BAZıNDA KAÇ ÖĞRETMEN ATANMıŞTıR?   11:22   YAĞLıDERE BELEDIYESI`NIN ARACı 40`A YAKıN SOKAK HAYVANıNı GECE YARıSı ORMANA BıRAKıRKEN GÖRÜNTÜLENDI   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   01:55   DÜNYA LIDERLERINDEN PAPA 14`ÜNCÜ LEO`YA TEBRIK MESAJLARı   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   01:04   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM`DEN IKTIDARA ÇAĞRı: YAPMADıĞıNıZ BIR GÜZELLIĞI RIZE DE YAPıN, ÇAY FIYATLARıNı 32 + 4 DESTEKLEME ILE 36 TL OLARAK AÇıKLAYıN   23:50   TBMM GENEL KURULU... MURAT EMIR: İKLIM KANUN TEKLIFININ KOMISYONA GERI ÇEKILMEDIĞINI ÖĞRENMIŞ BULUNUYORUZ   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"  
 
     
   

İhracat Destek Ofisleri firmaların kılavuzu olacak


Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Soner Serttaş, İhracat Destek Ofisleri projesinin, Türkiye’nin dış pazardaki yerini sağlamlaştırmak adına önemli bir proje olduğunu belirtti.

 

Tarih : 15 Kasım 2018 Perşembe 20:58   Okunma : 888

Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) birlikte yürüttüğü "İhracat Destek Ofisleri’’ projesinin firmalara kılavuz görevi göreceğini ifade eden Mersin GİAD Yönetim Kurulu Üyesi Soner Serttaş, ihracatı yüksek olan illerin yanı sıra ihracatı düşük olan kentlerin de desteklenmesi adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Serttaş, ‘ Ticaret Bakanlığı ve TOBB tarafından yürütülen İhracat Destek Ofisleri’ projesi Türkiye’nin dış pazardaki yerini sağlamlaştırmak ve ihracatı düşük olan şehirlerin ihracatındaki hacmi üst seviyelere çıkartmak adına önemli bir adım. Türkiye’de üretim bazlı çalışan firmaları ayağa kaldırmak ve ürünlerini tüm dünyaya yaymak adına, ihracat seferberliği kapsamında ‘İhracat Destek Ofisleri’nin iş dünyasına rehber olacağını düşünüyorum’ dedi.

‘İhracat seferberliğini destekliyoruz’

Türkiye’nin ekonomi sağlığının düzelmesi adına üretim ve ihracat alanında başarıyı yakalaması gerektiğine dikkat çeken Serttaş, hükümetin yaptığı hamlelerin iş dünyasına cesaret verdiğini belirtti. Serttaş, ‘Türkiye’nin ekonomik sağlığının düzelmesi üretim ve ihracata bağlıdır. Bizler iş dünyası mensupları olarak üretimlerimizi artırarak ürünlerimizi dünyanın dört bir tarafına yayarak dış pazarda güçlü bir yere sahip olmak için yoğun çaba içerisindeyiz. Hükümetimizin ekonomi, üretim ve ihracat alanında attığı adımlar bizlere cesaret veriyor. Enflasyon ile topyekun mücadele ettiğimiz dönemde hükümetimizin başlattığı ihracat seferberliğini de sonuna kadar destekliyoruz. Bizler iş dünyası olarak üretmeye, yatırım yapmaya, ülkemizin geleceği adına projeler üretmeye devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  GİAD, SONER SERTTAŞ, İHRACAT DESTEK OFİSLERİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA