5 Şubat 2026 Perşembe


11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:54   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN EMEKLILERE GÜÇLÜ MESAJ: “ONURLARıNı KORUYARAK YANLARıNDA OLACAĞıZ”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”  
 
     
   

Başkan Tarhan’dan Mersin Basınına ’Basın Merkezi’ Sözü


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin bulunduğu binanın Mersin basınına uygun olmadığını belirterek, daha önce verdiği ’Basın Merkezi’ yapma sözünü anımsattı ve

 

Tarih : 1 Şubat 2019 Cuma 12:01   Okunma : 470

 Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin bulunduğu binanın Mersin basınına uygun olmadığını belirterek, daha önce verdiği 'Basın Merkezi' yapma sözünü anımsattı ve "Böyle bir merkez yaparız, projelendirmesini de sizlerle birlikte hazırlarız" dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Adayı Tarhan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret etti. MGC Başkanı Turgay Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Başkan Tarhan, gazetecilerin yaşadıkları sorunlar ve yerel basının içinde bulunduğu sıkıntıları bildiklerini söyledi. MGC'nin bugün yer aldığı binanın gazeteciler için uygun olmadığını belirten Tarhan, "Mersin'de gazetecilerin hak ettikleri bina bu olmamalı. Ben kendi adıma, mütevazı bütçemle yapabileceklerimi zaten söylüyorum. Sizlerle daha önceki buluşmamızda bir 'basın merkezi' yapma sözü de verdim. Sizlerle birlikte konuşarak, hayalci olmadan, mümkün olabilecek ölçülerde bir merkez yapabiliriz. Burası bir lokal de olabilir, basın toplantılarının yapılabileceği daha donanımlı bir mekan da olabilir. Böyle bir merkez yaparız, projelendirmesini de sizlerle birlikte hazırlarız" diye konuştu.

 

Yerel basının çok zor şartlarda olduğunu bildiğini de vurgulayan Tarhan, belediyelerin mutlaka yerel basına destek olması gerektiğinin altını çizdi.

MGC Başkanı Demirtaş da ziyaretinden dolayı Tarhan'a teşekkür etti. Mersin basının gerek merkez gerek lokal olarak kullanabileceği bir yer sıkıntısı olduğunu ifade eden Demirtaş, bu konuda en kısa sürede destek beklediklerini söyledi






Paylaş :
Etiketler :  mezitli, neşet tarhan, gazeteciler cemiyeti

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA