5 Şubat 2026 Perşembe


11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:54   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN EMEKLILERE GÜÇLÜ MESAJ: “ONURLARıNı KORUYARAK YANLARıNDA OLACAĞıZ”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”  
 
     
   

VAHAP SEÇER, MABİYAD GELENEKSEL KAYNAŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği`nin ‘Geleneksel Kaynaşma Yemeği`ne katıldı.

 

Tarih : 21 Aralık 2023 Perşembe 09:35   Okunma : 316

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği`nin ‘Geleneksel Kaynaşma Yemeği`ne katıldı.

Programa, Başkan Seçer`in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MABİYAD Başkanı Servet Manas, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları (MESİAD) Başkanı Hasan Engin ile oda ve STK temsilcileri katıldı.

“MERSİN ÖRNEK BİR KENT”

Programda konuşan Başkan Seçer, Mersin`in güzel bir şehir olduğuna vurgu yaparak, kentin Türkiye`nin dört bir yanından çalışmak, çocuklarına daha iyi bir gelecek kurmak ve güven içerisinde yaşamak için gelen insanlardan oluştuğunu söyledi. Mersin`in enerjisi yüksek bir kent olduğuna dikkat çeken Seçer,  “Derler ki; ‘İşleyen demir ışıldar.` Mersin de işliyor, çalışıyor ve üretiyor. Mersin`in muazzam bir limanı, tarımı, lojistiği, sanayisi, her şeyi var. Muazzam ve zengin bir kent” dedi. Seçer, böyle bir kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“HUKUKUN OLMADIĞI BİR YERDE HİÇBİR ŞEYDEN BAHSEDEMEYİZ”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuşan Seçer, ilçelerde görev almak, projelerini ortaya koymak ve kent için çalışmak için her partiden aday adayı olan kişilerin olduğunu söyleyerek, “Yasalarla kurulmuş, anayasal bütün siyasi partiler seçime girebilir, temsilcisini seçtirebiliyorsa seçtirir ve ülkeyi, toplumu yönetmek için hak sahibi olur. Buradaki gizli formül; başta anayasaya ve yasalara riayet eden yöneticilerin olmasıdır. Hukukun olmadığı bir yerde hiçbir şeyden bahsedemeyiz. İstediğim kadar belediye başkanı olarak size en güzel yolları yapayım, en güzel parkları sunayım, insana dokunan sosyal politikalar uygulayayım; eğer içinde adalet yoksa hiçbir kıymeti olmaz” diye konuştu.

Birlik ve beraberliği temel ilke olarak benimsediklerini aktaran Seçer, “Temel düsturumuz birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacak olan Mustafa Kemal Atatürk`ün Cumhuriyeti`nde; herkesin kanunlara ve anayasaya riayet ettiği bir toplum yaratabilmektir” dedi. Seçer son olarak davetlerinden ötürü MABİYAD`a teşekkürlerini iletti.

Program, konuşmaların ardından müzik dinletileri ve folklor gösterisi sonrası sona erdi.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA